- 23 Şubat 2017
- 248
- 193
- 23
- Konu Sahibi HayalKirikligi25
-
Gideni siginani duydum ama bu seferde baska insanarla evlendiriyorlarmis yanlismi duydum acaba.. 7 yillik evliyim 1 yildir telefon kullanmama izin veriyorelimden bişey gelmiyor kısmına asla katılmıyorum,
elinizin altında internet var, kadın hakları aktivistlerine yazın, derneklere, siyasetçilere, belki 1 gün belki 1 yıl sonra size destek olacak biri bulunur, olmasa bile insan çocuğundan ayrı kalacağına alır çocuklarını izini kaybettirir, bir iş bulur çocuklarınıza bakarsınız, çaresizim o yüzden çocuğumu babaannesine verdim onlar da her yerinden öpüyorlar diyen insanın çaresizliğini kabul edemem ben kusura bakmayın.
Yasanmislar eskide kaldi hep aradan 3 yil gecti ama kaynanam gorumcem kizimin ustune el koymuslar gondermiyolar bana karsi dolduruyorlar bu cok zoruma gidiyor ben dogurdum sonucta benim cocugum suanki bebeklerimi bi saat bile gondermiyorum onlarida benden lkoparacaklar diye korkuyorumYa yanlış anlama [konu sahibi] buraya bu kadar cevap yapacağına bu kadar mağdur san ara polisi gelip alsınlar senide çocuklarını da... bir sürü kadın sığınma evleri var elbet sığarsin bitanesine
Ya kizim benden nefret ediyor bazen 3 hafta geciyor gelmior geldigi zaman o kadar ilgileniyorum 1 saat durmuyo ben istiyorum ki once bana alissin ben anne evinde cok kaldim kizimi iki yil gostermidiler bana soz verdiler kizin yaninda olacak diye evime donuncede boyle yaptilar. Onunda psikolojisini dusunuyorum halasini annesi yerine koymus ben buna cok uzuluyorum onsuz duramiyor beni biraz sevse 5 dkka birakmam once cok denedim agliyor bi bugun yanimda biraktim zorla gece 3 e kadar hic dumudan agladi icim yandi babasi dediki sen vicdansiz bir annesin cocugn agliyor senin umrunda degil birak gitsin halasina anlayinca kendi kendine gelir. Halada alismadi ne yapicam bilmiyormTek derdin kizinsa git al kızını bi b☆k yapamazlar nerde yaşıyoruz yaa özlüyorum kızımı de al getir evine deli misin ya ben burda sistim sen anlatırken yeter kalk git al kızını öleceksen evladını için öl...
Alirsam vicdansiz oluyorum birakirsam vicdansiz oluyorumYa kizim benden nefret ediyor bazen 3 hafta geciyor gelmior geldigi zaman o kadar ilgileniyorum 1 saat durmuyo ben istiyorum ki once bana alissin ben anne evinde cok kaldim kizimi iki yil gostermidiler bana soz verdiler kizin yaninda olacak diye evime donuncede boyle yaptilar. Onunda psikolojisini dusunuyorum halasini annesi yerine koymus ben buna cok uzuluyorum onsuz duramiyor beni biraz sevse 5 dkka birakmam once cok denedim agliyor bi bugun yanimda biraktim zorla gece 3 e kadar hic dumudan agladi icim yandi babasi dediki sen vicdansiz bir annesin cocugn agliyor senin umrunda degil birak gitsin halasina anlayinca kendi kendine gelir. Halada alismadi ne yapicam bilmiyorm
Gideni siginani duydum ama bu seferde baska insanarla evlendiriyorlarmis yanlismi duydum acaba.. 7 yillik evliyim 1 yildir telefon kullanmama izin veriyor
Bizim koyden bi kiz kocasinin zulmunden kacti kadin siginma evine yerlesti 3 yil sonra duydukki evlendirmisler cocugu olmus. Bir omur bakiyormu devletşaka mı bu? tabi ki kimse kimseyi zorla evlendirmiyor.
