Boşanmak istiyorum ailem destek olmuyor

Coldlittleheart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
105
200
103
33
Merhabalar 28 yasindayim 2015te evlendim babam pek riza gostermedi annem evlenmem icij cok destek oldu uzaktan akraba oldugu icin annem guvenerek iyi insan diyerek evlenmemize yardim etti. Evlendim ve suan bosanma karari aldim esimin alkol arkadas ortami uyusturucu kullanimi ve borc batagina batmasiyla aramizdaki tum iletisim bitti cinsel birliktelik bile yasamak istemiyordum simdi bir ay once evi ayirdim ve anneme soyledim annem tamam destek olucam diyor ama babama soyleme kisminda hep donuyor biz dogulu bi aileyiz ve babamda is adami oldugu icin itibari var ve bizde kesinlikle bosanma denen birsey yoktur artik dusunun.... ne yapicam bana yardimci olun lutfen.... kahroluyorum bitik bir haldeyim nasil yeniden baslarim babamin yapicaklarindan korkuyorum.....

Baban mutsuz olmani istemez bence. Korkma ve acikca konus olmadi annen konussun babanla. Ilk ve son bosanan sen degilsin. Evlenmek haksa bosanmakta haktir. Olmadi aile buyuklerini araya koy onlar konussun madem ki bu kadar korkuyorsun baskalari araya girsin.

Modern biriyim ama ailem ozellikle babam asla izin vermez dun annem biraz konuyu acmak istemis babam delirmis ve oldururum hepinizi demis ve tabii annemde arkamda olamiyo bi oyle diyo bi boyle.... inanin cok zor durumdayim esime cok sans verdim ama hep aynilarini yapti... artik onunla olmak istemiyorum omur boyu mutsuz yasamak istemiyorum.. babam anlamaz dinlemez biri evlatliktan red edilmeye bile raziyim zaten kotu zamanlar geciriyorum neden boyle yapiyor

Canim kimse kizinin uyusturucu kullanan biri ile evli kalmasini istemez. Sadece bu bile baslibasina bosanma sebebidir. Her seyi acikca anlat. Kardeslerin, aile buyuklerin anlatsin gerekirse bir sekilde ikna edersiniz.

Babanın itibarı evladının canından daha mı değerli anlamıyorum böyle insanları
Onun icin herzaman oyle aslinda onuda anliyorum cunku cok cahil bi ailesi var... ve babamda kendini ne kadar yetistirmissede sig bi dusuncesi cok kapali cok keskin gorusleri var soyle birsey bu evden gelinlikle ciktin kefenle donersin zihniyeti.... keske oldurse beni sanki ben istedim bosanmayi kim ister ki yuvasinin yikilmasini.... oyle bosluktayim oyle yanlizim ki annem bile destek olup olmamak arasinda gidip geliyor.... simdi soruyorum size boyle devam mi ediyim omur boyu mutsuz olarak yoksa bosaniyim ailem kapi disari mi etsin...

alkol ve uyuşturucu kullanan biriyle evli kalmanıza razılar ama boşanmanıza razı değiller öyle mi? 28 yaşında yetişkin birisiniz boşanmak için kimseden izin almanız gerekmiyor. mutsuz olduğunuz evliliği tabi ki bitiriceksiniz, kararı vermesi gereken kişi sizsiniz babanız değil.

Canim kimse kizinin uyusturucu kullanan biri ile evli kalmasini istemez. Sadece bu bile baslibasina bosanma sebebidir. Her seyi acikca anlat. Kardeslerin, aile buyuklerin anlatsin gerekirse bir sekilde ikna edersiniz.
Ve dusunun para yetmiyor bunlara butun bankalara borc yapmis ve bunuda benden gizledi agustos ayinda ogrendim kendisi kara listeye girdigi icin kredi cekememis kiz kardesi cekmis onun yerine... hersey zaten burda koptu o kadar seviyodum ki onu sevgimi bitirdi.... simdi kursa yazildim estetisyenlik caisiyodum bu coronodan dolayi evdeyiz biliyosunuz. Kendime guvenimde geldi dedim neden cekiyorum ki

Babana eşinin alışkanlıklarını kendin anlat. Mutlu olmadığını zarar gördüğünü alkol uyuşturucu kullandığında sana yapabileceklerini... kıyamıcaktır.
İnanin cok ugrastim biraksin diye ama son sansin sonu olmuyor..... artik arkadaslarina bile mesaj attim aramayin diye esimi dusunun ne kadar dustum.... babam anlamaz annem biraz bahsetmeye calismis hepinizi oldururum demis annemde haliyle korkuyor bu kadar onemsiz mi benim hayatim... babamla zaten hic iyi olmadik biz hic samimi olamadik simdi nasil tepki vericegini iyi biliyorum ama yolumdan donmek istemiyorum....

