- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi zeynep1461
arkadaşlar ne olur bir akıl veril eşim evi terk etti boşanma davası açacakmış küçülme anlaşmalı boşanalım beni uğraştırma diyor mahkeme kapılarında .maddi olarak ev araba satalım 2 ye bölelim evin eşyalarıda sende kalsın dedi gitti eşimle haftada bir sürekli ufak tefek şeyler yüzünden sık sık kavga ediyoruz.
eşimle birazda anlaşamama nedenimiz karakter farkı sanırım eşim çok sakin resmen sinirleri alınmış birisi bende agresifim eşim aynı zamanda üşengeçte bu üşengeçlik sakinlik eşimin bazı şeyleri batıyor.arkaşlarıyla buluşması falan.
geçen yine küçük bir şeyden kavga ettik zaten yatak hayatımız problemliydi psikologa gittim ama düzelme oldu ama bu eşimi tatmin etmiyor eşime kalsa her gün istiyor ben hafta da bir kez diyorum bu problemi eşim kafasına çok taktı sakin adam bu yüzden agresifleşiyor .burada birkaç konu okudum yok eşim maaş kartımı aldı vermiyor yok bana şiddet uyguluyor allahtan benim eşimde o yok hatta evin arabanın bütün masraflarını o karşılar benim maaşıma hiç karışmaz bende yuvamız için biriktirim arkadaşlar bir ordan bi burdan
anlatıyorum canım çok sıkkın moralim çok bozuk eşim bana sevgi sözcükleri söylesin bir iki hediye alsın benle ilgilensin diyorum bu da eşimin eksi noktaları.
son kavgamız evi terk etmesi incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey evi terk ettiği gün işe giedecekti sofra hazırladım yemek yiyordu bir bardak su istedi vermedim çünkü bir davranışına sinir olmuştum kalk kendin al vermiyorum dedim nasıl vermezsin ben işe gidecem bir bardak su vermiyorsun demek dedi öfkelendi bağırdı çağırdı gitti.bu kadar basit ve komik işte durumumuz.ama benim içim yanıyor[/QUOTE
Her gün mü istiyor? Kaç yaşında eşiniz, ne yedirip içiriyorsunuz? Sırrınızı verin kocalarımıza uygulayalım...
Bu arada bulmuşsun gül gibi koca daha ne istiyorsun anlamadım. Boşan adam rahatlasın bari.