Bizim koyden bi kiz kocasinin zulmunden kacti kadin siginma evine yerlesti 3 yil sonra duydukki evlendirmisler cocugu olmus. Bir omur bakiyormu devlet
Devlet yardimci oluyor tabi ama sonsuza kadar yardim alan gormedim. Genelde biraz toparlaninca herkes ise giriyor. Bak arkadas sana tavsiyem once bir psikolog ile gorus. Ona durumunu anlat. Cocugunun nasil bir durumda oldugunu, seninle kalmak istemedigini falan ayrintili olarak anlat. Cocukla arani duzeltmek icin neler yapman gerektigi konusunda fikir danis. Esinin ailesinin seni kisitladigini soyle yol gostermesini rica et. Cocugunu her gun yarim saatligine de olsa al arayi acma. Ona yiyecekler hazirla, cizgi film izlettir. Bazi aktiviteler yaptir ve ikiziyle arasinda bag kurmaya calis. Ikiziyle bagi ne kadar guclu olursa cekirdek ailesine o kadar baglanacaktir. Eger bir psikolog ile gorusursen cok daha fazla yol gosterecektir sana. Kocana psikolojim bozuk falan de hastaneye gitmek icin. Cocugun ve gelecegi cok onemli. Daha fazla caba gostermelisin. Esinin dini egilimi varsa eger cocuklari dudagindan opmek gunah falan de. Ya cocuk, cocuk akliyla baskalarina da boyle bir harekette bulunursa ne olur de. Korkut biraz. Kv ve gorumcen de kaynar kazanda kaynasin.Gercekten yardim ediyorlarmi 3 cocuk sonucta ilkokul mezunuym hic calismadim gerekirse merdiven silerim yine bakarim ama cok kucukler bu seferde yanloz birakmak zorunda kalirim
Cok tessekkur ederim verdigin bilgiler icin kizimla ikizlerim arasinda 4 yil var bu arada soylediklerini yapmaya calisacam eger kv buna engel olursa esimde onu dinlemeye devam ederse mutlaka soyledigin yere basvuracamDevlet yardimci oluyor tabi ama sonsuza kadar yardim alan gormedim. Genelde biraz toparlaninca herkes ise giriyor. Bak arkadas sana tavsiyem once bir psikolog ile gorus. Ona durumunu anlat. Cocugunun nasil bir durumda oldugunu, seninle kalmak istemedigini falan ayrintili olarak anlat. Cocukla arani duzeltmek icin neler yapman gerektigi konusunda fikir danis. Esinin ailesinin seni kisitladigini soyle yol gostermesini rica et. Cocugunu her gun yarim saatligine de olsa al arayi acma. Ona yiyecekler hazirla, cizgi film izlettir. Bazi aktiviteler yaptir ve ikiziyle arasinda bag kurmaya calis. Ikiziyle bagi ne kadar guclu olursa cekirdek ailesine o kadar baglanacaktir. Eger bir psikolog ile gorusursen cok daha fazla yol gosterecektir sana. Kocana psikolojim bozuk falan de hastaneye gitmek icin. Cocugun ve gelecegi cok onemli. Daha fazla caba gostermelisin. Esinin dini egilimi varsa eger cocuklari dudagindan opmek gunah falan de. Ya cocuk, cocuk akliyla baskalarina da boyle bir harekette bulunursa ne olur de. Korkut biraz. Kv ve gorumcen de kaynar kazanda kaynasin.
yazılanların hepsini okumadan sana bişi sorup devam edicem okumaya neden bu kadar tepkili yazıyorsun?? kadın içinde bulunduğu durumu açıklıyor sen sürekli suçluyorsun ben sinir oldum okurken yazdıklarını lütfen biraz daha empati..E tamam iste buyuklerin evlendirdiyse birak cezasini onlar ceksin. Öldurulebileceklerini hesap etmeleri lazimdi. Torunlarina boyle seyler yapilmasina ses cikarmayanlar mustehak zaten. Ben kendimle kiyaslamiyorum seni hayvanlar alemine bile baksan cani pahasina koruyorlar yavrularini. Sen cocuklarini kurtar baska bir sehirde devlete sigin. Bizim yardim ettigimiz hanim da once baska sehire kacti sonra siginma evine sigindi. Devamli magdur edebiyati yapiyorsun.
