Zaten söylediklerine bakarak psikolog "sizin söylediklerinize göre teşhis koymam doğru olmaz ama belki eşiniz için uzun tedavi süreci gerekebilir" demiş.Terapiye devam etmeyecekti ve konu sahibine "Terapist bende sıkıntı olmadığını söyledi. "diye yalan söyleyecekti.
Her yerden engelleyin, irtibatı kesin bir müddet, zaten 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma durumunuz yok, vaktiniz var. Siz irtibatı kesince manipülasyonlari üstünüzden kalkacak, daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksınız. Bu süre içinde uzman desteği alın, o belki narsist ama siz de sağlıklı değilsiniz, sizde de bağımlılık psikolojisi var.Baba evine döneceğim gün ısrarla psikolog mu söyledi, nasıl beni görmeden narsist ya da borderline diyor ve uzun tedavi ister diyebilir bunu sana ima bile edemez dediğimde yok hayır o demedi bla bla diyip bocalarken belki ben narsistimdir dedi. Bu kafayı anlayamıyorum.
Yalandan nefret ediyorum.
E bu hiç sürpriz değil. Eminim daha önce aynı sebepten birkaç kere terkedildi.Zaten söylediklerine bakarak psikolog "sizin söylediklerinize göre teşhis koymam doğru olmaz ama belki eşiniz için uzun tedavi süreci gerekebilir" demiş.
Sana ne dedi dedim. Ne konuştuğumuzu sana anlatamam dedi. Sende bir şey yok muymuş yani dediğimde yokmuş dedi.
Bu ihtimali düşünmemiştim hiço aslında terapiye gidip bak benim bişeyim yok sen hastasın demek için gidiyor bence kendisi bi yerden sonra devam etmeyip bütün suçu yine konu sahibina atıp manipüle etmek amaco
Aksine kolunuz kanadınız kırılmasın, şükredin kolunuza kanadınıza destek olmalarına izin verin. Yuvayı yıkmak kolay kurmak zor ancak bu durumda yapacak bişey yok bence tüm iletişimi kesip bekleyin biraz burnu sürtsün, hatta çocuksuz boşanmak sevgiliden ayrılmak gibi yazmıştı biri gerçekten öyle çocuk yokken bu yüzünü görmeniz çok iyi olmuşBakın efendim, "sizi istemiyor işte" gibi bir çıkış yaralı insanın incinen tarafını daha da kırıyor. Ruh halimi size şöyle anlatayım 8 ay önce gelinlikle çıktığım kapıdan valizle girdim. Babam hoşgeldin dediğinde o ifadesi o kabullenişi kolumu kanadımı kırdı. Kendimi iyi hissetmiyorum. En ufak cümleden, ifadeden kırılıyorum.
Eşime ve ailesinden beklentilere gelince herşey aile dediği, sorumluluk alacağı ve ömür boyu hayatında kalacak kişilerden bir şey bekler. Belki yanlıştır. Eşime bunu yansıtmam sürekli süeekli kavga konusu etmek hatalıydı ama yaşandı zamank geri alamıyorum.
Bu süreçte ve evliliğimde onu bu derece abartmam doğru değil biliyorum. Psikolojime bir teşhis bile koyamıyorum ama iyi değilim. Dün amcası ve yengesi aradı biz onunla konuşuruz sen sabah kalk git evine diyorlar. Ne incitici anlatamam gideyim de beni kovsun mu! El kızı ne kadar ucuz geliyor başkasına....Her yerden engelleyin, irtibatı kesin bir müddet, zaten 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma durumunuz yok, vaktiniz var. Siz irtibatı kesince manipülasyonlari üstünüzden kalkacak, daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksınız. Bu süre içinde uzman desteği alın, o belki narsist ama siz de sağlıklı değilsiniz, sizde de bağımlılık psikolojisi var.
