Aaaaaaaaaaa kafayı yiyeceğim bi akıl...
3 yıllık rutine bağlamış bu kalmalar ... öyle çabuk aşılmaz .
Baştan olsa ...asla bu kadar uzun kalmayı kabul etmez , işi hallederdin.
Konuşacaksın ... ben bu kadar uzun kalmalarından rahatsızım diyeceksin eşine ( o da n'yapayım kovayım mı diyecek muhtemelen)
Kayınvalide ile konuş desem ... Bakın bu kadar uzun kalmanız biizm evliliğimize zarar veriyor , oğlunun yuvasını yıkmak istemesin bir anne olarak diye ... ne kadar anlar muamma.
Eeee , çok gönüllerini hoş etmesen , biraz surat yapsan ...anlarlar diyeceğim ...zaten nice kavga olmuş anlamamışlar .
Bilemedim ya ..zor . Sen yine de eşinle konuş ilk olarak . İstemiyorum de rahatsızlıklarını say .
Şimdi bi önceki konumdan bilen bilir eşimin ilk yıllarda söylediği ufak tefek yalanlar büyüdü büyüdü cığ oldu oturdu böğrüme.
Güvenim sarsıldı çok dikkat etsede artık güvenemiyorum birşey sorduğumda acaba yine mi yalan düşünveleri çıkmıyor aklımdan ...
Hadi bu bir yanabizim evimiz 2÷1 biz merkezde eşimin anne babası köyünde oturuyor bulunduğum şehrin yaklaşık 2 saat filan.
Neyse k.v her fırsatta bize yerleşmek istiyor tabi kabul etmiyorum
Bu sefer zırtı pıtrtı bahane edip gelirler 15 .20 gün kalır giderler.
Ama ne 15 ne 20 kawga fitne fesat sokarda öyle gider .
Hadi yazlar ite kaka geçiyor kış aylarında bizim ev doğalgazlı diye gelip tüm kışı geçirirler 3 yıldır.
Ayrıca zati 3 yıldır ewliyim.
Kawga gürültü yine.
Artı biz kredi ödüyoruz zerre katkıları yok.
Gecen sene çok büyük kawga ettik aileler girdi işin içine yani olay bayağı büyüdü.
Ölüceğimi bilsem bu kış izin vermem diyordum.
Sınuç 20 gündür yerleştiler bi 5 aylığına .
Kalkıp kendi işlerinide görmezler tabiri caizse bardağı şurdan alıp şuraya koymazlar.
Çünkü ben gelinim ay pardon köle hizmetçiyim onlara göre.
Ayrıca yaşlar 66 54 okadar büyükde değil yani.
Kaç gündür tadım tuzum yok ağlıyorum bi akıl bi fikir lütfennn.
Eşime olan kırgınlığımda inanın sadece ilk başda bahsettiğim yalanları.
Inun dışında say deseniz sayabilecegim tek kötü huyu yok allah war yukarda günahını alamam ....
Nasıl çıkıçam bu işin içinden.
Ayrıca da bwn temzliğe ewimin derli toplu olmasına çok önem veririm kv ve özellikle kp de tam tersi ....
Aaaaaaaaaaa kafayı yiyeceğim bi akıl...
Eşin o kadar iyi madem,gitsin anasına babasına da doğalgazlı ev kiralasın.bu ne yahu huzurevi mi.tamam muhtaç olurlar gelir kalırlar ok ama bu ne
"Eşimin şu an tek bir kötü huyu yok" diyorsunuz da sizin mutsuz olduğunuzu bildiği halde bu duruma bir çare bulmuyor. Boşanın diye demiyorum, ancak bu bayağı kötü bir özellik değil mi?
Başka eve taşının. Nereye taşındığınızı onlara söylemeyin. Gelemesinler.
Ya da onlar gelince siz de kendi anne babanızın evine gidin. 5 ay sonra geri dönersiniz onlar gidince.
Madem eşiniz de sizin gibi düşünüyor, o zaman zaten izin vermez buna. Anne babasına resti çeker, sizin yüzünüzden yuvam yıkılıyor diye.
Ah ahhhhhh keşke gelip tanısanız da öyle yorum yapsan arkadaşım eşim rest de çekti en alasından bayramlarda elini bile öpmüyor ama laf geciremiyor
Benim kndi babamda öle sölüyor gel sende bizde kal o gidene kadar diye ama eşimi bunla bırakkırsam ıf offf ıf zehirler kocamı biliorum yakında değil ailem ben ülkenin ben doğunun en ücra köşesinde onlarda ege nin göbeginde yakın olsa bu kadar skntı etmez sabah gider akşm gelirdim
Hizmet etmeyin,hiç iş yapmayın,mecbur değilsiniz.ah şu türk ailelerinin erkek çocuklarını barınak banka olarak görmeleri yok mu,affedersiniz tüm evliliklerin içine ediliyor
Onların bilmediği bir yere taşının o zaman
Tayini burda eşimin tayin istemesi için bi 5 yıl gcmesi lazım
Bakın hakkını yiyemem inanın ben bir rahatsız isem o brş rahatsız sadece laf geçiremiyor kv ye ççok dik ve geri kafalı
Aynı şehirde başka yere taşının yahu
Tayin isteyin gidin demedim ki
Yok mu başka semt orada
E arkadaşım başka semte taşınsak ne olacak gelmiyck mi yine gelicek zaten yeni taşndık 2buçuk yıldr kiradaydık başka şimdi başka bi semtten ew aldık ama sonuç değişmedi
Tamam işte bu kötü bir özellik. Bir insanın evinde kimlerin yaşayacağı konusunda söz sahibi olacak kadar güçlü olamaması bayağı kötü bir özellik. Gelmeyin, kalmayın dediği halde geliyorlarsa götürüp tedavi ettirecek, veya kandırıp evlerine götürüp, bir daha eve almayacak.
Hiçbiri işe yaramasa ben ne yapardım söyleyeyim. Bir avukat tutardım. Avukat gelip onlara benim onlarla beraber yaşamak zorunda olmadığımı, yasal haklarım olduğunu, evden çıkmadıkları takdirde eve polis çağırarak onları çıkartacağını anlatırdı. Zaten bunu yapmayı düşündüğünüzü eşinize söyleseniz eşiniz onları oradan çıkaracak başka bir çözüm bulur sanırım.
Sizin cözümünüz eşinin ailesi ile tüm köprüleri yakmasi demek. Buna konu sahibi tek basina karar veremez ki.Taşındığınız yeri söylemeyin diyorum arkadaşım
Siz okumuyor musunuz yazılanları
Taşının ve kimse bilmesin evinizi
O zaman nasıl gelecekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?