- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
just son konularını hep okudum ama pek yazmak istemedim. seninle hep çok neşeli muhabbetlerimiz oldu. elbet eşinle problemlerini nasılsa çözersin diye düşünüp seni mutsuz hatırlamak istemedim açıkçası, aklımda neşeli just olarak kalmanı istedim. seninle yakın yaşlardayız ve aynı şeyleri yaşadığımı düşünemiyorum. düşünmek dahi istemiyorum. sen kendini güçsüz görüyorsun, zayıf görüyorsun ama ben seni aksine güçlü buluyorum. dediğim gibi ben hayal dahi edemiyorum böyle şeyler yaşadığımı. o kadar ürküyorum, o kadar korkuyorum kaldı ki sen 23 yaşında tüm bu olanların ortasında bir çözüm için çırpınıyorsun. elinde güzel bir mesleğin, arkanda da kapı gibi annen var ve en en en önemlisi ise çocuğun yok. çocuğum babasız büyür mü, ailesi parçalanır mı gibi bir derdin yok. evli değilim bilemem anlayamam belki boşan demek dışarıdan birine çok kolay gelebilir ve hiç demek istemezdim sanırım boşanmak en mantıklısı bu durumda. sen affettiğinde bir gün çocuk sahibi olursan ve o zaman eşinle problemlerin çok daha fazla olursa daha da çıkmaza girmiş olacaksın. şimdi bir kere düşünüyorsan o zaman beş kere düşüneceksin çünkü kendinden de fazla düşündüğün bir evladın olmuş olacak. işler çığrından çıkacağa benziyor ve çok gençsin. her şeyi kaldırabilecek ve atlatabilecek güçte görüyorum seni dediğim gibi çocuğun olmadığı,mesleğin olduğu ve annen arkanda olduğu için. bütün bunlar senin için büyük şans. dilerim ki hakkında en iyisi en güzeli olur.
Gucsuzlugum onu birakamamaktan kendimi zayif ve aciz goruyorum. Belki haklisindir simdi dusundum de her gune tekrar umutla uyanmak aynilarini yasamak -fiziksel olmasa da psikolojik siddet- guclu olmayi gerektiriyor olabilir . Ben de artik kaldiramiyorum ve korkuyorum merak etme . Insan evlenirken 5 kez dusunecek