Evet ben kararimi verdim be biliyorum kardeslerim dahi destek olmucak baba hep bunuda beceremedin gozuyle bakiyorlar bakicaklar... ben istermiydim boyle olmasini... inanin artik kendi hayatimi kurmak icin kursa yazildim ise girdim ve dedim ki esime benim kurdugum hic bi hayalde sen yoksun... aslinda bu bile yeter ama ailem cok olumsuz neden boyle yapiyorlar evlatlariyim ben sanki kotu yola dusmusum gibi o kadar caresizim ki

Canim yukarida demissin ki boyle devam mi edeyim yoksa ailem kapi disari mi etsin gibi birsey yazmissin. Oysa suanda da gidecek bir kapin yok farkinda misin? O evliligin icin yalan vs.girdi ise zaten bitmistir. Babandan korkma acikca anlat. Cesaretin yoksa aile buyuklerini devreye sok.

Evet haklisiniz zaten suandada yok... anlaticam oyle yada boyle benim kadar kimse uzulemez kim evliliginin bitmesini ister ki... babamla konuscam ister razi gostersin ister gostermesin... dusunuyorum esimle aramdaki hersey bitti ben kesin eminim ayrilmak istiyorum. Cok sagolun destekleriniz icin kimseye anlatamiyorum oyle yanlizim ki

kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek güçlü bi kadınsınız kimseden destek beklemenize gerek yok. ailemizi biz seçemiyoruz maalesef onların fikirlerine görede yaşayamayız sonuçta. ne kadar karşı dursalarda sizin hayatınız sizin kararınız kendiniz için en iyisini siz bilebilirsiniz ancak.

Sonuna kadar haklısin da bile bile mutsuz da yaşanmaz , babanla kesin dille konuşmalısın kararlı olmalısın.. Hayatın yoluna girer inşâAllah
Allah yardımcın olsun

Sonuna kadar haklısin da bile bile mutsuz da yaşanmaz , babanla kesin dille konuşmalısın kararlı olmalısın.. Hayatın yoluna girer inşâAllah
Allah yardımcın olsun
Amin insallah canimm.... birde sulalede bir suru laf olucak ben kisilik olarak cok duygusal kirilgan bi insanim kim bilir neler konuscaklar insan cok uzuluyor zaten yasadigim durum cok zor... dualarinizda benide eksik etmeyin....

Amin insallah canimm.... birde sulalede bir suru laf olucak ben kisilik olarak cok duygusal kirilgan bi insanim kim bilir neler konuscaklar insan cok uzuluyor zaten yasadigim durum cok zor... dualarinizda benide eksik etmeyin....
Elin ağzı torba değil ki büzesin; sen elaleme bakma, herkes çektiğini bilir ....
Sen hayatını yoluna koymaya bak ..

Elin ağzı torba değil ki büzesin; sen elaleme bakma, herkes çektiğini bilir ....
Sen hayatını yoluna koymaya bak ..
Cok tesekkur ederim oyle guzel ortak oluyosunuz ki... su yaptiginizi annem bile yapmadi yapamadi.... kendi yoluma bakicam burayada yazicam gelismeleri su corona olayi bi gecse... suan ayri yasiyoruz o ailesinde kaliyor

Cok tesekkur ederim oyle guzel ortak oluyosunuz ki... su yaptiginizi annem bile yapmadi yapamadi.... kendi yoluma bakicam burayada yazicam gelismeleri su corona olayi bi gecse... suan ayri yasiyoruz o ailesinde kaliyor
Anneniz belki babanızın etkisiyle size karşı öyle davranıyor olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…