Boşanmak için karar verdikten sonra hamile olduğunu öğrenmek... Kızlar acil yardım lütfen

Bence soyle eşinin bilmeye hakkı var hem bunu bildikten sonra düzelir belki eğer düzelmez diyorsan bosan öyle doğur yada dogur öyle bosan

Kürtaj olan bebeğin sözleri diye bir yazı var okuyun belki kürtaj fikrini asla bir daha düşünmezsiniz.. Ağzınıza almazsınız belki...

Bunun kararı kişiden kişiye değişir. Akıl vermiş gibi görünmek istemediğim için kendimi sizin yerinize koymayı deneyerek yazacağım.

Beni ailesine ezdiren bir eşim varsa bu çocuğumuz olsa da olmasa da değişmeyecek, hatta belki çocuk olduktan sonra daha da artacaktır. Ben yüksek ihtimalle boşanmayı düşünürdüm böyle bir durumda. Pek çok hayatını idame ettiren eşini kaybetmiş ya da boşanmış bekar anneler mevcut. İyi bir kariyerim, maaşım varsa ben de iyi bir bekar anne olabilirim. Eşimin boşanma sürecine çomak sokmaması için boşandıktan sonra öğrenmiş gibi davranır o zaman söylerdim. Yeniden evlenme teklifi olursa da kabul etmezdim.

Ha boşanmak istemezsem de sanırım hamileliğim kesinleştikten sonra eşime söyler, boşanma kararımı bu hamileliğin sekteye uğrattığını, eğer bana karşı davranışlarında değişiklik olmazsa karnım burnumda dahi olsa boşanacağımı söylerdim. Çocuğum annesini sürekli babası ve babaannesi tarafından ezilen pasif biri olarak görmemeli.

Hakkınızda hayırlısını dilerim.

Al eşini oturt karşına de ki bak böyle böyle durum bundan ibaret arkamda durucak hep yanımda olucak bebegimize bana sahip cikicaksan birleşelim birlikte büyütelim bebegimizi yok aynı taş aynı hamam olucaksa bizsiz yoluna annenle devam et o pişman olucak inan çünku seni o kadar iyi anlıyorum ki .

Bende tam bosanmayi kafaya koyduktan sonra ilk cocuguma hamile oldugunu ogrenmistim.sonra esime hamile oldugumu soyledim.hatta sonra ikinci cocugumuda dunyaya getirdim.insan cocuk aileyi baglar hersey yoluna girer diye umit etsede canim hic bisey hicbir karekter degismiyor.ve sen bu sefer kendi kendine evladim icin yalanini uydurarak o zottirik hayata devam etmek zorunda kaliyorsun.bence bosanmaya niyetin varsa erteleme.cocuk icin bile olsa kiymet bilmeyene dayanmamak lazim.

Rabbim yardimcin olsun canim bende hamileyim anliyorum seni suan vereceqin karar aslinda cok zor deil o hayati en iyi sen bilirsin kimse kimsenin icini ve cektigiklerini bilemez...Benim arkadasimda baba evine bosanmak icij hamile oldugunu biliyodu esine soyledi ama ne olursa olsun barismicam dedi cocuguma kendim bakacam dedi esi yalvardi yakardi ama kararli yaninsende kararliysan bnce esine soyle hakki var duzelecequne inaniyosan don ama sanmiyorum sotkede yine bosanirsin nolacak ama coook iyi dusin cocuk biyuk sorumluluk...Allah bebewin ve senin hakkinda en hayirlisi neyse onu nasip etsin insaAllah...

Bebekler sadece 6-7 aylıkken yaşamıyorum rahmimize düştükden sonra yaşamaya başlıyor ve bazı caniler ben sadece bunu caniler yapabilir diyorum çünkü o bizi seçiyor ve ona bir yaşam vermemizi istiyor saçma birşeyler için onu aldırmak o kadar kötü ki allahın katına geldiğimizde ne dicez şu sorunum vardı da aldırdım o bebek demicek mi yanında neden yer açmadın.

