• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak için yeterli sebep mi?

fevrı olmayın.zaten bosanma kararınızı gıdıp kv kesınlıkle soylemeyınde.esınızde arkanızda gıbı fakat kadın mevzuları arasında kalmaktan darlanmıs muhtemelen.resmı bır dılle hafıf bır tebessum takılarak kusura bakmayın ben evımde yokken kıme gelecek mısafır baska bır vakıtte musaıt oldugumda agırlarım dıyın gecın.sızın anahtarınız mı var kı kpde sız yokken mısafır getırebılsın.tayınlı bır meslekteysenız tayın ısteyın mesela

Mantıklı düşündükçe ve yazdıklarınızı okudukça boşanma fikrinden uzaklaşmaya başladım akşam eve gelince mektubu verdim eşimin gözleri doldu bırakma beni sensiz yapamam dedi git konuş ne istiyosan söle gerekirse taşınalım dedi kafam çok karışık pazar günkü görüşmeye göre karar vericem

Mantıklı düşündükçe ve yazdıklarınızı okudukça boşanma fikrinden uzaklaşmaya başladım akşam eve gelince mektubu verdim eşimin gözleri doldu bırakma beni sensiz yapamam dedi git konuş ne istiyosan söle gerekirse taşınalım dedi kafam çok karışık pazar günkü görüşmeye göre karar vericem
Tamam ne güzel uzlaşmacı bir kocan var önce konuşur sonra taşınırdım ben olsam

fevrı olmayın.zaten bosanma kararınızı gıdıp kv kesınlıkle soylemeyınde.esınızde arkanızda gıbı fakat kadın mevzuları arasında kalmaktan darlanmıs muhtemelen.resmı bır dılle hafıf bır tebessum takılarak kusura bakmayın ben evımde yokken kıme gelecek mısafır baska bır vakıtte musaıt oldugumda agırlarım dıyın gecın.sızın anahtarınız mı var kı kpde sız yokken mısafır getırebılsın.tayınlı bır meslekteysenız tayın ısteyın mesela
Kaynanaya söylicem sayesinde evimde huzurum olmadığını bilsin

asılamayacak bir sorun değil konuşarak halledilebilir canım.. Çok çıkmaza düşerseniz evlilik terapistine gidin bence.. Allah yardımcın olsun..

Tamam ne güzel uzlaşmacı bir kocan var önce konuşur sonra taşınırdım ben olsam
İşim itibariyle bi takım problemler var tayinimin çıkması çok çok zor yıllar bile sürebilir pat diye olcak bi iş değil oluru olsa konuşmadan kaçardım da belki akılları başlarına gelir diye bekliyorum

canım zaten ev dışı sıkıntılar için.. eşiniz evliliğinizi kurtarmak ıstıyosa gıtmeli.. insan yuvası ıcın herseyı yapıyo.. sizin dışınzda biri sizin ev dışı skntılrnızı dinlicek ve yardımcı olcak önyargılı olmayın bence.. evliliğinizi kurtarmak ıcın hersey..

canım zaten ev dışı sıkıntılar için.. eşiniz evliliğinizi kurtarmak ıstıyosa gıtmeli.. insan yuvası ıcın herseyı yapıyo.. sizin dışınzda biri sizin ev dışı skntılrnızı dinlicek ve yardımcı olcak önyargılı olmayın bence.. evliliğinizi kurtarmak ıcın hersey..
Burda zaten Yok öle bişey onun için iki saat merkeze gitçek şkimizin mesai ve durumu yok

herkese mrb benim konu biraz uzun kısa kesmeye çalışçam iki buçuk yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı memleketteyiz ben çalışıyorum eşimin ailesi ısrarcı ve anlayışsız insanlar..annesi arayıp şuraya gidelim bunu yapalım der çalışıyorum yok derim ısrar eder gelceksin der teli kapatır ben de eşime sararım ara anneni ikna et derim o da annesini arar konuşur ama teli kapatınca da başlarız birbirimize girmeye kavga kıyamet gırla.. ben sadece bir iki örnek vericem bigün çok hastayım hafta sonu yorgan döşek yatıyorum teli sessize alıp attım köşeye akşam eşimin gelmesine uyandım tele baktım yirmi cevapsız arama kaynana bende aradım anne hastaydım yatıyodum eşim geldi hastaneye gidicez serum yemeden kendime gelemicem dedim biz sana çaya gelcektik diyo anne hastayım diyorum tamam ben geleyim tek dedi hastaneye gitçez dedim olsun ben sana gelcem dedi teli kapadı bende eşime anneni ara ikna et dedim o da aradı gelme hastaneye gitçez laf anla dedi kapadı yine girdik birbirimize bıktım sizden dedi sonra kaynana ertesi gün evi bastı sen beni evine istemiyosun diye bağırıp çağırdı hastaydım zaten sesimi çıkarmadım yattım battaniye altında...eşimin istanbuldan sülalesi her yıl Ordu halinde gelir geçen yıl ağırladım çaya çağırdım kalabalıklardı o kadar alışveriş de yaptım kaynana onca insanın yanında beni rezil etti bi yemek yapamamadın mı çorba salata bu ne böle fln hiç cevap bile vermedim...bu yıl da geliyorlar kalabalık şekilde nöbet haftama geliyo ve 24 saat nöbetçiyim arandığımda hemen gitmem lazım ben dedim gidip annenlerde görürüz ben nöbetçiyim ağırlayamam babası demiş nöbetçi olsun biz geliriz evinize oturur yer içeriz onun işi çıkarsa gitsin benim evim benim misafirim benim evimde misafirimi ben ağırlarım istemiyorum dedim ve koptuk eşimle baya birbirimize girdik ağır laflar ettik kabul bende onun onuruna dokunacak laflar ettim o da senden de bu aptal evlilikten de bıktım b.k vardı da evlendim dedi bende bıktığın insanla evli kalma o zaman dedim ayrı yatıyoruz o koltukta yatıyo pazar günü kaynanama gidicem ve boşanmak istediğimi söyliycem sizce bütün bu yaşananlar huzursuzluklar boşanmaya sebep mi bu ara çok mutsuzum...
Konuşmalarınızdan anladığım kadarıyla eşinizi hala seviyorsunuz sadece mutlu değilsiniz bunun sebebi ise malum, eşinizin ailesi.
Eşinizle sakin bir şekilde konuşun bence anlatın ona onu sevdiğinizi bu evliliğin bitmesini istemediğinizi ama bu şekilde mutsuz olduğunuzu. Siz gidip konuşursanız k.v ile suçlu olursunuz. Eşiniz konuşmalı. Yuvamı yıkmak üzeresiniz bize anlayış gösterin demeli. İnşAllah gönlünüzce olur her şey