Ben kayinvalideye kocaya zaten yi demedim o ayrı bi vaka
Cep telefonu koyup kaydetmiş de cokmu iyi olmuş sanki
Zaten ne araları pek iyi değilmiş hakkında kötü düşündüklerini öncesinden biliyordur ve emindir
Bi arkadaş yazmış katılıyorum çantayı karıştırıyorlar ve cep telefonunu bulamıyorlar sanki çocuğun çantasında gizli bi bölme varda ne hikmetse görmemişler çok ilginç nasil bi telefonmus bende merak ettim
Hakedene evet :)O kadar temiz kalpli iyisin yani maşallah sana
Ne demeye calisiyorsunuz ben uslub nedir onu bile bilmiyorum almanyada büyüdüm ve yaşıyorum yazma şeklim böyle başka türlü öğrenmedim Türkçe'yi tam bilmiyorum her kelimeyi bilmiyorum yani nazik kelimeleri biraz köylü Türkçesi o yüzen lütfen beni tanimadan yazma şekline laf atmayinannesinin de pek kalır yanı yok onlardan
uslubuna bakarsanız?
Bende biliyorum bunu ama bişey diyimmi ben kafayı yedim zaten o gün çocuğum üzerinde bişey diyemiceksem katil bile olurumYani kabul et o kadar da normal bir durum depil dinlemek için tel yerleştirmek.Ha insan kafayı yer yapar ama normal değil.
Gerçek misin sen?
Kocan sana esrar içiriyor ve sen hala evlisin? Kendisi de içiyordur haliyle.
Çocuğunu kv nin dudaktan öpmesinden çok daha önemli bir sorun bu farkında mısın?
O kadını mutlu etmek istiyosan boşan tabi. Kocanla geçinmeye bak. Oğlun birax büyüyünce zaten istesede öptürmeyecek. Yuva yıkmaya değmez. Kv gelsin senin evinde görsün çocuğuMrb kizlar boşanmak istiyorum
Çok şükür annemde arkamda
Iki tane diyer konumda biraz anlattim
Yine kısa bi anlatayim
Ben kv cocugumu agzindan opmesini istemiyorum ve bunun icim kac gun once buyuk kavga cikardim kabul etmedigi icin ondan sonra oglunu arayip torunumu bana getir demis bende yanında gitmek istedim ucumuz birlikte gidelim dedim yok kavga cikar diyip israrla yanlız gitti bende dedim anneni tekrar uyar o zaman
Neyse bende ne olur ne olmaz telefonumu kayda alarak oğlumun cantasina koydum sonra kocam eve gelince bana dedi anneme üç kere konuyu açtım tamam oğlum dedi...
Bende aldım telefonu hepsini dinledim
Çocuğu dusurmusler bilmem neresi morarmis or..... lar allah belasini versin dedi kocam sustu
Saçını o Kariya kestirme çok çirkin kesiyo dedi kocam güldü ikide bir nebicim canta hazirlamis
Ikide bir laf atmalar yok bu gelin hep kv de de yok şunlar 24saat torunu yaninda falan da filan da neyse sonra işte bak torunum benden sadece iyi şeyle öğreniyor benim ona ne zararim var kocamda sadece orda laf arasi işte sadece dudagindan öpmen onu rahatsız ediyor oda oğluna dedi sk...sin ordan pislik kimse bana bişey diyemez ben istediğim yerden öperim torunumu terbiyesiz pislik sus onun adını anma benim evimde benim için öldü derken bile kocam sustu o Karina söyle çocuğu haftanin 2 günü almaya devam edicem benim asabimi bozmasin gelirim oraya fena olur ben şimdi bu kocanın ağzına tükürsemmi
Neyse yakında kurtulcam onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?