- 4 Aralık 2014
- 884
- 670
- 123
- Konu Sahibi Allah bizimledir
-
kesnlikle haklısın ben zaten birlikte ol demiyorum.boşanırım diosan kendi aile büyüklerini de devreye sok eşini karşına al konuş diyorum.çünkü bi iletişim kurmadan haftasonu eşyaları toplamaya gitmeye ben çekinirim insanlar değişik sonuçttaBen tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Evlendigimden beri ha bugün ha yarın geçer sabret demekle ömrüm geçti. Onun Aile buyukleri bozdu zaten ne yapması. Yapsa da eziyetler vs. Hiç bitmicek ki... Böyle ömür geciremem. Mutsuz anne mutsuz bebek demek.
Tövbe Yarabbi boşanmak üzereyken yapmadık herhalde çocuğu.İnsan anlaşamadığı boşanmak üzere olduğu adamla niye sevişir ilginç
Canım şimdiden telefon edersek eşyaları kaçırır diye korkuyorum artık her şeyi bekliyorum. Kimseye zerre kadar güvenim kalmadı. Avukatim da eşyaları almanin kanunen bir problem teşkil etmeyeceğini söyledi. O yüzden gidip alicam.kesnlikle haklısın ben zaten birlikte ol demiyorum.boşanırım diosan kendi aile büyüklerini de devreye sok eşini karşına al konuş diyorum.çünkü bi iletişim kurmadan haftasonu eşyaları toplamaya gitmeye ben çekinirim insanlar değişik sonuçtta
anladım sen daha iyi tanırsın tabi hakkınızda hayrlısı olsunCanım şimdiden telefon edersek eşyaları kaçırır diye korkuyorum artık her şeyi bekliyorum. Kimseye zerre kadar güvenim kalmadı. Avukatim da eşyaları almanin kanunen bir problem teşkil etmeyeceğini söyledi. O yüzden gidip alicam.
Sağol canım inşallah en sıkıntısız bir şekilde hallolur çünkü artık gerginlikten karnıma giren ağrılar sebebiyle uyuyamıyorum.anladım sen daha iyi tanırsın tabi hakkınızda hayrlısı olsun
Yok artık o kadar karaktersiz değildir herhalde...bence karşı taraf bebeğin başkasından olduğunu düşünüyor
ben ayrılma şüphemin olduğu adamdan çocuk yapmam şahsen. ayrılırsam da aldırırdım. eşeğimi sağlam kazığa bağlarım.
Tüm cevapları okuyamadım kusura bakmayın ama mesaj attım demişsiniz. Hamileliğinizi bizzat söyleseniz keşke. Bazen mesaj okundu gözükse de bir başkası okumuş olabiliyor. Bu konudaki fikrini de öğrenseniz çok iyi olur. Tekrar barışmak için demiyorum ama çocuğun sorumluluğunu alabilmesi için diyorum. Tek başınıza doktor kontrolüne gittiğinizde, doğumda yanınızda olmadığında çok üzülürsünüz.Kızlar aylardır hamile olmayı dört gözle bekliyordum. Her adet oldugumda hüngür hüngür ağlıyordum. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başlamıştım. Doktorun dediği zamanlarda birliktelik oldu veee başladım adet günümü sabırsızlıkla beklemeye... Her şey çarşamba günü tepe taklak oldu. Kayinvalidemin bana dedikleri ettikleri yüzünden ve eşimin pasifligi yüzünden dayanamadım artık ve boşanmak için çıktım evden. Memlekete geldim. Ama bugün bir şey beni dürtü sanki. Evde gebelik testi yaptim. O da ne pozitif. Şimdi ben napicam kizlar? Söylesem bir turlü soylemeyip boşandıktan sonra söylesem baska türlü. Çocuğum için de olsa o hayata geri dönmek istemiyorum. Napicam ben? Allah rızası için akıl verin...
Üzülüp yipranacagim kesin. Telefonunu başkasına mı bırakacak başkası da mesajı okuyup silecek. İnanın buna ihtimal bile vermiyorumTüm cevapları okuyamadım kusura bakmayın ama mesaj attım demişsiniz. Hamileliğinizi bizzat söyleseniz keşke. Bazen mesaj okundu gözükse de bir başkası okumuş olabiliyor. Bu konudaki fikrini de öğrenseniz çok iyi olur. Tekrar barışmak için demiyorum ama çocuğun sorumluluğunu alabilmesi için diyorum. Tek başınıza doktor kontrolüne gittiğinizde, doğumda yanınızda olmadığında çok üzülürsünüz.
