Boşanmak için karar verdikten sonra hamile olduğunu öğrenmek... Kızlar acil yardım lütfen

kesnlikle haklısın ben zaten birlikte ol demiyorum.boşanırım diosan kendi aile büyüklerini de devreye sok eşini karşına al konuş diyorum.çünkü bi iletişim kurmadan haftasonu eşyaları toplamaya gitmeye ben çekinirim insanlar değişik sonuçtta

Canım şimdiden telefon edersek eşyaları kaçırır diye korkuyorum artık her şeyi bekliyorum. Kimseye zerre kadar güvenim kalmadı. Avukatim da eşyaları almanin kanunen bir problem teşkil etmeyeceğini söyledi. O yüzden gidip alicam.

anladım sen daha iyi tanırsın tabi hakkınızda hayrlısı olsun

bence karşı taraf bebeğin başkasından olduğunu düşünüyor

ben ayrılma şüphemin olduğu adamdan çocuk yapmam şahsen. ayrılırsam da aldırırdım. eşeğimi sağlam kazığa bağlarım.

Tüm cevapları okuyamadım kusura bakmayın ama mesaj attım demişsiniz. Hamileliğinizi bizzat söyleseniz keşke. Bazen mesaj okundu gözükse de bir başkası okumuş olabiliyor. Bu konudaki fikrini de öğrenseniz çok iyi olur. Tekrar barışmak için demiyorum ama çocuğun sorumluluğunu alabilmesi için diyorum. Tek başınıza doktor kontrolüne gittiğinizde, doğumda yanınızda olmadığında çok üzülürsünüz.

Aldırmaya hakkınız hem kanunen hemde dinen yoktur zaten. Kanunen de bildiğim kadarıyla eşinizin izni olmadan evli oolduğunu süre içerisinde bebeğinizi aldıramazsınız. Eğer ki boşanmayı tamamen aklınıza koyduysanız da eşinize hamile olduğunuzu önceden söylemelisiniz. Anlaşmalı boşanmayı etkilemez bu diye düşünüyorum. Yani bebekten önce anlaşmayı kabul eden bir eş hamilesiniz diye sorun çıkarmaz sanırım. Oldu ki çıkarsa bile elbet boşanırsınız ve çocuğunuzun velayetini yüz kızartıcı bir suç olmadığı sürece kimse sizden alamaz

Üzülüp yipranacagim kesin. Telefonunu başkasına mı bırakacak başkası da mesajı okuyup silecek. İnanın buna ihtimal bile vermiyorum

Haberi var ama tepkisi yok zaten

Allah yardımcın olsun konu sahibi, sen eşine hamile olduğunu söyleyerek üstüne düşeni yapmışsın. Gelir, gönlünü alır ne ala; ama ne kendini ne bebeğini ezdirme.
Sagol canım. Yok zaten ben de bebeğim de çok degerliyiz. Kimsenin bize bunları yapmasına daha fazla izin vermicem.

Ben buraya yazan kadinları anlamiyorum neden sevismismis neden cocuk yapmismis sanki hepsinin evliligi mukemmel. Acimasizca elestirilerden bikiyorum bu forumda.
Hepimizin iliskileri inisli cikisli bir an geliyor bende dusunuyorum sonra sakinlesince geciyor ve su an bende bebek yapmaya calisiyorum. Ne yani kavga ediliyor diye hemen bosanayim ya da cocuk yapmayalim mi. Kim ertesi gunden emin ya da kim derki ben bosanmayacagim. Bu hayatta hersey olabilir cocuk da olabilir bosanmada hepsi ihtimaller icinde.
Konu sahibine gelince eminmisin boşanmak istediğinden hic mi kurtarilmaya deger bir durum yok ortada. Ama hamile olduğunu duyduğunda tepkisiz kalmasina cok kizdim. Ne olursa olsun mutlu olmaliydi seni ikna etmeye calismaliydi...

Ayrı olduğu karısı hamileyim diyince adamın tepki vermemesinin de yeri yok ama oluyor işte. İstemeyen bir erkeğin çocuğunu dünyaya getirmezdim ben olsam.

Benim de en çok agrima giden bu oldu. O bebek için o kadar dualar eden adam uçtu gitti... Annesinden akıl aldığı kesin... Kısacası artık özür diledi pişman olsa da kıymeti kalmadı. O kadar soğudum ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…