- 9 Mayıs 2019
- 203
- 106
- 103
- 34
- Konu Sahibi Cubukmakarna
-
Avukat tutamıyorum çünkü param yok kendim hazırladım dilekçeyi istemediğim halde bu kadar çirkeflesti istesem neler yapar şuan bile iftiralar havada uçuşuyorSiz deli misiniz neden bir sey istemiyorsunuz? Hakkınız olani isteyeceksiniz pek tabii. O size sadaka vermiyor. Şiddet, hakaret konusunda delil varsa toparlayin ve iyi bir avukat bulup kurtulun bu insandan. Kim surunuyormus gorsun bakalim.
Barodan talep edebilirsiniz. Ucretsiz avukat veriyor baro. Siz korktukca uzerinize gelecek. O da biliyor korktugunuz icin bir sey istemediginizi. O cirkefliklerin sökmedigini anlayinca balon gibi sonuyorlar.İftira konusunda da atsin. Kanitlayabilecegi bir sey yoksa bosa konusur konusur durur. Bu kadar pasif kalmayin. Aileniz var mi destek oluyorlar mi? Bir isiniz var mi?Avukat tutamıyorum çünkü param yok kendim hazırladım dilekçeyi istemediğim halde bu kadar çirkeflesti istesem neler yapar şuan bile iftiralar havada uçuşuyor
Adlı yardım burosuna başvurun. Üzerinize malvarlığı yok ise ve çalışmıyor iseniz avukat atanır.Avukat tutamıyorum çünkü param yok kendim hazırladım dilekçeyi istemediğim halde bu kadar çirkeflesti istesem neler yapar şuan bile iftiralar havada uçuşuyor
Bir işim ve desteğim yok maalesef şuan tek düşündüğüm evden gitmesini nasıl sağlayabilirimBarodan talep edebilirsiniz. Ucretsiz avukat veriyor baro. Siz korktukca uzerinize gelecek. O da biliyor korktugunuz icin bir sey istemediginizi. O cirkefliklerin sökmedigini anlayinca balon gibi sonuyorlar.İftira konusunda da atsin. Kanitlayabilecegi bir sey yoksa bosa konusur konusur durur. Bu kadar pasif kalmayin. Aileniz var mi destek oluyorlar mi? Bir isiniz var mi?
Hem suçlu hem güçlü cinsten bu her türlü pisliği yapar insan gerçekten boşanırken tanıyor eşini yazık benim için şuan tek problem evden gitmemekte diretmesi çocuğun okulu düzeni her şeyi bu evdeÇekişmeli açacaksa madem kolay bitsin gibi bir dert yok tüm hakkınızı talep edin.
Boşanmak istemeyip böyle davranacaklarına düzgün davransalar kimse boşanmak istemese bu ne ya böyle.
Hem suçlu hem güçlü cinsten bu her türlü pisliği yapar insan gerçekten boşanırken tanıyor eşini yazık benim için şuan tek problem evden gitmemekte diretmesi çocuğun okulu düzeni her şeyi bu evde
KiraEv kıra mi sizin mi
Anladım teşekkürler ederimBelki barodan avukat talep ederseniz yol gösterirler. Çok bilmiyorum ayrıntısını ama eminim yardımcı olacaklardır eşinizin evde nasıl gönderileceği ile ilgili.
Elinizde darp, tehdit gibi unsurlar var uzaklaştırma verilebilir bir ihtimal.
Dilekçeyi yazdım ama vermedim daha yarın açıcam davayı merak ettiğim hakim evden gitmesini isteyene kadar aynı evde olmamız sorun yaratır mı hakim der mi aynı evdesiniz neyin geçimsizliği diyeAile evinin size ozgulenmesini dava dilekçesinde talep edecektiniz .
Uzaklaştırma alarak evden gönderebilirsiniz eğer kavga gürültü varsa.Merhaba arkadaşlar Kasım ayı gibi boşanmak ile ilgili bir konu açmıştım o zaman dava açamadım çünkü eşim ağlayarak sözler verdi düzeleceğine çocuk için son kez şans verirsem herşeyin güzel olacağına dair bende inandım saf gibi yada inanmak istedim bilmiyorum ama dedim içimden bu son ve en nihayetinde yine başladı hakaretler kavgalar ve boşanma konusunu açtığımda bu sefer insanlıktan çıktı kendisi baya pisleştirecek işi belli anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor git çekişmeli aç sürün mahkemelerde diyor ve en önemlisi evden kesinlikle gitmiyor avukatsız acicam davayı mecburen ve hiç bir şey istemiyorum çocuk nafakası dışında sorum şu onu evden nasıl gönderebilirim dilekçemi şiddetli geçimsizlik üzerine kurdum dava süresinde aynı evde olmamız davanın reddine karar verilmesi sonucu doğurabilir ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
İşiniz yok, aileniz destek degil, nafaka da almayacaksiniz, sanirim cocuk da var bosandiktan sonra hayatinizi nasil idame ettireceksiniz peki?Bir işim ve desteğim yok maalesef şuan tek düşündüğüm evden gitmesini nasıl sağlayabilirim
Çocuğa nafaka istiyorum sadece okul ve giderleri için işe giricem bir kaç yerle görüştüm haber bekliyorum zaten çalışıyordum yeni çıktım eski işimden yeniden işe girersem gecinebilirimİşiniz yok, aileniz destek degil, nafaka da almayacaksiniz, sanirim cocuk da var bosandiktan sonra hayatinizi nasil idame ettireceksiniz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?