• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istemiyorum nasıl davranmalıyım?

Bu sözünüzü tüm kürtaj yaptırmak zorunda kalanlar için mi söylediniz.Burda dini tartışma yasak bu neden ile kısa bir yanıt rica ediyorum bu bilginin kaynağını gösterebilir misiniz?Öğrenmek istediğim için soruyorum yanlış anlamayın itiraz etmek yada tartışmak için değil.

bu sozu 1999 yilinda bir takvim yapraginda okudum. simdi kim soylemis derseniz hatirlayamam.
ama o kadar korktum ki obur dunyadaki cezasindan bende yalniz olmama ragmen 2. cocugumu dogurdum

bu sozu 1999 yilinda bir takvim yapraginda okudum. simdi kim soylemis derseniz hatirlayamam.
ama o kadar korktum ki obur dunyadaki cezasindan bende yalniz olmama ragmen 2. cocugumu dogurdum
Hayatım iyi ki doğurmuşun Allah bağışlasın.Bu kadar ciddi anlamları olan sözleri kullanırken daha sağlam kaynak gösterebilmek gerekir diye düşünüyorum.Yoksa bende dilerim ki hiçbir kadın kürtaj yaptırmasın katil olmasın Allah korusun.

neyse vazgeçtim...
konu sahibi arkadaşım. öyle yada böyle bir hata işlenmiş. bu saatten sonra kendini ve evliliğini yıpratmanın bir anlamı yok.

Son düzenleme:
Hayatım iyi ki doğurmuşun Allah bağışlasın.Bu kadar ciddi anlamları olan sözleri kullanırken daha sağlam kaynak gösterebilmek gerekir diye düşünüyorum.Yoksa bende dilerim ki hiçbir kadın kürtaj yaptırmasın katil olmasın Allah korusun.

dogru haklisiniz. benim kizdigim sey kurtajin masum bir seymis gibi gostermeye calisanlar.
en buyuk 3 suctan birisi kurtaj. detaya giremiyorum malum yasak ogrenmek isteyen zaten arastirir bulur

dogru haklisiniz. benim kizdigim sey kurtajin masum bir seymis gibi gostermeye calisanlar.
en buyuk 3 suctan birisi kurtaj. detaya giremiyorum malum yasak ogrenmek isteyen zaten arastirir bulur
Evet canım aynı şekilde bende kürtajın sanki bir doğum kontrol yöntemiymiş gibi yansıtılmasından rahatsızım.Medya için söylüyorum daha çok bunu.Sanki hamile kaldın ama istemiyorsan hiç dert etme nasılsa aldırabilirsin gibi bir algı oluşturup birde bunu kadının özgürlüğü olarak işlemeye çalışıyorlar.
En güzelini söylemişsin aslında merak eden araştırır.Örneğin ben araştıracağım.

Bu arada eğer konu sahibesi arkadaşımız bu yazdıklarımızı okuyorsa ona da şunu söylemek isterim ki insan hata yapar,hepimiz yapıyoruz,hatta hata yapmayana insan denmez.Ama en kötüsü moralimizi bozmak.Moral bozukluğu yeni hatalar doğuruyor.En güzeli samimi tövbemizi yapıp mutlu hayatımıza devam etmek,düşmanları sevindirmemek...

Son düzenleme:
Tüm sayfaları okuyamadım, ama durumu anladığım kadarıyla evet eşiniz suçlu böyle dediği için ama eşinizin suçlu olduğu kadar sizde suçlusunuz. Tamamen eşinizi suçlayarak vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın.
Aslında siz kendinize olan kızgınlığı kapatabilmek için de bunu eşinize yansıtıyorsunuz. Madem bu kadar iyi aile babası doğan bebeğe kötü mü davranacaktı?
Emin olun boşanma vicdanınızı rahatlatmaz...
Allah yardımcınız olsun...

Back
X