Eşinle aranı bozma canım benim annem hala babaannemle oturuyor kışları babaannem tek kışın hasta olur üşür vs diye annem gidip getiriyor köyden
Babam da anneme karşı hep minnettar dir 35 yılı devirdiler daha bir kere küstuklerine kavga ettiklerine şahit olmadım
Bende kv demle anlaşamam ama eltim aklımı başıma getirdi
Lise arkadşım geçenler de bana kv deyle iyi oldun mu kocayla iyi oluyorsun ben bunu 11 yıl sonra anladım dedi
Bak canım sen daha iyi bilirsin ama bu yüzden yuva yıkılmaz
Açmayın kapıyı aman ya. Birkaç saat rezillik çıkarırlar sonra zaten binada rahatsız olanlar polis çağırır alır götürürler. 5 ay kalmak nedir yuh. Kesin çözüm olaraksa kesinlikle başka bir şehre taşının ve evinizin adresini asla söylemeyin. Onlara söyleme potansiyeli olan akrabalarınızı bile çağırmayın.
Kötü birşey demedim canım tecrübe edindiğim şeyleri yazdım o kadar annem 15 sene yatalak dedeme baktı babaannemde hala uğraşır ama annem sabırlı kadın Allah var kızım der dururKantdemedimst: 48652846 .!.:Ya öyle dr kv nin yaptıkları attığı iftiralar üstüne üstlü kp agır hasta yani yatalak askçlnda yatalak değile o kendini salmiş durumda yani 5 ay boyunca yatak serili düşğnğn artı kv bu üç yılda neler neler yaptı anlatılmazzzz
E
Eşim de benim gibi düşünüyor
Kv ile konuşdum sizin yüznüzden evlilipim bitecek dedim cvbı oğluma başka kızmı yok.
Eşimde konuşuyor kovsanuz gitmem bunca yıl boşuna mı okuttum mecbursun hawalarına giriyor
Surat astım oğluna daha çok yanaşıp yalanlar ile aramızı açtı
Allahım ya sabır deyip sıcak sewimli dawrandım bak artuk iyiyiz bnce biz artık gitmeyelim demeye başladı..
Gün gelir kocası da eşinin ailesine kapı açmaya bilir bunlar çözüm değilKapıyı açmayın mi ? Gerçekten gerçekçi bir çözüm mu bu ?
taşındığı yeri söylememek olmaz da , annesinin evine gidebilir 5 ay. ya da onlar o evdeyken başka eve geçsinler. siz burda kalın kira öder gibi kredmizi ödeyin deyip kiraya çıksınlar.Başka eve taşının. Nereye taşındığınızı onlara söylemeyin. Gelemesinler.
Ya da onlar gelince siz de kendi anne babanızın evine gidin. 5 ay sonra geri dönersiniz onlar gidince.
Madem eşiniz de sizin gibi düşünüyor, o zaman zaten izin vermez buna. Anne babasına resti çeker, sizin yüzünüzden yuvam yıkılıyor diye.
Ne yuzsuz insanlar var Allah ım bu dünyada istenmediği yerde ısrarla kalmak isteyenŞimdi bi önceki konumdan bilen bilir eşimin ilk yıllarda söylediği ufak tefek yalanlar büyüdü büyüdü cığ oldu oturdu böğrüme.
Güvenim sarsıldı çok dikkat etsede artık güvenemiyorum birşey sorduğumda acaba yine mi yalan düşünveleri çıkmıyor aklımdan ...
Hadi bu bir yanabizim evimiz 2÷1 biz merkezde eşimin anne babası köyünde oturuyor bulunduğum şehrin yaklaşık 2 saat filan.
Neyse k.v her fırsatta bize yerleşmek istiyor tabi kabul etmiyorum
Bu sefer zırtı pıtrtı bahane edip gelirler 15 .20 gün kalır giderler.
Ama ne 15 ne 20 kawga fitne fesat sokarda öyle gider .
Hadi yazlar ite kaka geçiyor kış aylarında bizim ev doğalgazlı diye gelip tüm kışı geçirirler 3 yıldır.
Ayrıca zati 3 yıldır ewliyim.
Kawga gürültü yine.
Artı biz kredi ödüyoruz zerre katkıları yok.
Gecen sene çok büyük kawga ettik aileler girdi işin içine yani olay bayağı büyüdü.
Ölüceğimi bilsem bu kış izin vermem diyordum.
Sınuç 20 gündür yerleştiler bi 5 aylığına .
Kalkıp kendi işlerinide görmezler tabiri caizse bardağı şurdan alıp şuraya koymazlar.
Çünkü ben gelinim ay pardon köle hizmetçiyim onlara göre.
Ayrıca yaşlar 66 54 okadar büyükde değil yani.
Kaç gündür tadım tuzum yok ağlıyorum bi akıl bi fikir lütfennn.
Eşime olan kırgınlığımda inanın sadece ilk başda bahsettiğim yalanları.
Inun dışında say deseniz sayabilecegim tek kötü huyu yok allah war yukarda günahını alamam ....
Nasıl çıkıçam bu işin içinden.
Ayrıca da bwn temzliğe ewimin derli toplu olmasına çok önem veririm kv ve özellikle kp de tam tersi ....
Aaaaaaaaaaa kafayı yiyeceğim bi akıl...
Net olarak istemiyorum deyin ve çıkın lütfen işin içinden.
İstemiyorum !
Var mı ötesi ?
Açmayın kapıyı mesela.
Eşine de söyle madem bu işe engel olunmuyor hep beraber oturun ama ben yokum de bakalım ne diyecek.
Valla herkesin annesi babası var.Aynen de öle yaptım restimi çektim bekliycem bakalım.
Eşim de sabretsen biraz daha sıksan dişini annem babam napıyım havalarında onu da bi güzel payladım öle bekliyorum bakalım...
köyde yakıp sobayı oturamıyorlar mı?Kızlar son durum bildirisi yapayım istedim.
Dün oturduk konşduk dedi kv biz dedi burda size yakın bi ev kiralayalım sende gider gelir sin arada olurmu dedi.
Tabi atladım nasıl olmaz diye ki bu bile bana yeter.
Tabi an itibari ile sevincim kursağımda kaldı ev kirala ev taşı bi ton masraf o parayı sana vereyim dilediğin gibi harca bzde 3 ay kalp gidelim.Tabi kabul etmedim olmaz diye sıraladım ve terk ettim o dayı şimdi ne olcak bilmiorum .
Ayrıca zerre kadar tamah edikmez sözüne oldu ki kabul ettim ki ASLA buğün yarın der gideceği güne kadar oyalar gidiceği gün kawga çıkarır ben avucumu yalarım
Sonra tüm yaz aramaz sormaz kış yaklaşınca yine günde 3.5 aramalar başlar bilmiorum bakalım ne olacakk .....offff
köyde yakıp sobayı oturamıyorlar mı?
ne biçim insanlarmış.
oğullarının yuvasını yıkmadan pes etmeyecekler gibi.
valla işin çok zor.
ama bu ev işine asılın bir bakalım.
ama yakın olunca da yemeğe vs. hergün size geleceklerdir.
köyde yakıp sobayı oturamıyorlar mı?
ne biçim insanlarmış.
oğullarının yuvasını yıkmadan pes etmeyecekler gibi.
valla işin çok zor.
ama bu ev işine asılın bir bakalım.
ama yakın olunca da yemeğe vs. hergün size geleceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?