Haberi var ama tepkisi yok zatenAldırmaya hakkınız hem kanunen hemde dinen yoktur zaten. Kanunen de bildiğim kadarıyla eşinizin izni olmadan evli oolduğunu süre içerisinde bebeğinizi aldıramazsınız. Eğer ki boşanmayı tamamen aklınıza koyduysanız da eşinize hamile olduğunuzu önceden söylemelisiniz. Anlaşmalı boşanmayı etkilemez bu diye düşünüyorum. Yani bebekten önce anlaşmayı kabul eden bir eş hamilesiniz diye sorun çıkarmaz sanırım. Oldu ki çıkarsa bile elbet boşanırsınız ve çocuğunuzun velayetini yüz kızartıcı bir suç olmadığı sürece kimse sizden alamaz
Haberi var ama tepkisi yok zaten
Sagol canım. Yok zaten ben de bebeğim de çok degerliyiz. Kimsenin bize bunları yapmasına daha fazla izin vermicem.Allah yardımcın olsun konu sahibi, sen eşine hamile olduğunu söyleyerek üstüne düşeni yapmışsın. Gelir, gönlünü alır ne ala; ama ne kendini ne bebeğini ezdirme.
Eşin veya ailesi hiç mi adım atmadi barıştırmak için eşin bebeği görmezse bu konuda başiň da ağrımazSagol canım. Yok zaten ben de bebeğim de çok degerliyiz. Kimsenin bize bunları yapmasına daha fazla izin vermicem.
Nasil bir insan o ya çok kizdim şu anDaha önce belirtmiştim ama okumadınız sanırım. Eşime söyledim fakat bı tepki vermedi. Sessiz kaldı.
Aldırmaya hakkınız hem kanunen hemde dinen yoktur zaten. Kanunen de bildiğim kadarıyla eşinizin izni olmadan evli oolduğunu süre içerisinde bebeğinizi aldıramazsınız. Eğer ki boşanmayı tamamen aklınıza koyduysanız da eşinize hamile olduğunuzu önceden söylemelisiniz. Anlaşmalı boşanmayı etkilemez bu diye düşünüyorum. Yani bebekten önce anlaşmayı kabul eden bir eş hamilesiniz diye sorun çıkarmaz sanırım. Oldu ki çıkarsa bile elbet boşanırsınız ve çocuğunuzun velayetini yüz kızartıcı bir suç olmadığı sürece kimse sizden alamaz
Nasil bir insan o ya çok kizdim şu an
Valla kimseden adım falan yok. Ne arayan var ne soran. Hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek...Eşin veya ailesi hiç mi adım atmadi barıştırmak için eşin bebeği görmezse bu konuda başiň da ağrımaz
Benim de en çok agrima giden bu oldu. O bebek için o kadar dualar eden adam uçtu gitti... Annesinden akıl aldığı kesin... Kısacası artık özür diledi pişman olsa da kıymeti kalmadı. O kadar soğudum ki anlatamamBen buraya yazan kadinları anlamiyorum neden sevismismis neden cocuk yapmismis sanki hepsinin evliligi mukemmel. Acimasizca elestirilerden bikiyorum bu forumda.
Hepimizin iliskileri inisli cikisli bir an geliyor bende dusunuyorum sonra sakinlesince geciyor ve su an bende bebek yapmaya calisiyorum. Ne yani kavga ediliyor diye hemen bosanayim ya da cocuk yapmayalim mi. Kim ertesi gunden emin ya da kim derki ben bosanmayacagim. Bu hayatta hersey olabilir cocuk da olabilir bosanmada hepsi ihtimaller icinde.
Konu sahibine gelince eminmisin boşanmak istediğinden hic mi kurtarilmaya deger bir durum yok ortada. Ama hamile olduğunu duyduğunda tepkisiz kalmasina cok kizdim. Ne olursa olsun mutlu olmaliydi seni ikna etmeye calismaliydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?