- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
- Konu Sahibi zeynep1461
abartılacak bir şey de değil sonuçta
genel olarak sorun sizde ama siz bunuda kabul etmeyeceksiniz muhtemelen.abartılacak bir şey de değil sonuçta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abartılacak bir şey de değil sonuçta
genel olarak sorun sizde ama siz bunuda kabul etmeyeceksiniz muhtemelen.abartılacak bir şey de değil sonuçta
boşanmak çok zor benim için benim sülalemde kimse boşanmadı kolay değil yani çok olay olur.o nasılsa erkek ve ailesinde boşanma normal karşılanıyor bu yüzden boşanmak istemsi buundan .eşimi de seviyorum ama huyumu da değiştiremiyorum tamam bir daha yapmayacağım diye söz versem yalvarsam yine bir şeyden sinirlencem yaptığı hareketlere.umursamaz tavırları beni agresifleştiriyor
Hayır adamla birlikte olmak istemeyen sen...sürekli azarlayıp sinirlenen sen...son kavgada atarlanan sen...sevmiyorsun belliki bu adamı...sevsen zaten haftada bir ilişki istemez adamı redetmezsin...eee niye boşanmak istemiyorsun onu anlayamadım...
eşiniz abartmış ozaman bir bardak suyu .. evliliğinin bitiş noktası olmuşabartılacak bir şey de değil sonuçta
Sevseydin,onun sana dokunması hoşuna giderdi...bunu bir görev olarak algılamazdın...sürekli azarlayıp sinirlenmiyorum istediğim birşeyi yapmadı mı sinirleniyorum.anlamadığım haftada bir ilişki ile onu sevmem arasında nasıl bağ kurdunuz ben cinsellikten fazla keyif almıyorum yani sık olmasından hepsi bu
Ahh ahh ne erkekler var bi bilsenn benim esimi gorsen kendi esini basina tac edersin canim benim sukret haline ozur dileabartılacak bir şey de değil sonuçta
Herkes kendi suyunu kendi alabilireşiniz abartmış ozaman bir bardak suyu .. evliliğinin bitiş noktası olmuş
sana göre abartı olmayan ,eşinizi rencide etmiş bu davranışınız. haklı gördüm
bir bardak suu kiiii kimlere ne durumdayken verilmezzz