Allahım bizlere düşünce irade gücü vermiş umarım herbirimiz bu konularda daha dikkatli oluruz canım :))

Kürtajı hiç aklına bile getirme o sana verilmiş bir hediye. Bence eşine de söyle her ne olursa olsun bilmeye hakkı var. Oturup konusursunuz ne yapacağınızı.

boşanma kararı birden verilen bir karar değil ki. yaşananlar yaşananlar ve oluşan durumlar ve sonuçta savunulmayan tek kalan bir taraf ..... süreç sonunda karar verilmiş. siz neden sizi savunmayan bir adam için çocuk çocuk die didinip uğraştınız. siz hamileliği kendi kararınızla uğraşıp başarmışsınız. şimdi boşanacağım diyorsunuz. bu durumda ben doğacak çocuklara üzülüyorum hep...

Biz de ilk çocuğumuz olana dek çok çatıştık. Ne zamanki ben hamile kaldım eşime sihirli değnek değmiş gibi davrandı bana. İkinciden sonra daha da sahiplendi.
Konu sahibi zaten aldırmayacak sanırım. Eşinin bir adım atmasını bekleyip söylerse daha iyi olur. Aynı durumda olsam ve aldırmayacaksam gururum için bekler, adım atınca da bebeğim için bir şans verirdim, ama mutlaka şartlarımı kabul ettirmeye çalışırdım.

bunu kocandan saklayamazsin. bossn bosanma ama bunu soyle!

Öncesinde söylemek gerek. Ama ne karşı taraf ne sizin için geri dönüş kapısı olmamalı bu.. Sadece sevgi saygı varsa geri dönüş olabilir...

Ben mesela uc sene sonra cocuk yapmaya karar verdim esimle sorunlarim bitmiste degildi ancak yasimda geciyor anne olmak istiyordum.esimi baba yapma sevdasi degil de anne olmak hissi vardi bende.hatta annemle bile konustum da guc aldim.eger birgun hayatta hersey olabilir bir gun yavrumla bu eve geri donersem sahip cikarmisiniz diye annem elbette kizimiza da torunumuza da bakariz dediler.derdim ayrilacaktin neden cocuk yaptin demesinler diye..
Evvel Allah ben zaten kendim cocuguma her sekilde bakarim.
Hikayemden demek istedigim her anne olmak isteyen kadin ben bu dunyada yalniz kalsamda cocuguma sahip cikarim diyebilmeli..
Merak edenler icin soyluyeyim iki yasina girecek kizim var.kizimiz bir kolunu benim omzuma diger kolunu babasinin omzuna atip ikimize oyle sicacik sariliyorduki esim dediki bunun adini neden deren koymadik derledi topladi hatalarimizi gosterdi bize diye.

Selamun Aleykum kardeşim öncelikle ALLAH yardımcın olsun Rabbim evladını sana hayırlı etsin benim nacizane fikrim emin ol ki herkezin bi derdi sıkıntısı var Rabbim büyük sıkıntılar vermesin dua et eşinin ailesiyle konuşmayı denesen böyle yaparsanız yuvam dağılacak diye o da olmuyorsa eşinle otur konuş gerekirse başka şehire taşının yani en son çareyi boşanmak olarak gör kimse istemez tabi kötü bi hayatı olsun ama boşandıktan sonra iyi olacağını kim bilebilir sen ALLAH için çocuğun için sabredersen Rabbim seni en güzeliyle ödüllendirir umudunu kaybetme şer görülen işlerde hayır, hayır görülen işlerde şer olabilir bi daha düşün derim

madem sorunlu bir evlilikti neden hamile kalmak için uğraştınız anlayamadım boşanma kararı öyle 1 ayda verilebilecek bir karar değil ki.eşinizden saklayabileceğiniz bir durum değil bu haksızlık olur vebali yüksek.belki söylediğinizde eşiniz kendisine çekidüzen verir her şey daha güzel olur açık kapı bırakmak lazım.baktınız yine olmuyor o zaman boşanmayı tekrar düşünürsünüz.

Eşim benimleyken iyidir ama annesinin gazına fena halde gelir ve hatalarini görmesine rağmen beni ezdirir yanımda durmaz

Bebeği söylemek için biraz bekleyin. Ayrılmak için o evden ciktiysaniz bekleyin bakalım eşiniz ne yapacak ?

Belki çok pişman olur ve bazı adımlar atar sizleri mutlu edecek.
Şimdi bebek için ararsanız her şey daha kötü olabilir.
Sanki mecburiyetiniz var gibi hisseder ve üste çıkmaya çalışır.

Bilemiyorum , yazınızı okurken bu şekilde hissettim. Yanlış yönlendirmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…