boşanmak istemiyorum bu travma nasıl atlatılır.

arkadaşlar ne olur bir akıl veril eşim evi terk etti boşanma davası açacakmış küçülme anlaşmalı boşanalım beni uğraştırma diyor mahkeme kapılarında .maddi olarak ev araba satalım 2 ye bölelim evin eşyalarıda sende kalsın dedi gitti eşimle haftada bir sürekli ufak tefek şeyler yüzünden sık sık kavga ediyoruz.
eşimle birazda anlaşamama nedenimiz karakter farkı sanırım eşim çok sakin resmen sinirleri alınmış birisi bende agresifim eşim aynı zamanda üşengeçte bu üşengeçlik sakinlik eşimin bazı şeyleri batıyor.arkaşlarıyla buluşması falan.
geçen yine küçük bir şeyden kavga ettik zaten yatak hayatımız problemliydi psikologa gittim ama düzelme oldu ama bu eşimi tatmin etmiyor eşime kalsa her gün istiyor ben hafta da bir kez diyorum bu problemi eşim kafasına çok taktı sakin adam bu yüzden agresifleşiyor .burada birkaç konu okudum yok eşim maaş kartımı aldı vermiyor yok bana şiddet uyguluyor allahtan benim eşimde o yok hatta evin arabanın bütün masraflarını o karşılar benim maaşıma hiç karışmaz bende yuvamız için biriktirim arkadaşlar bir ordan bi burdan

anlatıyorum canım çok sıkkın moralim çok bozuk eşim bana sevgi sözcükleri söylesin bir iki hediye alsın benle ilgilensin diyorum bu da eşimin eksi noktaları.
son kavgamız evi terk etmesi incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey evi terk ettiği gün işe giedecekti sofra hazırladım yemek yiyordu bir bardak su istedi vermedim çünkü bir davranışına sinir olmuştum kalk kendin al vermiyorum dedim nasıl vermezsin ben işe gidecem bir bardak su vermiyorsun demek dedi öfkelendi bağırdı çağırdı gitti.bu kadar basit ve komik işte durumumuz.ama benim içim yanıyor[/QUOTE

Her gün mü istiyor? Kaç yaşında eşiniz, ne yedirip içiriyorsunuz? Sırrınızı verin kocalarımıza uygulayalım...
Bu arada bulmuşsun gül gibi koca daha ne istiyorsun anlamadım. Boşan adam rahatlasın bari.

Severek mi evlendiniz? Eger oyleyse sevdiginiz bir adamı nasil cinsel olarak arzulamiyorsunuz? Esiniz icin arzulanmamak cok kirici bir durum. Zaten temel sorun bu bence. Kendinizi onun yerine koyun.

Eski esimle o kadar sorun yasamamiza ragmen, maas kartimi elimden almasina ragmen, asla kalk kendin al suyunu demedim.. ya bende bi sorun var, yada bilemiyorum.. ayrica esiniz cok sakinmis ama siz agresifsiniz... Bogulmus belliki.. davayi acar yada acmaz o kendine kalmis birsey.. ama bosanma psikolojisi cok farkli birsey.. atlatirsiniz egerki guclu durabilirseniz hayata karsi..

Boşanmak için sebep olarak görmedim bile , birbirinizi tüketmeyin ,sevginize sahip çıkın bence

Boşanmak için sebep olarak görmedim bile , birbirinizi tüketmeyin ,sevginize sahip çıkın bence
Bencede .. bazi evliklikler aslinda bitmiyo ama yinede bosanmayla sonuclaniyor.. bosanmak icin cok buyuk bir sorunun olmasi lagzim.. mesela aldatma gibi yada siddet gibi.. ama bazi evliliklere yazik oluyor.. mesela benim evliligimin bitmesinin en buyuk sebebi eski esimin ailesiydi, ve sonradan benim aileminde onlara karsi tepkisiz kalmalariydi.. yanliz kaldim, bosanma davami kimseden ne maddi nede manevi destek almadan actim.. hatta bosanma asamasindayken eski esim bizim aramizda sorun yoktuki, ailelerden kaynakli demisti.. simdi keske bosanmasaydim demiyorum kesinlikle, ama bazi evliliklerin bitmemesi gerektigini dusunuyorum, ve ufak tefek seylerin tamir edilmesi gerektigini dusunuyorum.. konu sahibininde bosanmaya kadar gidilecek buyuk bir sorunu oldugunu dusunumuyorum yazdiklarindan acikcasi..

