Aahh ahh... Olmayacağı belli.İyi geceler arkadaşlar 8 yıllık birliktelik 5 aydır evliyim 4 aylık ta hamileyim çok toksik bir ilişkim oldu hep ayrıl barış ayrıl barış bu zamana kadar geldi evlendik. Evlenmem bile kavgalı gürültülü oldu evliliğimin ilk gününden beridir hep kavga hel gürültü. Böyle bir birlikteliğe çocuk neden yaptınız diyebilirsiniz biz bir iyi bir kötü olduğumuz için ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum o yüzdenkeşke demek asla istemiyorum hamileyim sonuçta . Hamileliğim bile zehir zemberek hergün ağlayarak geçiyor bazen naptın sen kendine diye hep soruyorum . Ben ailemi karşıma alarak evlendim annem babam yapma etme dediler . En küçük kavgada boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım diyor ben herşeyi göze alarak insaları karşıma alarak evlendim nasıl diyeyim anneme babama ben boşanıyorum diye yemin ederim öyle bir psikolojideyim ki ne yapacağımı bilmiyorum
Bunu bdv başlıklara sabitleyebilmek isterdimBen ailemi karşıma alarak evlendim annem babam yapma etme dediler Ve çok pişman oldum
Hersey en başından belliymişte sanki çile çeksin diye koşa koşa o adamdan çocuk yapmaya gitmişsinizİyi geceler arkadaşlar 8 yıllık birliktelik 5 aydır evliyim 4 aylık ta hamileyim çok toksik bir ilişkim oldu hep ayrıl barış ayrıl barış bu zamana kadar geldi evlendik. Evlenmem bile kavgalı gürültülü oldu evliliğimin ilk gününden beridir hep kavga hel gürültü. Böyle bir birlikteliğe çocuk neden yaptınız diyebilirsiniz biz bir iyi bir kötü olduğumuz için ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum o yüzdenkeşke demek asla istemiyorum hamileyim sonuçta . Hamileliğim bile zehir zemberek hergün ağlayarak geçiyor bazen naptın sen kendine diye hep soruyorum . Ben ailemi karşıma alarak evlendim annem babam yapma etme dediler . En küçük kavgada boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım diyor ben herşeyi göze alarak insaları karşıma alarak evlendim nasıl diyeyim anneme babama ben boşanıyorum diye yemin ederim öyle bir psikolojideyim ki ne yapacağımı bilmiyorum
Batan gemiye yolcu alınmaz .. Yazık oldu çocuğaİyi geceler arkadaşlar 8 yıllık birliktelik 5 aydır evliyim 4 aylık ta hamileyim çok toksik bir ilişkim oldu hep ayrıl barış ayrıl barış bu zamana kadar geldi evlendik. Evlenmem bile kavgalı gürültülü oldu evliliğimin ilk gününden beridir hep kavga hel gürültü. Böyle bir birlikteliğe çocuk neden yaptınız diyebilirsiniz biz bir iyi bir kötü olduğumuz için ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum o yüzdenkeşke demek asla istemiyorum hamileyim sonuçta . Hamileliğim bile zehir zemberek hergün ağlayarak geçiyor bazen naptın sen kendine diye hep soruyorum . Ben ailemi karşıma alarak evlendim annem babam yapma etme dediler . En küçük kavgada boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım diyor ben herşeyi göze alarak insaları karşıma alarak evlendim nasıl diyeyim anneme babama ben boşanıyorum diye yemin ederim öyle bir psikolojideyim ki ne yapacağımı bilmiyorum
Şeytan mı taşlıyorsunuz ? Ne bu öfke.Bir şey sanıyorsunuz evlenmeyi çocuk yapmayı, zorla bir adam bulup ikna, kandırma evleniyorsunuz sonra bir de çocuk yapıyorsunuz.
Sonu böyle olur tabi, sizi seven sizi üzmeye kiyabilir mi?
Şöyle düşünün damızlık bir erkek buldum, evlenip çocuk yaptım şimdi de bu toksikten kurtulayım.
Umarım işinize gücünüz paranız vardır, o adam erkek değil bir kere ondan baba falan olmaz.
Bir kişiyi böyle okursanız evet olabilir diyebiliyorsunuz ama bdv yi sürekli okumak bu kadar basit hataların bu kadar çok tekrarlayarak yapılması insanı yoruyor öfkelendiriyor ve işin garip tarafı acayip bir merak uyandırıyorŞeytan mı taşlıyorsunuz ? Ne bu öfke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?