- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi HayalKirikligi25
-
Yuhhh sen niye içtin musaade etmeyeydin yazik cocuga acidim .Evet psikolojimi bana esrar içiren kocam bozdu
Nerenin doğusu hanımefendi Afganistan ınmı? Saçmalık yaniEvlerimiz yanyana ama gosterm
Biz dogulularda boyle elimden birsey gelmiyor iki defa kabullenmem dedim hamile halimle kocam beni evden kovdu ikizlerim dogdu 1 aylari gecti oyle gelip aldi biz dogulularda kocanin dedigi kaynananin dedigi olur sesini cikarmaya kalksan oldurulmekle tehtid edilirsin ben kolay seyler yasamadim ceken bilir susmaktan kabullenmekten baska sansim yok
Off lütfen doğulu batılı diye sınıflandırmayin insanları... Bende doğuuluyum ve boşanmak istersemde öldürülecek değilim. Kusura bakmayın eşinizin ve ailesinin anlayissizligini doğuya yüklemeyin. Benim annem babam kürt ama ben senin yaşadığının yarısının yarısını yaşasam, babam gelir alıp götürür beni. Benim kızıma zulm edilsin diye büyütmedim ben der. Kızım bana allahtan bir emanettir der yanina alır...Nerenin doğusu hanımefendi Afganistan ınmı? Saçmalık yani
+1Off lütfen doğulu batılı diye sınıflandırmayin insanları... Bende doğuuluyum ve boşanmak istersemde öldürülecek değilim. Kusura bakmayın eşinizin ve ailesinin anlayissizligini doğuya yüklemeyin. Benim annem babam kürt ama ben senin yaşadığının yarısının yarısını yaşasam, babam gelir alıp götürür beni. Benim kızıma zulm edilsin diye büyütmedim ben der. Kızım bana allahtan bir emanettir der yanina alır...
Yanlışlıkla oldu sanırım aynı fikirdeyiz ziraOff lütfen doğulu batılı diye sınıflandırmayin insanları... Bende doğuuluyum ve boşanmak istersemde öldürülecek değilim. Kusura bakmayın eşinizin ve ailesinin anlayissizligini doğuya yüklemeyin. Benim annem babam kürt ama ben senin yaşadığının yarısının yarısını yaşasam, babam gelir alıp götürür beni. Benim kızıma zulm edilsin diye büyütmedim ben der. Kızım bana allahtan bir emanettir der yanina alır...
Evet kusura bakma yeni uyeyim alisıcam inşallahYanlışlıkla oldu sanırım önemli değil
Evet kusura bakma yeni uyeyim alisıcam inşallah
Kv adamin karisini namusuna laf atiyor. Normal elestiriler degil ki.Burda koca kişisinin ne suçu var anlamadım adam susma hakkını kullanmış.Belliki annesinin ne şirret olduğunu biliyor konuşup olayı uzatmamış.Kv çok edepsiz.Sizin telefonla ortamı dinlemeniz de çok garip.40 yıl düşünsem Kv ye telefondan ses kaydı yapmak aklıma gelmez.
aynennKv adamin karisini namusuna laf atiyor. Normal elestiriler degil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?