- Konu Sahibi zziinneett
Ben fikrimi söyleyeyim. Bence boşanmak mantıklı değil. Eşinizle aranizda bir problem yokmuş aile dışında. Bence eşinizle barışın ve onunla anlaşmaya varıp bi oyun oynayın. Gidip kv ye al oğlunu senin olsun bıktım artık çalışıyorum zaten bi de sizin misafirlerinizle uğraşıyorum de. Bi hafa sonu basbasa bırakmıyorsunuz o kadar kıymetliyse evlendirmeseydin oğlunu de. Sırf sizin yüzünüzden bosanacagim. Yuvam yıkılacak gözün aydın de . Bu laflardan sonra vicdanı varsa daha karışmaz. Biz böyle bir oyunu ablamla eniştemle oynadık. İkisi anlaşmışlar enistemle. Babam gidip aldı ablamı. Eniştem hergün gidip yuvamızi yiktiniz diye başının etini yedi ailesinin. Sonra gelip özürler dileyip aldılar ablamı ondan sonra daha da karisamadi eskisi kadarBenim zaten tereddütlerim var boşanmak istiyorum ama eşime üzülüyorum da ona korkak pısırık bi ananla babanı idare edip çenelerini kapayamadın dedim onun suçu arada kalıp o dengeyi kuramamak sabah işe giderken koltukta iki büklüm yatıyodu bi süre izledim o kadar içim parçalandı üzüldüm ki kafam çok karışık içinden çıkamadım belki yardım edersiniz bana umuduyla konu açtım