Boşanmak istiyorum ailem destek olmuyor

Aynen su olaylar bi bitsin kendi yoluma bakicam anlasmali bosanicaz kendisi bana zorluk cikartmicagini soyledi. Anneme surekli yaziyor kizinizi cok seviyorum karsrini vermis benden bosanicak diyor... akli nerdeydi beni bu noktaya getirene kadar anlamiyorum gercekten sevmek bu mudur. Kendime guveniyorum sadece arkamda tam destegim yok annemde korkuyor babamdan. Bazen depresyona giriyorum hayatimda bi evliligi bile beceremedim diyorum gunlerce agliyorum daha gencim 28 yasindayim ama beni mahfetti cok yikti doktu....

Arkadaslar instagram hesabim bu ... eger sizinde varsa ekleyin konusuruz dertlesiriz inanin dostlarima bile bu durumumu anlatamadim herkes peri masali yasidigmi dusunuyor.. oysaki bombos bi hic hersey

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok gençsin.
Durumun iyiyse mesleğinde varsa atlatırsın çok çabuk merak etme
O da bir konuşur iki konuşur.
Evlilik bir başarı değil ki beceremedim diye düşünme
Doğru kişiye denk gelmedin henüz.
Gelirsin günün birinde

Arkadaslar instagram hesabim bu ... eger sizinde varsa ekleyin konusuruz dertlesiriz inanin dostlarima bile bu durumumu anlatamadim herkes peri masali yasidigmi dusunuyor.. oysaki bombos bi hic hersey

Arkadasim hesabini neden paylasma geregi duydun? Zira bosanma asamasindasin google da aratinca konularinin cikacagini dusunmussundur. Bosanma asamasinda biri icin sikinti olabilir diye dusunuyorum. Amac dertlesmekse neden instagram?

Son düzenleyen: Moderatör:
Destek olmaları şart değil evlerini açsınlar yeter öyle bakın olaya corona da sonsuza kadar sürecek değil çalışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…