boşanmak istemekte haklimiyim

Gideni siginani duydum ama bu seferde baska insanarla evlendiriyorlarmis yanlismi duydum acaba.. 7 yillik evliyim 1 yildir telefon kullanmama izin veriyor

Ya yanlış anlama [konu sahibi] buraya bu kadar cevap yapacağına bu kadar mağdur san ara polisi gelip alsınlar senide çocuklarını da... bir sürü kadın sığınma evleri var elbet sığarsin bitanesine

Ya yanlış anlama [konu sahibi] buraya bu kadar cevap yapacağına bu kadar mağdur san ara polisi gelip alsınlar senide çocuklarını da... bir sürü kadın sığınma evleri var elbet sığarsin bitanesine
Yasanmislar eskide kaldi hep aradan 3 yil gecti ama kaynanam gorumcem kizimin ustune el koymuslar gondermiyolar bana karsi dolduruyorlar bu cok zoruma gidiyor ben dogurdum sonucta benim cocugum suanki bebeklerimi bi saat bile gondermiyorum onlarida benden lkoparacaklar diye korkuyorum

Tek derdin kizinsa git al kızını bi b☆k yapamazlar nerde yaşıyoruz yaa özlüyorum kızımı de al getir evine deli misin ya ben burda sistim sen anlatırken yeter kalk git al kızını öleceksen evladını için öl...

Ya kizim benden nefret ediyor bazen 3 hafta geciyor gelmior geldigi zaman o kadar ilgileniyorum 1 saat durmuyo ben istiyorum ki once bana alissin ben anne evinde cok kaldim kizimi iki yil gostermidiler bana soz verdiler kizin yaninda olacak diye evime donuncede boyle yaptilar. Onunda psikolojisini dusunuyorum halasini annesi yerine koymus ben buna cok uzuluyorum onsuz duramiyor beni biraz sevse 5 dkka birakmam once cok denedim agliyor bi bugun yanimda biraktim zorla gece 3 e kadar hic dumudan agladi icim yandi babasi dediki sen vicdansiz bir annesin cocugn agliyor senin umrunda degil birak gitsin halasina anlayinca kendi kendine gelir. Halada alismadi ne yapicam bilmiyorm

Alirsam vicdansiz oluyorum birakirsam vicdansiz oluyorum

Kızınla aranızda anne çocuk bağı olmamış bu yüzden sana bu kadar soğuk davranıyor belkide bütün bunlardan seni sorumlu tutup ceza veriyor kendince. Galiba hiç alısamaz sana bu gidisle

Bence boşanmayın kaynana iste kimbilir bizimki ne diyordur arkamız dan boşanma kocanı surundur akıllansın

Gercekten yardim ediyorlarmi 3 cocuk sonucta ilkokul mezunuym hic calismadim gerekirse merdiven silerim yine bakarim ama cok kucukler bu seferde yanloz birakmak zorunda kalirim
Devlet yardimci oluyor tabi ama sonsuza kadar yardim alan gormedim. Genelde biraz toparlaninca herkes ise giriyor. Bak arkadas sana tavsiyem once bir psikolog ile gorus. Ona durumunu anlat. Cocugunun nasil bir durumda oldugunu, seninle kalmak istemedigini falan ayrintili olarak anlat. Cocukla arani duzeltmek icin neler yapman gerektigi konusunda fikir danis. Esinin ailesinin seni kisitladigini soyle yol gostermesini rica et. Cocugunu her gun yarim saatligine de olsa al arayi acma. Ona yiyecekler hazirla, cizgi film izlettir. Bazi aktiviteler yaptir ve ikiziyle arasinda bag kurmaya calis. Ikiziyle bagi ne kadar guclu olursa cekirdek ailesine o kadar baglanacaktir. Eger bir psikolog ile gorusursen cok daha fazla yol gosterecektir sana. Kocana psikolojim bozuk falan de hastaneye gitmek icin. Cocugun ve gelecegi cok onemli. Daha fazla caba gostermelisin. Esinin dini egilimi varsa eger cocuklari dudagindan opmek gunah falan de. Ya cocuk, cocuk akliyla baskalarina da boyle bir harekette bulunursa ne olur de. Korkut biraz. Kv ve gorumcen de kaynar kazanda kaynasin.

Cok tessekkur ederim verdigin bilgiler icin kizimla ikizlerim arasinda 4 yil var bu arada soylediklerini yapmaya calisacam eger kv buna engel olursa esimde onu dinlemeye devam ederse mutlaka soyledigin yere basvuracam

yazılanların hepsini okumadan sana bişi sorup devam edicem okumaya neden bu kadar tepkili yazıyorsun?? kadın içinde bulunduğu durumu açıklıyor sen sürekli suçluyorsun ben sinir oldum okurken yazdıklarını lütfen biraz daha empati..

Ben sadece çocuğu öpmemeyi kabul edecekmi diye bunu yapmak mecburiyetinde gördüm kendimi ve bunu yapmasaydim kocam eve gelip annem kabul etti diycekti bende saf saf çocuğu göndercektim benim onunla tek derdim bu değil zaten senin evine gelip ben kraliceyim sizin evinizdede benim kurallarim geçer diyen kv ye susan biri gördünüz mü ama ben hep sustum ve o gün durmadım bişeyler yapmak zorundaydim ben hep sustum kendi ogluna kurallar kurunca saygi gosterdim ogludur dedim ama benim oglum icin olan kurallara saygi göstermedi

annesinin de pek kalır yanı yok onlardan
uslubuna bakarsanız?
Ne demeye calisiyorsunuz ben uslub nedir onu bile bilmiyorum almanyada büyüdüm ve yaşıyorum yazma şeklim böyle başka türlü öğrenmedim Türkçe'yi tam bilmiyorum her kelimeyi bilmiyorum yani nazik kelimeleri biraz köylü Türkçesi o yüzen lütfen beni tanimadan yazma şekline laf atmayin

O kadını mutlu etmek istiyosan boşan tabi. Kocanla geçinmeye bak. Oğlun birax büyüyünce zaten istesede öptürmeyecek. Yuva yıkmaya değmez. Kv gelsin senin evinde görsün çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…