Boşanmak için sebep

Allah yardımcınız olsun. Size para desteği vermiyorsa bile oğluna göndermesi gerekir.

Geçmiş konularınıza baktım da. Valla ikinizde de suç var. Bu kadar sorunlu bir evliliğe neden görümce kaynana aynı evde yaşıyor. Sizin ne çalışmaya ne boşanmaya gücünüz var.

Çok doğru söylüyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Bu arada önlisans mezunuyum ama iş bir türlü bulamıyorum.
Muhasebe mezunu musunuz? İnşAllah bulursunuz. Ama iş bulmadan ailenizin yanına gitmeyin derim,yani onlar sıkıntı yapmazlar ama siz artık kötü hissedersiniz hayırlısı olsun ama üstüne basarak söylüyorum eşiniz ve ailesine dikkat

Seninle ayni fikirdeyim. Suan 25 yasindayim ve daha aklim yeni yeni basima geliyor gibi hissediyorum. Mesela universiteyi simdi yeniden ayni imkanlarla okusaydim cok daha farkli bir yerde olacagima eminim. Yargilamiyorum ama bence de genc yasta evlilik pek akil kari degil. Ha bazen keske erken evlenseydim diye dusunmuyor degilim ama bazen de bu yasimda bile hala erken oldugunu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…