taşının da eşinin ailesi gelip haftalarca siz de kalır mı?
o ihtimal varsa boşuna taşınma.
direkt tüm bağları kopar.

En güzeli çat çat söylemek herşeyi. Önce kıyamet kopar sonra bir süre küs kalınır sonra da tekrar görüşülmeye başlanır ama herkes haddini bilir artık.
Yazık kocana, bence boşanacak bir durum yok. En azından elinden geleni yapmadan boşanma.

En güzeli çat çat söylemek herşeyi. Önce kıyamet kopar sonra bir süre küs kalınır sonra da tekrar görüşülmeye başlanır ama herkes haddini bilir artık.
Yazık kocana, bence boşanacak bir durum yok. En azından elinden geleni yapmadan boşanma.
Benim de düşüncem o tartışılsa bile o anda sinirler gerilir sonrasında düzelir herşey diye umuyorum yani inşallah ...

Neden kaynanaya gidiyorum içimi dökmek için şuana kadar hep sustum huzur bozulmasın aramız bozulmasın diye sustum en son kayınpederin biz geliriz sizin evde oturur yer içeriz siz nöbetinize gidin demesi son nokta oldu yani eserinizi görün bizi ne hale getirdiğinizi görün demeye gidicem alın görün soktuğunuz hali dicem vicdanları sızlasın istiyorum eşimin sinirden gözüne kan oturdu kaç gündür sinirden ne uyuyo ne bişey yapabiliyor konuyu açma sebebim eşim boşanılmayı haketmiş mi
Işte zamanın da susmak bir işe yaramamış demek ki .
Keşke bu susmak hakkını yedirmek iyi bir şey gibi algılanmasa artık.
Sonra böyle işler sarpa sarıyor işte.
Eşinize ara anneni ikna et demek yerine siz söyleyin açık açık gelme şu an müsait değilim diye.
Kadın belli ki yüzsüz tersleyin gitsin.

Işte zamanın da susmak bir işe yaramamış demek ki .
Keşke bu susmak hakkını yedirmek iyi bir şey gibi algılanmasa artık.
Sonra böyle işler sarpa sarıyor işte.
Eşinize ara anneni ikna et demek yerine siz söyleyin açık açık gelme şu an müsait değilim diye.
Kadın belli ki yüzsüz tersleyin gitsin.
Gelme diyorum müsait değilim diyorum en basitinden hastaneye gidiyorum serum takılacak diyorum kadın gelcem diyo yine zaten lafımdan anlaşa iş bu hadde gelmicekti

Gelme diyorum müsait değilim diyorum en basitinden hastaneye gidiyorum serum takılacak diyorum kadın gelcem diyo yine zaten lafımdan anlaşa iş bu hadde gelmicekti
O zaman sizin konuşmanız da pek bi işe yaramaz gibi görünüyor.
Eşinizin arkanızda durması lazım.

Eşiniz sinirle ağır laflar etmiş ama biraz onun yerine koyun kendinizi .. arada kalmış belli .. bence en yi çozum başka bir şehre taşınmak

Esin direkt olarak bosanilmayi haketmiyor.
Sen esine anneni ikna et demeyi birak, bence adam belli ki arada kalmaktan daralmis. Esinle bir sekilde konus yetkiyi biraz daha sana versin o arayip anneyi ikna etmektense. E tabi senin de karsi tarafa biraz daha sert olman gerekecek. Esin kabul eder mi bilmiyorum .
Ayri sehire tasinin desem kaynana kisisi gelip ayin yarisini sizde gecirmeye calisacak ki daha beter.

Back
X