Bencede .. bazi evliklikler aslinda bitmiyo ama yinede bosanmayla sonuclaniyor.. bosanmak icin cok buyuk bir sorunun olmasi lagzim.. mesela aldatma gibi yada siddet gibi.. ama bazi evliliklere yazik oluyor.. mesela benim evliligimin bitmesinin en buyuk sebebi eski esimin ailesiydi, ve sonradan benim aileminde onlara karsi tepkisiz kalmalariydi.. yanliz kaldim, bosanma davami kimseden ne maddi nede manevi destek almadan actim.. hatta bosanma asamasindayken eski esim bizim aramizda sorun yoktuki, ailelerden kaynakli demisti.. simdi keske bosanmasaydim demiyorum kesinlikle, ama bazi evliliklerin bitmemesi gerektigini dusunuyorum, ve ufak tefek seylerin tamir edilmesi gerektigini dusunuyorum.. konu sahibininde bosanmaya kadar gidilecek buyuk bir sorunu oldugunu dusunumuyorum yazdiklarindan acikcasi..
Tahammülsüzlük deniliyor işte buna

arkadaşlar ne olur bir akıl veril eşim evi terk etti boşanma davası açacakmış küçülme anlaşmalı boşanalım beni uğraştırma diyor mahkeme kapılarında .maddi olarak ev araba satalım 2 ye bölelim evin eşyalarıda sende kalsın dedi gitti eşimle haftada bir sürekli ufak tefek şeyler yüzünden sık sık kavga ediyoruz.
eşimle birazda anlaşamama nedenimiz karakter farkı sanırım eşim çok sakin resmen sinirleri alınmış birisi bende agresifim eşim aynı zamanda üşengeçte bu üşengeçlik sakinlik eşimin bazı şeyleri batıyor.arkaşlarıyla buluşması falan.
geçen yine küçük bir şeyden kavga ettik zaten yatak hayatımız problemliydi psikologa gittim ama düzelme oldu ama bu eşimi tatmin etmiyor eşime kalsa her gün istiyor ben hafta da bir kez diyorum bu problemi eşim kafasına çok taktı sakin adam bu yüzden agresifleşiyor .burada birkaç konu okudum yok eşim maaş kartımı aldı vermiyor yok bana şiddet uyguluyor allahtan benim eşimde o yok hatta evin arabanın bütün masraflarını o karşılar benim maaşıma hiç karışmaz bende yuvamız için biriktirim arkadaşlar bir ordan bi burdan

anlatıyorum canım çok sıkkın moralim çok bozuk eşim bana sevgi sözcükleri söylesin bir iki hediye alsın benle ilgilensin diyorum bu da eşimin eksi noktaları.
son kavgamız evi terk etmesi incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey evi terk ettiği gün işe giedecekti sofra hazırladım yemek yiyordu bir bardak su istedi vermedim çünkü bir davranışına sinir olmuştum kalk kendin al vermiyorum dedim nasıl vermezsin ben işe gidecem bir bardak su vermiyorsun demek dedi öfkelendi bağırdı çağırdı gitti.bu kadar basit ve komik işte durumumuz.ama benim içim yanıyor
Arkadaşım erkeklerin biyolojik yapısından hiç haberdar değilsiniz... yatak odası ihmale gelmez Adam sonuna kadar haklı. Böyle birini kaybedersen çok pişman olursun. Git güzelce giyin evine getir. Hiç birşey konuşmadan sinirlendirmeden yatak odana al adamı. Ondan sonra oturun konuşun Özür dile ve adama sınır koymamak için ne gerekiyorsa yap mutlaka..