Öyle bir memleket yok. Siz hatta ne yapın biliyor musunuz, onları mesaj ile konusturmaya bakın, evden kovuldugunuza dair kanıt olsun. Yarın mahkemede hiçbir şey yokken evi terketti bile diyebilir.Bu süreçte ve evliliğimde onu bu derece abartmam doğru değil biliyorum. Psikolojime bir teşhis bile koyamıyorum ama iyi değilim. Dün amcası ve yengesi aradı biz onunla konuşuruz sen sabah kalk git evine diyorlar. Ne incitici anlatamam gideyim de beni kovsun mu! El kızı ne kadar ucuz geliyor başkasına....
Ben onlarla daha önce hiç konuşmadım zaten yine annemi aradılar da annem kızıma vereyim o anlatsın dedi. Öyle mesajlık bir iletişimimiz yok. Süreci anlamlandıramıyorum aylarca biz bu insanlar yüzünden kavga ettik onlara saygı göstermem gerektiği, ezse üzseler bile küçük olduğum için aramam gerektiği vs. Şimdi çıkıp boşanamazsınız bayramda da buraya geleceksiniz diyorlar. Bunu demeleri gereken kişi ben değilim.Öyle bir memleket yok. Siz hatta ne yapın biliyor musunuz, onları mesaj ile konusturmaya bakın, evden kovuldugunuza dair kanıt olsun. Yarın mahkemede hiçbir şey yokken evi terketti bile diyebilir.
Bosversenize , alem delisini güttürecek bi el evladı arıyor.Ben onlarla daha önce hiç konuşmadım zaten yine annemi aradılar da annem kızıma vereyim o anlatsın dedi. Öyle mesajlık bir iletişimimiz yok. Süreci anlamlandıramıyorum aylarca biz bu insanlar yüzünden kavga ettik onlara saygı göstermem gerektiği, ezse üzseler bile küçük olduğum için aramam gerektiği vs. Şimdi çıkıp boşanamazsınız bayramda da buraya geleceksiniz diyorlar. Bunu demeleri gereken kişi ben değilim.
başka istekleri var mıymış bu ne ya bayrama gelin falan. hayır sizde bunu demeleri gereken kişi ben değilim derken o eş görünümlü adam gel gidelim dese gidecek gibi bi haliniz var. ben bu yazdıklarınızdan sonra sizin o adama geri döneceğinizi düşünüyorum bu kadar insan boşa dil dökmüş olacakBen onlarla daha önce hiç konuşmadım zaten yine annemi aradılar da annem kızıma vereyim o anlatsın dedi. Öyle mesajlık bir iletişimimiz yok. Süreci anlamlandıramıyorum aylarca biz bu insanlar yüzünden kavga ettik onlara saygı göstermem gerektiği, ezse üzseler bile küçük olduğum için aramam gerektiği vs. Şimdi çıkıp boşanamazsınız bayramda da buraya geleceksiniz diyorlar. Bunu demeleri gereken kişi ben değilim.
Yazılan her şeui okuyup gözümden kaçmadıkça hepsine cevap verdim. Suçluluğumu da masumiyetimi de yeri geldi bu bakış açısı sorunlu denildiğinde de kabul ettim. Fakat ne yazık ki vazgeçme kolay olmuyor. Bir kalemde silip atamıyorsun.başka istekleri var mıymış bu ne ya bayrama gelin falan. hayır sizde bunu demeleri gereken kişi ben değilim derken o eş görünümlü adam gel gidelim dese gidecek gibi bi haliniz var. ben bu yazdıklarınızdan sonra sizin o adama geri döneceğinizi düşünüyorum bu kadar insan boşa dil dökmüş olacak
Bu aşamaya gelmek istemezdim.
Barıştı kocası ile herhal.Senin evliliğinde sorunu yaratan bu site değil. Bu site sana bir şey yapmadı bu sebeple üyeliğini iptal ederken uyduruk eposta adresi ile gerçek adresini değiştirmen sorunlarını çözmeyecek.
Nolduğunu anlamadımSenin evliliğinde sorunu yaratan bu site değil. Bu site sana bir şey yapmadı bu sebeple üyeliğini iptal ederken uyduruk eposta adresi ile gerçek adresini değiştirmen sorunlarını çözmeyecek.
