boşanmak istemiyorum bu travma nasıl atlatılır.

boşanmak çok zor benim için benim sülalemde kimse boşanmadı kolay değil yani çok olay olur.o nasılsa erkek ve ailesinde boşanma normal karşılanıyor bu yüzden boşanmak istemsi buundan .eşimi de seviyorum ama huyumu da değiştiremiyorum tamam bir daha yapmayacağım diye söz versem yalvarsam yine bir şeyden sinirlencem yaptığı hareketlere.umursamaz tavırları beni agresifleştiriyor

Bakın adam küçülmeyin demiş bence doğru demiş. Adam yürütemiyorsa zırlamanın daha fazla alemi yok.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

arkadaşlar yorumlarınız için sağolun boşanın diyorsunuz ama bunu yapmak çok zor o mahkeme koridorlarını şimdiden düşünmek bile içimi daraltıyor ruhumu afakanlar basıyor

Eşin gözden çıkarmış artık bişeyleri. Onun için boşanmak büyütülecek bir şey değil. Bu meselede toparlasan da yarın öbür gün ufacık kavgada yine patlak verir. Onun boşanma yolunagitmemesi için sürekli kendini mi ezdireceksin?

boşanmak istemiyorsan eşini rahatsız eden şeyleri tekrarlamayacaksın ve bu konuda onu ikna edeceksin.

Başka çıkış yolun yok gibi ...

Bir de sevgi bittiyse işin zor; gercekten zorla güzellik olmaz.
Eşin seni hala seviyorsa bir şimdilik bir şansın söz konusu ama şimdilik ve bu şansı çok iyi kullanman gerekiyor.

bir bardak sudan çıkmamış ki boşanma durumunuz.eşiniz bayağıdır boşanmak istiyormuş.daha fazla kendinizi yıpratmayın.siz daha sosyal bir hayat istiyorsunuz eşiniz istemiyor,eşiniz cinselliği daha sık yaşamak istiyor siz istemiyorsunuz.eşiniz rahat gamsız bir insan siz istekleriniz yerine gelmediğinde agresifleşen bir karaketersiniz ,karı koca evliliğiniz devamı için bir adım bile geri atmıyorsunuz.sizde kabul ediyorsunuz ben buyum değişemem.sizin tüm isteklerinize göre evliliğiniz devam etse kocanız mutsuz olucak onun istediği şekilde devam etse siz mutsuz olacaksınız.ortada buluşma gibi bir niyetiniz de yok ayrılın daha fazla yıpranmayın.ailede boşanmak yok diye ne kendinizi nede eşinizi bu hayata mahkum etmeye hakkınız yok.

Davranisiniz bana ilginç geldi bende esimde kızgın olsak bile konusuruz o benden bisey isterse yaparım bende ondan bisey istersem oda yapar çok geçmeden zaten haksız olan taraf ozur diler gönlünü alir.birde evlilikte cinsellik temel birşey cinsel yönden ihmal edilen erkek agresif ve sınırlı olur.sonuç olarak esiniz artık biseylerin değişmeyeceğini anlamış ve boşanma konusunda kararlı gozukuyor

Hayır adamla birlikte olmak istemeyen sen...sürekli azarlayıp sinirlenen sen...son kavgada atarlanan sen...sevmiyorsun belliki bu adamı...sevsen zaten haftada bir ilişki istemez adamı redetmezsin...eee niye boşanmak istemiyorsun onu anlayamadım...

sürekli azarlayıp sinirlenmiyorum istediğim birşeyi yapmadı mı sinirleniyorum.anlamadığım haftada bir ilişki ile onu sevmem arasında nasıl bağ kurdunuz ben cinsellikten fazla keyif almıyorum yani sık olmasından hepsi bu

Bence kocanızın fazla sakin ve umursamaz tavırları sizi agresif davranmaya itiyor olabilir.(kimse sevgisiz ilgisiz olmayı kabul edemez) Sadece dışarı vuruş şekliniz yanlış.
Tıpkı çocuklar gibi hırçın davranıp farkında olmadan ilgi çekmeye çalışıyor olmalısınız.
Sizdekı tek sorun cinsel uyumsuzluk gibi görünüyor..Evlilikte cinsellik önemli sonuçta.
Bence sakince eşinizle konuşun bir evlilik danışmanına gidip kurtarmayı deneyin olmadı madem haklarınza saygı gösteriyor zorlamadan küçülmeden boşanıp yolunuza bakın.

Bazı şeylerin değerini geç anlar insanlar
Seninki de o misal
Boşanmak istemiyorsan niye hep didişiyorsun
Görüşsün arkadaşlarıyla, sessiz de bir adammış o bile batmış, bi de bahsettiğiniz özel durumda önemli bence
O son olay boşanma sebebiniz değil, bardağı taşıran son damla

sürekli azarlayıp sinirlenmiyorum istediğim birşeyi yapmadı mı sinirleniyorum.anlamadığım haftada bir ilişki ile onu sevmem arasında nasıl bağ kurdunuz ben cinsellikten fazla keyif almıyorum yani sık olmasından hepsi bu
Sevseydin,onun sana dokunması hoşuna giderdi...bunu bir görev olarak algılamazdın...

eşiniz abartmış ozaman bir bardak suyu .. evliliğinin bitiş noktası olmuş
sana göre abartı olmayan ,eşinizi rencide etmiş bu davranışınız. haklı gördüm
bir bardak suu kiiii kimlere ne durumdayken verilmezzz
Herkes kendi suyunu kendi alabilir

eşiniz sizi sevsin guzel sözler soylesin istiyorsunuz ana bunu sağlayacak sizsiniz,adamla haftada bir cinsellik yaşarsan olurmu erkekte sinir yapıyor bu durum adam haklı bosanmakta erkeklerin çocuksu tarafını ortaya cıkarmak gerekiyor kibarlık icin aile terapistine gidin yazık etmeyin yuvanıza

Siz esinizi sevdiginiz icin bosanmak istemiyor degilsiniz sizin dusundugunuz ailem ve etraf ne der diye istemiyorsunuz anladigim kadariyla... uzgunum ama bencil bir insansiniz hersey sizin istediginiz gibi olsun istiyorsunz ... cinsellik sizin istediginz zaman olsun istiyorsunuz esinuz sizin istediginiz gibi bir es oksun istiyorsunuz... siz neden agrasif olmak yerine daha sakin bur insan olmuyorsunuz kisacasi siz neden degismiyorsunuz... ben degisemem diyorsanizda lutfen bosanin adaminda omrunu yemeyin

Bence esinin kiymetini bilmelisin..siddet yok aldatma yok..adamin agzi var dili yok..ne guzel iste..tamam hergun cinsellik olmasada haftada 3 gun olarak anlasabilirsin..erkek icin yatak su gibi aş gibi..kadinisin sen onun ve ilerde gozu disari kayar bu seferde bunu hazmedemezsin onu suclarsin..sen adim at bu devirde zor boyle koca..

Back
X