- 24 Eylül 2016
- 31
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi pembekulaklik
-
Görücü usulü mü evlendin canım şiddet ilgisizlik alkol var mı? Biraz derdini dök istersen hangi şehirde iş arıyorsun tahsilin mesleğin nedirMerhaba herkese. Evet boşanmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. 23 yaşındayım. Aşk denilen şey bilmiyorum belki de sevgi yok bende. Bende ki alışkanlık. İş arıyorum boşanmayı daha da kolaylaştırmak adına ama iş yok. Her yere başvurdum cevap yok. Depresyona girdim. Sürekli uyuyorum. Teşekkür ederim hepinize. Yorumlarınızı bekliyorum.
Canım 23 yaşında alışkanlıktan bahsediyorsun kaç yıllık evlisin? Çocuk yaşta nasıl kendinize acımayıp da evlilik, koca, çocuk dertlerini omzunuza yük ediyorsunuz? Yangından mal kaçırır gibi kocaya varmanin amacı ne? Ben 18-22 yaş arası üniversite okudum, hala diyorum ki keşke üniversite 25 yaş civarında okunsa, daha aklı başında daha kendini bilerek yön versek geleceğimize diye. Sen 23 yaşında evlilikten bikmaktan bahsediyorsun. Aklım hafsalam almıyor bunu! Madem bilinclenmissin bari kendini bu mutsuzluğun içinde 2-3 çocuk büyütürken bulma. İş bulmak kolay mı sanıyorsun kendini geliştirmeye bak, eğitimini tamamla, kurslara katıl, kitaplar oku. Asla geç kalmadın hala çok ufaksin. Doğru kararları alırsan kendine yatırım yapıp hayatını değiştirirsen mutluluk hala çok yakınında.Merhaba herkese. Evet boşanmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. 23 yaşındayım. Aşk denilen şey bilmiyorum belki de sevgi yok bende. Bende ki alışkanlık. İş arıyorum boşanmayı daha da kolaylaştırmak adına ama iş yok. Her yere başvurdum cevap yok. Depresyona girdim. Sürekli uyuyorum. Teşekkür ederim hepinize. Yorumlarınızı bekliyorum.
Canım is bulsan bile işi oturtmak yeni ev eşya geçinmek inan tek başına çok zor maaşlar çok düşük ailenle barıştın mı peki ? Ya da seni yanına kısa süre misafir edecek bir tanıdığın var mıYok görücü usulü değil kaçarak evlendim. Şiddet bazen kavga sırasında oluyor. Alkol yok. Muhasebe bölümüyle ilgileniyorum. Ama iş yok ya da ben bulamıyorum.
Çok sağolun teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda iş bulabilirim.Önce iş bulun. Şiddet demişsiniz ama önce iş bulun. Boşanmayı sonra düşünün. Boşansanız ne yapacaksınız. Önce iş bulun. Bu süreçte eşinizin suyuna gidin. Onun sinirlenmesini engelleyin. Maaşınız olsun sonra basarsınız tekmeyi. 22 yaşındayım tek derdim yüksek lisans akademik kariyer. Kaçarak evlenmişsiniz. Destek olan yoktur. Hayatta hiçbir erkek için kaçılmaz. Aileleri dinlemek gerekiyor. Aramızdaki 1 yaşı görünce dedim. Kuzenim sizinle yaşıt herkes evlen diyor. O yüksek lisansa hazırlanıyor. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Bu yaşta bu zorlukları çekmenize üzüldüm. En güzel çağınız en kötü zamanınız olmuş. Hayatta her şey olabilir. Önce iş önce iş. Size mutluluk nasip etsin Rabbim. En kısa zamanda sorunlarınız çüzülsün
Bu arada ailem arkamda ama ben çok salak bir insanım.Çok sağolun teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda iş bulabilirim.
Doğru söylüyorsun. Ama bilmiyorum sanki hayatta hiç hedefim yok hiç bir işte devamlılığım yok. Antidepresan kullanıyorum. Sadece artık kendimi düzeltmek hayatıma artık ciddi anlamda yön vermek istiyorum.Eski konularına da baktım, kusura bakma ama çok dengesizsin. Yok kaçtım, yok aileme geri döndüm, yok tekrar birleştim. Şimdi de bunaldım, boşanmak istiyorum falan. Bence boşanma, iş ara, işine girince de kocanla aranı düzeltmeye bak
Biz ona alışkanlık değil cahillik diyoruz.Merhaba herkese. Evet boşanmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. 23 yaşındayım. Aşk denilen şey bilmiyorum belki de sevgi yok bende. Bende ki alışkanlık. İş arıyorum boşanmayı daha da kolaylaştırmak adına ama iş yok. Her yere başvurdum cevap yok. Depresyona girdim. Sürekli uyuyorum. Teşekkür ederim hepinize. Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba bende boşanma dilekçesini verdim duruşma tarihini bekliyorum bir yaşında da oğlum var bende iş arıyorum dahaden bulamadım ama pes etmiycem sizde etmeyin bir kadın isterse herşey yaparMerhaba herkese. Evet boşanmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. 23 yaşındayım. Aşk denilen şey bilmiyorum belki de sevgi yok bende. Bende ki alışkanlık. İş arıyorum boşanmayı daha da kolaylaştırmak adına ama iş yok. Her yere başvurdum cevap yok. Depresyona girdim. Sürekli uyuyorum. Teşekkür ederim hepinize. Yorumlarınızı bekliyorum.
Çok şükür diyorum ki çocuğum yok Allah yardımcınız olsun. Aynen herşey istemek ile oluyor. Umarım aileniz arkanızda duruyordur. Bu arada çocuğunuzu sorunlu bir evlilikte büyütmekten ise kendiniz çok daha iyi huzurlu büyütebilirsiniz.Merhaba bende boşanma dilekçesini verdim duruşma tarihini bekliyorum bir yaşında da oğlum var bende iş arıyorum dahaden bulamadım ama pes etmiycem sizde etmeyin bir kadın isterse herşey yapar
Sizin çocuğunuz varmıydı
Çok şükür diyorum ki çocuğum yok Allah yardımcınız olsun. Aynen herşey istemek ile oluyor. Umarım aileniz arkanızda duruyordur. Bu arada çocuğunuzu sorunlu bir evlilikte büyütmekten ise kendiniz çok daha iyi huzurlu büyütebilirsiniz.
Çok doğru söylüyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Bu arada önlisans mezunuyum ama iş bir türlü bulamıyorum.1. Şu an kpssye çalışın
2.İş bulursanız bir üniversite okuyun
3.Eş ve ailesine karşı dikkatli olun
Bakınız artık olan olmuş,ailenizle barışmışsınız bundan sonrasında ailenizi üzmeyin ve gönüllerini yapın sürekli. Allah yardımcınız olsun. Ancak emek olmadan yemek olmuyor, insana ancak çalıştığının karşılığı vardır,bir iş bulun ve ona tutunun. Sonrasında gelişin,değişin,ayrıca hayatta herkesin hataları var,kendinizi ezdirmeyin(anne,babanız hariç,onlar laf söylemekte haklılar,gönüllerini kazanın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?