boşanmak istemiyorum bu travma nasıl atlatılır.

zeynep1461

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
56
14
8
36
arkadaşlar ne olur bir akıl veril eşim evi terk etti boşanma davası açacakmış küçülme anlaşmalı boşanalım beni uğraştırma diyor mahkeme kapılarında .maddi olarak ev araba satalım 2 ye bölelim evin eşyalarıda sende kalsın dedi gitti eşimle haftada bir sürekli ufak tefek şeyler yüzünden sık sık kavga ediyoruz.
eşimle birazda anlaşamama nedenimiz karakter farkı sanırım eşim çok sakin resmen sinirleri alınmış birisi bende agresifim eşim aynı zamanda üşengeçte bu üşengeçlik sakinlik eşimin bazı şeyleri batıyor.arkaşlarıyla buluşması falan.
geçen yine küçük bir şeyden kavga ettik zaten yatak hayatımız problemliydi psikologa gittim ama düzelme oldu ama bu eşimi tatmin etmiyor eşime kalsa her gün istiyor ben hafta da bir kez diyorum bu problemi eşim kafasına çok taktı sakin adam bu yüzden agresifleşiyor .burada birkaç konu okudum yok eşim maaş kartımı aldı vermiyor yok bana şiddet uyguluyor allahtan benim eşimde o yok hatta evin arabanın bütün masraflarını o karşılar benim maaşıma hiç karışmaz bende yuvamız için biriktirim arkadaşlar bir ordan bi burdan

anlatıyorum canım çok sıkkın moralim çok bozuk eşim bana sevgi sözcükleri söylesin bir iki hediye alsın benle ilgilensin diyorum bu da eşimin eksi noktaları.
son kavgamız evi terk etmesi incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey evi terk ettiği gün işe giedecekti sofra hazırladım yemek yiyordu bir bardak su istedi vermedim çünkü bir davranışına sinir olmuştum kalk kendin al vermiyorum dedim nasıl vermezsin ben işe gidecem bir bardak su vermiyorsun demek dedi öfkelendi bağırdı çağırdı gitti.bu kadar basit ve komik işte durumumuz.ama benim içim yanıyor

Konuş bakalım adamla.Boğmuşsun biraz
.iyi özellikleri de varmış.Tolere edilecek şeyler eksileri..Umarım biraraya gelirsiniz uzlaşırsınız..Çok üstüne gitme..

Erkeklerin hoşunuza gitmeyen bir davranışları olduğunda karşılık olarak "istediklerini yapmamanız" bir şey ifade etmiyor, anlamıyorlar.

Sanırım, hoşunuza gitmeyen şeyi direk söylemeli ama uzatmamalısınız.

İnsanlar köpek değil ki afedersiniz; getir deyince getirmezse mamasından, suyundan keselim.

Anlayış, karşılıklı anlayış.

Haftada bir birlikte olalim demeniz, her gün isteyen bir adam icin cok yipratici kesinlikle. Böylebir kısıtlama olamaz.
Ayrica sakin adammis ne iyi, siz niye oyle olmaya calismiyorsunuz?
Sevsin, ilgilensin konusu ise çoğu kadının problemi zaten. Erkeklerde bu bir sıkıntı malesef, yapmayan zorla yapmaz. Bu konuda siz haklisiniz ama yapacak birsey yok anlamiyorsa zorlamayin, daha da soguk olabilir.
Bence bu ilişki konusunda ve agresiflik konusunda düzeleceğinize dair eşinize söz verin, kendinizi duzelteceginizi söyleyin. Onu ikna edin ve evliligi kurtarin. Iş sizde bitiyor, bence hatalisiniz çünkü.

Çok sorununuz var; düzgünce boşanın medeni bir şekilde..

Eşiniz hergün cinsellik beklerken sizin haftada biri yeterli görmeniz bile başlıbaşına bir sebep. Haftada 6 kez onu reddetmiş sayılıyorsunuz.

Öte yandan istemeden de yapılmaz bu iş. Libidolarınız uyuşmuyor. Bunun yanına agrasif biri olduğunuzu kendiniz ifade ettiniz. Agrasif insanları kimse çekmek zorunda değil. Boşanın önünüze bakın derim.

Bazı insanlar dayanıyor dayanıyor ve patlıyor sanırım eşiniz böyle bir durumda. Bende sakin bir insanımdır ve biraz tembel :) eşinizin kız versiyonuyum hayatta sevmem agresif insanı, çok nadirdir sinirlendiğim. Cinsel hayatıma kocam haftada bir sıksık olmaz derse ne bileyim sinirlenirim sanırım. Yemek konusuna gelince de, tartışmış olmanız farketmez bi bardak su ver gene tartış. Lakin çalışan insan işyerinde zaten sıkıntılı oluyor bide evde sıkıntı olunca sorun büyüyor. Eşine güleryüzlü ol boşanmazsanız tabi kapıdan güle güle de ugurla ben buna önem veririm.

Adam istemiyor zorla güzellik olmaz.
Gayet insanca, çirkefleşmeden, mal kaçırmadan hakkınız neyse vererek temiz boşanmak istiyor. Bu durumda son kez konuşun , olmazsa kabul etmekten başka şansınız yok gibi.
boşanmak çok zor benim için benim sülalemde kimse boşanmadı kolay değil yani çok olay olur.o nasılsa erkek ve ailesinde boşanma normal karşılanıyor bu yüzden boşanmak istemsi buundan .eşimi de seviyorum ama huyumu da değiştiremiyorum tamam bir daha yapmayacağım diye söz versem yalvarsam yine bir şeyden sinirlencem yaptığı hareketlere.umursamaz tavırları beni agresifleştiriyor

Bana sanki siz hatali tarafsiniz gibi geldi.
Mesele su getirmemeniz degil adam sise karsı dolmuş tasmış artık.
Agresif oldugunuzu soylemissiniz sizin gibi biriylede ömür gecirmek zor.
Kendinize ceki duzen vermez yuvanizin kiymetini bilmezseniz esiniz bugun olmazsa yarin bosanir sizden.

Arayıp gönlünü alman gerekiyor aslında
Ama ben blöf diye düşünüyorum onun atak yapmasını da bekleyebilirsin ama pozitif karşılık vermelisiniz ters yapma hakkınız bitmiş

Herşeyi kabul edin, kaybedince insan anlıyormuş, böyle böyle oldu, göremedim ama böyle böyle davranmalıymışım. Bana iyi bi ders ve ömrümde güzel anılar bıraktın diye saygılı ve alçak bir ses tonuyla diyalog kurun. Onu kırmak istemediğinizi bu yüzden de anlaşmalı olarak bitmesini kabullendiğinizi vs anlatın. Vazgeçecektir bence. Bir de yer bulursanız araya, yokluğun içimi sızlatıyor, üstesinden gelemediğim ama aşmak için çabaladığım tenim bile seni özledi vs diyin. Sakince, geri çevirmeye çalışmadan, değiştiğinizi inceden hissettirerek olanları kabullenmiş gibi yapın. Geri dönerse de o zaman tavırlarınızı tekrar gözden geçirelim gerekirse yine konu açın destek olalım hep birlikte. Dönmezse de en azından seviyeli bir şekilde bu süreci atlatmış olursunuz.

Canim oncelikle sakin ol ve bir muddet kendini biraz frenle yani dir dir etme arama sorma bekle sakin ol duzelecegi varsa duzelir zaten ama birseylerin iyi gitmesi icin fedakarlik etmek zorundayız bizlerde her seyi her an yapmak istemiyoruz ama bazen fedakarlik yapmak zorunda kaliyoruz

Back
X