Şuanda valizimi hazırlıyorum ailem farklı bı sekirde yaşadığım yere çok uzak. Annem biz alalım seni dediği için bekliyordum
alo 183ü arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.Nasıl gidebilirim peki yardımcı olurmusunuz
Bi tur da akşam dayak yiyin madem...Annem dediki eşin veya kayinpederin bizi arasın bizzat biz gelip seni götüreceğiz akşama kadar bekle dediler.
Annem dediki eşin veya kayinpederin bizi arasın bizzat biz gelip seni götüreceğiz akşama kadar bekle dediler.
Gozle görülür morluk yok dedim ben dudagimin resmini buraya atabilirim vücudumda aşırı yok dudağım için gidebilirsin ama saat geçti . Olay esnasında sonra burda polise gidemiyorsaniz resmini çekin dediler bende onları gösterdim kvye. Şuanda dudagimdaki kanama durdu şişlik indi. Ben gitsem neyi gostericem hatta buraya şimdi aticam dünkü ve suanki halini.
kandırmayın kendiniziOlay dün yaşandığı için o gün gitmem gerekiyormuş gece geç olduğu için gidemedim zaten elimde video ses katitlar var
Geçmiş mesajlarında (son 2 ayı kastediyorum) 3 yıllık evlisin ama 4 yıldır kendi evinizde oturuyorsunuz.
Yine geçmiş mesajlarında eşin seni bir şeye zorlamayan, ev işlerine yardım eden, haftada bir kahveye giden, seninle komşu gezen mülayim bir adam.
Eğleniyor musun?
Of ya fake mi yineEylül'e kadar gittim mesajlarda, yok yok maşallah.
Bi bakıyoruz kocan sözünden çıkmayan en geç 7 de evde olan bir adam.
Bi bakıyoruz kocan 1 saat geç kalsa, kapıyı kilitlemeyip eve almayan cesur bir kadınsın.
Bi bakıyoruz, kocan fabrika işçisi, okey ve kahve bağımlısı.
Bi bakıyoruz seni lüks yaşatan, tatile götüren, spora gönderen modern koca.
Aa o da ne, o kadar saf ki telinde eskort aramış ama silmemiş. Sen görünce gülüp geçmişsin.
Nerede trend konu varsa ona göre ya konu açmışsın, ya yorum yazmışsın.
Boş vaktin bu kadar çoksa oku, çalış, bir işe yara.
hey maşallah seç beğen al istediğiniEylül'e kadar gittim mesajlarda, yok yok maşallah.
Bi bakıyoruz kocan 1 saat geç kalsa, kapıyı kilitlemeyip eve almayan cesur bir kadınsın.
Aa o da ne, o kadar saf ki telinde eskort aramış ama silmemiş. Sen görünce gülüp geçmişsin.
Bana öyle geldi. İlk konusu, kocasının onu aldattığıyla ilgili. Kocası güya ağlamış aileme söyleme diye. Bu da evden kovmuş vs.Of ya fake mi yine
Bi de uzun uzun Yazmış okudum yorum Yaptım.
Eylül'e kadar gittim mesajlarda, yok yok maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?