- 28 Mart 2008
- 3.955
- 7.113
- 358
- Konu Sahibi bulunmazhintkumasim
Kesinlikle... ayila bayila okumuştum. Iliskiler uzerinde cok olumlu yorumlar var belki yeni bi bakis açısı sunar konu sahibesine.Ah o kitap ne harika bir kitaptı değil mi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle... ayila bayila okumuştum. Iliskiler uzerinde cok olumlu yorumlar var belki yeni bi bakis açısı sunar konu sahibesine.Ah o kitap ne harika bir kitaptı değil mi:)
hanımefendi konu sahibi buraya yargılanmak için yazmıyor. Yapmış 3 çocuk ne yapsın geri öi yollasın Allah a????ne diye 3 cocuk yaptın ozaman
Gitsemde her sey harika olmayacak biliyorum, ama hayatin her alaninda boyle herseyin avantajlari ve dezavantajlari var. Gidersem esimle ilgili problemler olmayacak ama belki maddi problemler yasayacagim, veya cocuklarin ayri ebeveynlerle yasama problemleri olacak...su an kestiremiyorum neler yasayacagim ama kolay olmayacak.Merhaba. Öncelikle içinize bir yolculuk yapın. Gitmek mi kalmak mı??? Gitseniz neler bekleyecek sizi? Kalsanız neler olacak?? Mutsuz ve kendinden vazgeçmiş bir anne evlatlarına yetebilir mi?? Yoksa evlatlarını mı suçlar, onlar için ömrümden vazgeçtim diye??
Cok haklsiniz, ilk mesajda guzelliklerini bahsettim..onu esgecemedigim icin ikilemdeyim.Konu başlığınızda bile şu gizli aslında
“Yeterli sebebim var mı? “ diyorsunuz
Sebep ararsanız çok sebep bulunur
Siz bu evlilikle ilgili kusurları değil güzellikleri görmeye çalışın çünkü kendinizi boşanmaya şartlamışsınız
aileniz ne diyor?Cok haklsiniz, ilk mesajda guzelliklerini bahsettim..onu esgecemedigim icin ikilemdeyim.
aileniz ne diyor?
Bence siz bir gözden geçirin kararınızı. Yaşınızı sormuştum kaç yaşındasınız ?Cok haklsiniz, ilk mesajda guzelliklerini bahsettim..onu esgecemedigim icin ikilemdeyim.
bu adam eminim ki son zamanlarda bu hale gelmedi
hep böyleydi
huyu bu karakteri bu pasif ve üşengeç bir adam
ince düşünemiyor
bunu ilk evladınıza sahip olduktan önce de biliyordunuz sonra da..
şimdi üç çocuk ve maddi bir dayanak yok
bence çok da şikayetçi olmayın
Çok güzel sebepler bunlar ,hiç düşünme .. bu hayata 2.kez gelmeyeceğiz. Son fırsatını iyi değerlendir ..Selam,
7 yillik evliyim, 3 tane cocugum var . 7,5 ve 2 yaslarinda. Calismiyorum ama okuluyorum..3 seneye kadar bir isim olacak gibi.
Yillardir dusundugum, ama bir turlu adim atamadigim bilinmezler ulkesi bosanmak. mutsuzum,anlasamiyoruz, ayri tellerden caliyoruz. aramizda yas farki var.. bir turlu aile olamadik, tutturamadik, harmanlayamadik birbirimizi...tamam bitti gecti desekte bu farkililiklar kendini gosteriyor. cok darlaniyorum...cocuklari disiplin etme konusunda pasif, mesela kardesine vuramazsin veya bagiramzsin diyemiyor... evde aylardir bir kanepe var misal onu ikinci kanepe almaya ikna edemiyorum..gitsek alsak ikea dan alicaz o aylarca orda kurulmayi bekleyecek. demek istedigim bir ailenin, evin cevrilmesi icin cabalamaktan,israr etmekten, dusunduklerimin dogru oldugunu ikna etmekten yoruldum.
Ama siddet yok,aldatma yok,hakaret yok incitme yok, cocuklara cok iyi, ilgilenir vs ama dedigim gibi dur demez denmesi gerektiginde.. onun herseyine sinirleniyorum,varligindan rahatsiz oluyorum..
Niye boyle oldu, bosanmak icin illede siddetmi aldatma mi lazim?