Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden boşanmaya karar verip de o evde yaşamakta inat ediyorsunuz.bir de annenizin de oraya gelmesini sağlayıp karşınızda ruh sağlığı normal olmayan birini kışkırtıyorsunuz?annenize de size de yazık değil mi? Bu kadar geriliyorsunuz.kızlar size de şaşırıyorum,konu sahibini destekliyorsunuz.ya o adam bi şey yaparsa?
Neden birakayim bu kontratta benim de imzam var isim burda izmirde benim o gitsin anasinin evinde kalsin ki hafta icleri orda kaliyordu benim evim artik burasi. Hem dayilancak hem de duzenimi rahatimi bozcak yok oyle ya. Ayrica kimseyi kiskirttigimiz falan yok cevap bile vermedim hic. Neden desteklemesinler siz basta bana kolaya kacisiyosun bosanmakla demistiniz.
eviniz,eşyanız sizden daha mı kıymetli?ben size zarar verir diye başka bir yol bulun diyorum.kışkırtmak için cevap vermenize gerek yok.size başta ilk sayfalarınızda yorum yaptım ama siz psikopat olduğu konusunda anlatımlarda bulununca,evliliğe devam etmeniz konusunda yorum yapmadım.sadece biraz daha düşünün,çabalayın dedim.bence ev ve eşyadan daha önemli tehdit altında yaşamak...
Hayir ama su an gidecek baska yerim yok agustosa kadar benim yeniden ev tutmam yerlesmem bunlar cok para demek ki avukata yeterince para harciyacagim. Zaten kilitlerim falan degistirildi. Ailemden biri de karsisina cikmali ki sahipsiz olmadigimi gorsun. E iste cevap atsam daha beter kiskirtilmis olacak onu diyorum ben de kendisi hani bana mesaj at vs demesi hep yem hep kavgaya cekmek icin
Just boşver etrafı , ortada bir rezillik varsa , kimin çıkardığı ortada .
Soğukkanlı olmaya çalış ki , gerektiğinde hemen polisi aramayı unutmayasın . Hem bak annen yanında , evde yalnız değilsin .
Dışardan bakınca , anlattıklarından sonra evde görüşmeniz çok uygun gelmiyor , tehlikeli ortam oluşturmaya gerek yok gibi canım ya .
Hiç birşey yapamaz,sakin ol ve olası bir durum da lütfen kendin halletmeye çalışma,polisi ara.
Annen var yanın da güçlü ol,Allah'ım yardımcın olsun kuzum.
Belki de boşanma kararının ciddi olduğunu henüz anlayamamıştır. Bu kadar güçlü durmanı beklemiyordu galiba.
Gorusmicez ablacim zaten annem hadi defol git dicek o kadar oturup bi de konuscak biseyimiz yok . Endisen icin sagol ablacim burdaki karakolun numarasi var bende cok yakin bi aloya bakar![]()
annen çok mert kadınmış. o ayyaşa haddini bildirir. gerilme hiç. ama yine de dikkatli olun.
çok güçlü adımlar attın just. seni tebrik ediyorum..
Kapıyı açıp , kapıdan konuşmanız bile sakıncalı geliyor bana şu anda .
En doğrusunu siz bilirsiniz .
Temkinli olmayı elden bırakma canım yine de.
Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun .
oofff kuşum neler yaşamışsın ya hiç haberim yoktu çok üzüldümGelmicek galiba bilmiyorum ki bi daha bu sehre gelmem yazdi belki de yem atiyodur bekleyip gorelim ben burdan gelismeleri yazarim zaten de ablacim ya beni uzcek seyler soylicek biliyorum..
oofff kuşum neler yaşamışsın ya hiç haberim yoktu çok üzüldüm
Ne yapacaksın şimdi kesin kararın ayrılık mı?Alıştığın birinden ayrılmak çok zor geliyordur ama sen psikologsun daha iyi farketmişsindir bu adamda şiddete meyil var.Ya yarın öbür gün daha kötüsünü yaparsa?Allah korusun.
hayırlısı olsun canım...Evet kararim ayrilik. Aslinda zor gelmedi cok acikcasi bu kez cunku aklimdan gitmiyor o zorba pislik halleri.
İsler iyice .oka sarmasın diye saygilı davranıyordur.......Dun saat 12.30a kadar aradi aradi acmadim. 12.30da kapiya geldi acamadi tabi annem de isiklari kapatti birak calsin gider mahsus gece geliyo sabah niye gelmiyo seni korkutmak icin dedi oyle de oldu zaten ama annem olmasa ben panikler acardim kapiyi. Neyse sonra tekrar aramaya basladi annem dayanamadi acti. Ne var ne ariyosun seni bi daha kizimin etrafinda gormicem duymicam and olsun seni rezil ederim arkamda polisle basarim is yerini bizden sana kiz yok ne bicim adamsin sen sahipsiz mi saniyosun bu kizi senin dengin degil bizim kizimiz dedi sok oldu tabi annemi duyunca beklemiyodu tamam hocam yanlis yaptim hocam karimi merak ettim dedi etmiceksin sanane dedi annem tamam hocam ozur dilerim hocam vs sut dokmus kediye dondu yao heyheylenen adam gitti cok sasirdim sizce neden pisti bu kadar anlam veremedim? :26:
Ama icimin yaglari eridi. Sahipsiz olmadigimi gordu. Aricam anani babani diye tehdit ediyodu ya aldi iste istedigini konusunca noluyomus agzina etti annem. Kimseden korkmuyodu kimsenin tehdidine pabuc birakmazdi guya hepimizi kursuna dizdirirdi arkasi saglamdi noldu simdi arkasina? Pis zorba. Oh olsun ona.
Annem cok komikti ama 1.55 boyunda tontin bi kadin diyo ki seni dograrimnasil cileden ciktiysa artik
İsler iyice .oka sarmasın diye saygilı davranıyordur.......
Dun saat 12.30a kadar aradi aradi acmadim. 12.30da kapiya geldi acamadi tabi annem de isiklari kapatti birak calsin gider mahsus gece geliyo sabah niye gelmiyo seni korkutmak icin dedi oyle de oldu zaten ama annem olmasa ben panikler acardim kapiyi. Neyse sonra tekrar aramaya basladi annem dayanamadi acti. Ne var ne ariyosun seni bi daha kizimin etrafinda gormicem duymicam and olsun seni rezil ederim arkamda polisle basarim is yerini bizden sana kiz yok ne bicim adamsin sen sahipsiz mi saniyosun bu kizi senin dengin degil bizim kizimiz dedi sok oldu tabi annemi duyunca beklemiyodu tamam hocam yanlis yaptim hocam karimi merak ettim dedi etmiceksin sanane dedi annem tamam hocam ozur dilerim hocam vs sut dokmus kediye dondu yao heyheylenen adam gitti cok sasirdim sizce neden pisti bu kadar anlam veremedim? :26:
Ama icimin yaglari eridi. Sahipsiz olmadigimi gordu. Aricam anani babani diye tehdit ediyodu ya aldi iste istedigini konusunca noluyomus agzina etti annem. Kimseden korkmuyodu kimsenin tehdidine pabuc birakmazdi guya hepimizi kursuna dizdirirdi arkasi saglamdi noldu simdi arkasina? Pis zorba. Oh olsun ona.
Annem cok komikti ama 1.55 boyunda tontin bi kadin diyo ki seni dograrimnasil cileden ciktiysa artik