Anlamadığım "tamam bitti, kafamda bitirdim" diyen biri neden evden ayrılmanın 1.günü iletişim kurar ki?kendisiymiş onlar. geçmişiyle zoru olan kendisi olduğu için bu kadar böyle öfkeli ve pasif agresif tavırlar sergiliyor. bunu atması bile bu özelliklerin hepsini taşıdığına kanıt.
Siz de ekleme yapın.Cidden üşenmeden tek tek yazacağım. Burada dertleşiyor olmak bir nebze bana iyi hissettiriyor.
Geçmiş ile zoru olan tipler
Net olmayan tipler
Tutarsız tipler
Bencil tipler
Sürekli negatif tipler
Niyeti sadece kullanmak olan tipler
Dengesizler
Bende olanlar 1-3-5ve 7 imiş.
Çok doğru maddeler olmuş kesinlikleSiz de ekleme yapın.
8. Aile kuzusu tipler
9. Ailesinden ilgi , sevgi , onay , takdir almak için eşini basamak yapan, eşinin emekleri üzerinden hayırlı evlatlık kasan çakal tipler
10. Kendine tam zamanlı bedava hizmetçi ve seks kölesi arayan tipler
11. Kontrol manyakları, karşısındakini manipule ederek, suçlu ve hatalı hissettirerek yönetmeye çalışan tipler
Aslında neye uğradığınızi biliyorsunuz , sevdiğiniz için kabullenmiyorsunuz. Yapmayın ,bunun hiçbir şeye faydası yok.Çok doğru maddeler olmuş kesinlikle
Galiba beni anladığınız için sinirlenmiştiniz önceki mesajlarda durumumu vehametini biliyorum ama kalbim aklımdan önce konuşuyorAslında neye uğradığınızi biliyorsunuz , sevdiğiniz için kabullenmiyorsunuz. Yapmayın ,bunun hiçbir şeye faydası yok.
bırakın yazsın vermeyin cevap sessize alın. siz cevap vermedikçe peşinizden gelmeye başlar siz buna izin vermeyin çünkü bildiğinizi bilmiyorum sanırsınız kendinizden şüphe duymaya başlarsınız suçlu olduğunuza inanırsınız sonrada siz siz olmaktan çıkar adamın kölesi olursunuz salın ipini gitsin kurtarın kendiniziAnlamadığım "tamam bitti, kafamda bitirdim" diyen biri neden evden ayrılmanın 1.günü iletişim kurar ki?
Psikolojide yansıtma diye bir savunma mekanizması var. Kendinde ne kusur varsa size atfetmisCidden üşenmeden tek tek yazacağım. Burada dertleşiyor olmak bir nebze bana iyi hissettiriyor.
Geçmiş ile zoru olan tipler
Net olmayan tipler
Tutarsız tipler
Bencil tipler
Sürekli negatif tipler
Niyeti sadece kullanmak olan tipler
Dengesizler
Bende olanlar 1-3-5ve 7 imiş.
işte o maddeler saymış ya, dengesiz yazıyor, o o işte kendisi.Anlamadığım "tamam bitti, kafamda bitirdim" diyen biri neden evden ayrılmanın 1.günü iletişim kurar ki?
Çünkü amacı boşanmak değil sizi sindirmek. Bu olayın sonunda eşiniz size ailenle görüşmeyeceksin gibi bi taleple gelirse hiç şaşırmam. Kaç kişi yazmasına rağmen hala manipüle edildiğinizi düşünmüyorsunuz.Anlamadığım "tamam bitti, kafamda bitirdim" diyen biri neden evden ayrılmanın 1.günü iletişim kurar ki?
Bi de nasıl soğukkanlı. Sanki satranç oynuyor. Korkunç.Çünkü amacı boşanmak değil sizi sindirmek. Bu olayın sonunda eşiniz size ailenle görüşmeyeceksin gibi bi taleple gelirse hiç şaşırmam. Kaç kişi yazmasına rağmen hala manipüle edildiğinizi düşünmüyorsunuz.
Telefonunuzu kurcalaması, hakkında bir şey yazışmışmısınız diye kontrol etmesi yeni manipüle kanalları aramasından kaynaklı. Bu sayede kavga çıkarabilir, sizi sindirebilir çünkü.
Siz tamam o zaman boşanalım dediğinizde duraksaması, baba evine gittiğinizde ertesi gün iletişime geçmesi açıkça gösteriyor ki amaç boşanmayla gözünüzü korkutup, bastırmak, her dediğine tamam diyip susmanızı sağlamak.
Kendinizle ilgili liste bile yapmışsınız sadece eşiniz ve ailesiyle yaşadıklarınızı baz alarak kendinize bencil, geçmişe takıntılı vs gibi yaftaları eşinizin eşiyle yapıştırmışsınız. Kendinizi doğru çözümlemek istiyorsanız önce manipüleden kurtulmanız lazım yoksa asla kendinize karşı objektif olamazsınız.
İnsan psikolojisi tam bir muamma, kara delik gibi bişey deşmeye başlayınca altından neler çıkabilir tahmin etmek imkansız. Soğukkanlılığının sebebi kim bilir ne.Bi de nasıl soğukkanlı. Sanki satranç oynuyor. Korkunç.
Doktor değilim tanı koymak istemiyorum ama narsistik özellikler taşıyor adam.İnsan psikolojisi tam bir muamma, kara delik gibi bişey deşmeye başlayınca altından neler çıkabilir tahmin etmek imkansız. Soğukkanlılığının sebebi kim bilir ne.
Aslında terapiye de gidiyormuş tek devam etme kararı aldı demiş konu sahibi hiç mi ilerleme kaydetmedi acabaDoktor değilim tanı koymak istemiyorum ama narsistik özellikler taşıyor adam.
o aslında terapiye gidip bak benim bişeyim yok sen hastasın demek için gidiyor bence kendisi bi yerden sonra devam etmeyip bütün suçu yine konu sahibina atıp manipüle etmek amacoAslında terapiye de gidiyormuş tek devam etme kararı aldı demiş konu sahibi hiç mi ilerleme kaydetmedi acaba
Terapi göstermelik. Adam ne mal olduğu anlaşılmasın diye tek devam edeceğim demiş, bırakmıştır şimdiye zaten.Aslında terapiye de gidiyormuş tek devam etme kararı aldı demiş konu sahibi hiç mi ilerleme kaydetmedi acaba
Terapiye devam etmeyecekti ve konu sahibine "Terapist bende sıkıntı olmadığını söyledi. "diye yalan söyleyecekti.o aslında terapiye gidip bak benim bişeyim yok sen hastasın demek için gidiyor bence kendisi bi yerden sonra devam etmeyip bütün suçu yine konu sahibina atıp manipüle etmek amaco
tam da öyle olacaktı yukarıda bşr yorumda narsist yazıldı çok hak veriyorum kişilik bozukluğu demiyorum ama narsist bir yanı var adamın hep haklı karşıdaki hep suçlu 2 yılım gitti öyle bir manyakla allah beni evlilikten korudu çok şükürTerapiye devam etmeyecekti ve konu sahibine "Terapist bende sıkıntı olmadığını söyledi. "diye yalan söyleyecekti.
Baba evine döneceğim gün ısrarla psikolog mu söyledi, nasıl beni görmeden narsist ya da borderline diyor ve uzun tedavi ister diyebilir bunu sana ima bile edemez dediğimde yok hayır o demedi bla bla diyip bocalarken belki ben narsistimdir dedi. Bu kafayı anlayamıyorum.Doktor değilim tanı koymak istemiyorum ama narsistik özellikler taşıyor adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?