Eğer hala şansın varsa sonuna kadar dene biz boşandık ben yaşamıyorum şu anda ayrıldığımızdan beri bitki gibiyim doktora gittim ilaç kullanmaya başladım hiç faydası yok içimde koca bi boşluk var hiç bişeyden zevk almıyorum
Kendinizi cok fazla yipratiyosunuz. Cok zor ama toparlanmaya calisin,lutfen.
Nereye kadar bitki olacaksiniz?en aci ölumler bile unutuluyor ve hayat devam ediyor.
Kendinize deger verin, herkesin bir tane hayati var.
Yeni mesguliyetler edinin kendinize, sizi oyalayacak, mutlu edecek seyler. Ailenizle vakit gecirin
(ama onlar da size basiniza cok kotu bisey gelmis gibi davraniyosa, bu siyledigim gecerli degil, hatta tam tersi uzak durun biraz. Bazi aileler var bosanmis cocuklarina daha da psikolojik baski yapip bunaltiyorlar, boyle bisey yoktur insallah)
Kendi geciminizi saglayabiliyorsaniz , kotu bir saglik probleminiz yoksa, esinizle ilgili de devam eden sıkıntılar yoksa, (bosanmada mal paylasimi, tehdit filan ) sukredin halinize. Anladigim.kadariyla cocugunuz yok?
Bi de cocuklariniz olsaydi, onlarin psikolojileri yeni hayata alismalari babalari ile gorusmeleri, cocuklar kimde kalacak, masraflari nasil idare edilecek falan filan bi ton yükünüz olacakti, bence halinize sukredin sukredin sukredin