Sende 1 bardak suyu verseydin adama sonra akşamda kendi masaj yaptırsaydın hayat bu alma ,verme erkeklerin fazlalıklarını kadınlar yontacak , yontulmuşu yok sanırım çok asabi oluşun eşinin bu kararı alma noktasına getirmiş birde can alıcı nokta yatak meselesi

Rabbena hep bana sendromu sizinki.. surada bir tane fedakarlik okumadim esinize karsi yaptiginiz.. evcil hayvan degil bu konu sahibi insan, onu terbiye etmeye calisirsaniz yalniz kalirsiniz.. ben de arkadaslara katiliyorum, ortada bir evlilik yokmus zaten bosanin..

açık ve net söylüyorum. bunlardan birini dahi yapsam nişanlıma ayrılır. veya tam tersi o bana yapsa bende..
biraz empati kurun. kim böyle bir davranışla muhatap olmak ister.. adam böyle davranışlarla karşılaşacağına kafası rahat yaşamayı tercih eder. terapi almalısınız evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız.

Ya kusura bakma ama dibine kadar sen haksızsın tamam kadın erkek eşit olabilir ama o eşinde evde bir hükmü olmalı adamı afedersiniz it köpek yerine koymazsanız tabi kaçar gider eğer siz daha çok sevgi daha çok saygı göstermiş olsaydınız size dört elle sarılırdı bide şu cinsellik muhabbeti var adamın ihtiyacını karşılamazsanız o adamın gözü dışarıya kayar böyle olması daha mı iyi yani ayrıca bir ara benimde böyle bir sorunum oldu ama ben tam tersini uyguladım ben her akşam beraber oldum bıktırdım onu ve artık anladı öyle bir işi fazla yapınca faydası yok zararı var bunu anlamış oldu artık ben ne zaman istersem o zaman oluyor bu arada ben 7 yıllık evliyim:KK56:

Ben aksini düşünüyorum tüm bunların. Ne olmuşki su vermediysen. Sen hizmetçisi olarak mı evlendinde bu boşanma sebebi oluyor. Ayrıca hiç su vermiyprum dememişki sinirlenmişte vermemiş bi seferlik. Olabilir. Kalkıp alsaymış bu kadaar aciz mi?

Cinsel konuya gelince ortak başka çözüm bulabilirsiniz. Tamam tam birleşmeyi haftada bir istiyor olabilirsin bunu psikolog eşliğinde çözerken eşinin isteklerini farklı şekilde tatmin edebilirdiniz.

Evlilik ne tek başına seks demek ne tek başına hizmet demek. Sevgi saygı bağlılık olması yeterli. Eşin kolay vazgeçmiş bu bana sevgisini sorgulattı. Seven insan bu saydıklarınla vazgeçmez hemen. Ayrıca eşin için agresif değil dmeişsin ama bi su için boşanacak kadar agresif davranmış. Bence kendinde arama hep

Kimle evlenirsen evlen haftada 1 yetmez. Bosanma konularinda ilk defa bi kadini haksiz gordum. Cinsellik yok, sabir ve saygi yok, paylasim yok. Ev arkadasi gibisiniz. Bence esinizle berabrt bir psikologa gidin, dertlerinizi anlatin. Ben sizi normal bulamadim, esinizinde size tahammulu kalmamis

Ca

son kavgamız evi terk etmesi incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey evi terk ettiği gün işe giedecekti sofra hazırladım yemek yiyordu bir bardak su istedi vermedim çünkü bir davranışına sinir olmuştum kalk kendin al vermiyorum dedim nasıl vermezsin ben işe gidecem bir bardak su vermiyorsun demek dedi öfkelendi bağırdı çağırdı gitti.bu kadar basit ve komik işte durumumuz.ama benim içim yanıyor
Canim ufak bişey oldu son tartışma diyorsun ama aslında öyle değil sen adamı bogmussun dolmuş dolmuş taşmis en sonunda. Keşke böyle yapmasaydin madem hatalarinin farkindasin esinle konuş ikna etmeye çalış

Adama hayati cekilmez yapmak icin herseyi yapmissin hala bosanmak istemiyorum diyorsun. Bari son bir iyilik yapin da rahat birakin bir. Her gun esiyle iliski yasamak isteyen birine haftada bir olsun demek ne demek, suyunu kalk kendin al ne demek. Bir de sakin biri diyorsun evet fazla sakin iyi bile sabretmis.