Nolduğunu anlamadımkandırıldık mı?
Bende senin gibi hissediyorumDaha evleneli 1 yıl olmadı.
Sorunlar yaşadık. Öncede yazmıştım ailevi meseleler, birbirimizi anlayamamız, sağlıklı iletişim kuramamak vs. Eşim bugün boşanmak istediğini söyledi.
Hatta ailemin yanında artık aşamadığını, çözüm bulamadığı ifade etti. Sonra ikimiz konuştuk sorunları aşalım, dediğimde ümidim yok, mutsuzum dedi. Saatlerce konuştuk aşacağımıza inanmıyor.
Son kararınsa davayı aç süreci konuşalım dedim. Nasıl olacak bilmiyorum dedi.
İsteğinde kararlıysan davayı aç, muhtemelen çekişmeli olacak dedim.
Ya da deneyelim, belki aşarız dediğimde bana zaman ver biraz dedi. Annemlere gidebilirim ya da sen git dedim. İstiyorsan aynı evde kalırız ama düşüne de bilirsin sen seç dediğimde o zaman gitmeye gerek yok dedi. Yatakları ayırmak istemese de gece kulaklığı yastığı alıp gitti.
Çabalamalı mıyım yoksa kabullenmeli miyim? Artık düşünemiyorum.
Bu aşamaya gelmek istemezdim.
Güncelleme: sabah ailelerden gelen telefonla bir kez daha konuşmak istedim. Çok değişen bir şey yok.
Tüm duygularımı iki uçta yaşadığımı düşünüyor.
Umutsuz ve karamsar. Kendince davranışlarıma teşhis koyuyor.
Ailesi annemi ve babamı aramış.
Bugün annemlere giditırum 1 hafta yalnız kalmak istiyor.
Güncel2:
-herkesi küçümsüyor,
-aileme saygı duymuyor,
-beni dinlemiyor, dinlese bile aşırı tepkiler veriyor,
-uçlarda yaşıyor,
-ailemi sevmediğini sürekli dile getiriyor,
-isteklerini zorla yaptırmaya çalışıyor,
-baskı kuruyor,
-zorluyor. Vs...
Peki ben onunla ilgili ne düşünüyorum:
-Ben konuşurken başka şeylerle ilgileniyor,
-sürekli iddialaşıyor,
-bir şeyi sadece ben istiyorum diye istemiyor
-konuşurken tırnaklarıyla ya da telefonuyla uğraşıyor ilgisiz
-beklentilerimi anlamıyor( eşinden ilgi beklemek yanlış mı)
-kök ailesi dokunulmazı, dokunduğunuz an yakıyor.
-telefnumu sürekli karıştırıp kız arkadaşlarımla mesajlarımı okuyor.
-anneme benzediğimi söylüyor ve annemden resmen nefret ediyor.
Birbirimize dair düşüncelerimiz bunlar olsa da belki de ikimizde abartıyoruz bazı şeyleri.
Benim kendimde gördümlerim:
-ısrarcılık
-illaki sonuç ve neticelendirme arayışı,
-ilgi bağımlılığı ya da şımarıklık,
-sonuç, çözüm arayışı içindeyken boşanmak mı istiyorsun diyerek işi yokuşa çekmek,
-ailesinin yaptıklarını aşamamam
-aşırı sevgi
Güncelleme 3:
Dün sabah benim evlenmemesi ya da hayatına alınmaması gereken insanların özelliklerini taşıdığımı içeren bir instagram gönderisi attı.
Akşam amca ve yengesi aradı "ne demek boşanmak, sorununuz ne" vs. İçerikli konuşmalar.
Ben değil boşanmak isteyen oğlunuz onunla konuşun dediğim de biz onunla da konuşacağız ama yarın sabah kalk evine git dediler.
Sanki hiçbir şey yok oğulları bana babanın evine git demedi de ben geldim.
Delirmenin kaçıncı evresine direkt giriş yapmaya hazırlanıyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?