Ben aksini düşünüyorum tüm bunların. Ne olmuşki su vermediysen. Sen hizmetçisi olarak mı evlendinde bu boşanma sebebi oluyor. Ayrıca hiç su vermiyprum dememişki sinirlenmişte vermemiş bi seferlik. Olabilir. Kalkıp alsaymış bu kadaar aciz mi?

Cinsel konuya gelince ortak başka çözüm bulabilirsiniz. Tamam tam birleşmeyi haftada bir istiyor olabilirsin bunu psikolog eşliğinde çözerken eşinin isteklerini farklı şekilde tatmin edebilirdiniz.

Evlilik ne tek başına seks demek ne tek başına hizmet demek. Sevgi saygı bağlılık olması yeterli. Eşin kolay vazgeçmiş bu bana sevgisini sorgulattı. Seven insan bu saydıklarınla vazgeçmez hemen. Ayrıca eşin için agresif değil dmeişsin ama bi su için boşanacak kadar agresif davranmış. Bence kendinde arama hep
Bence sen tam okumamışsın anlatılanları su değil sadece mesele konuyu açan hanımefendi o evde kendi hükmünü sürmek istiyor ben eşime su veriyorum diye hizmetçide değilim nasıl yaklaşırsan öyle muamele görürsün eşim beni evde el üstünde tutuyor yeri geliyor o yemek hazırlıyor kendi tabağını kaldırıyor temizlik yapıyor herşey karşılıklı hoş sohbet muhabbet gerek beş buçuk yaşında bir oğlum oda babası gibi ben hep yardım eder yani sana göre ben yemek yapıp eşime su veriyorum diye hizmetçimi sayılıyorum

eşime kalsa her gün istiyor ben hafta da bir kez diyorum bu problemi eşim kafasına çok taktı sakin adam bu yüzden agresifleşiyor .

İkiniz de hatalısınız. Ne onun dediği, ne senin dediğin, ikinizi ortada buluşturacak makul bir düzen.
(Sana göre) Her gün kadar sık değil, (eşine göre) haftada bir kadar az değil.

eşim bana sevgi sözcükleri söylesin bir iki hediye alsın benle ilgilensin diyorum bu da eşimin eksi noktaları.

Sen ne kadar ilgileniyorsun? Sadece yemeğini pişirmekten vs bahsetmiyorum, atıyorum durduk yere "Yakışıklı kocama mavi gömlek de nasıl yakışmış" , "Ya sen ne tatlı oluyorsun açken, ya nasıl da yiyo yemeklerimi, çok mu beğendin?"diyor, öpüp kaçıyor, kendinle ilgilenilmesi için ilgi pası veriyor musun? Sen ona hediye alıyor musun?

Bunları yaptığın halde umursamıyor, hatta bu yaptıklarına katılıp tebessüm etmiyorsa siteminde haklısın.
Ama bunları yapmadınsa bir süre dene. %70 değişim oluyor.

O sakin ben agresifim lafi zaten aciklamis herseyi ,demek adamin da huyunu degistirecek kadar zorlamissiniz sansinizi.
Anca bosanma noktasina gelince kuzu gibi olmanin bi anlami yok, huylu huyundan vazgecmez.

Bence sen tam okumamışsın anlatılanları su değil sadece mesele konuyu açan hanımefendi o evde kendi hükmünü sürmek istiyor ben eşime su veriyorum diye hizmetçide değilim nasıl yaklaşırsan öyle muamele görürsün eşim beni evde el üstünde tutuyor yeri geliyor o yemek hazırlıyor kendi tabağını kaldırıyor temizlik yapıyor herşey karşılıklı hoş sohbet muhabbet gerek beş buçuk yaşında bir oğlum oda babası gibi ben hep yardım eder yani sana göre ben yemek yapıp eşime su veriyorum diye hizmetçimi sayılıyorum
Arkadaşım bu da benim fikrim aynı fikirde olmak zorunda mıyız? Bu çaba niye? Ayrıca senin evliliğinin konumuzla alakası ne? Ben gayet saygılı fikrimi söyledim kimseyde sataşmadım. Sanada aynısını tavsiye ederim.

Back
X