Boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum kocamıda sewiyorum çıkmazdayım

Ya öyle dr kv nin yaptıkları attığı iftiralar üstüne üstlü kp agır hasta yani yatalak askçlnda yatalak değile o kendini salmiş durumda yani 5 ay boyunca yatak serili düşğnğn artı kv bu üç yılda neler neler yaptı anlatılmazzzz

Kapıyı açmayın mi ? Gerçekten gerçekçi bir çözüm mu bu ?

Kötü birşey demedim canım tecrübe edindiğim şeyleri yazdım o kadar annem 15 sene yatalak dedeme baktı babaannemde hala uğraşır ama annem sabırlı kadın Allah var kızım der durur
Mesela eltim kv demi annem annem diye sever durur kv de de eltime bir iyi sorma ama eltim hiç sevmiyor mesela bunu anlayabiliyorum kusura bakmayın ben bir orta yol bulun yuva yıkılmasın diye yazdim

Ortada bi boşanma sebebi göremiyorum. Durumunuz varsa kış için kömür alın onlara. Ya zor işiniz. Allah yardımcınız olsun...

Değil kalmak çat kapı bile gelemez kaynanam
Herkesin kurulu bir düzeni var
Benim ablam gelir kalırlar ama her işi yaparlar bana bırakmazlar..
Siz çok yüz vermişsiniz sizin huzurunuz kaçacağına onların kaçsın gelecekleri zaman bahane bulun annenize gidin eşinizle buyursun otursunlar

Sana başka kız mı yok dediği an bidaha tamam o zaman ben gidiyorum diye blöf yapın bakalım nolcak riskli ama belki işe yarar.Çok gıcık bir durum ya, bakcaz tabiki büyüklerimize ama siz daha yeni evli sayılırsınız insan kasılır Allah bi yol gösterir İnşaAllah

taşındığı yeri söylememek olmaz da , annesinin evine gidebilir 5 ay. ya da onlar o evdeyken başka eve geçsinler. siz burda kalın kira öder gibi kredmizi ödeyin deyip kiraya çıksınlar.

Kayinvalide ve kayinpederle yilin yarisindan cogunda beraber yasamaya mecbur tutulmak bosanma sebebi degil oyle mi?

Yahu kadin bu insanlara hizmetci olmus. Kocasi basiretsiz, esini de sevmiyor kesin olarak.

Yok adam da kadinin ailesine kapiyi acmazsaymis. Kadinin ailesi yilda 2 kere geliyor muymus sorun bakalim.

Ne yuzsuz insanlar var Allah ım bu dünyada istenmediği yerde ısrarla kalmak isteyen

senin adına çok üzüldüm ama anladığım eşin biraz rahat bi insan ve seni sevip sana saygı duymuyor cocuk yok anladıgım kadarıyla olsa zaten 5 ay değil hepten yerleşirler sana. eşine bu duruma daha fazla tolerans gösteremeyeceğini ve bi çözüm bulmazsa davayı açacagını söyle bakalım tutuşuyormu seni kaybetmekten?
ama öyle sanıyorum ki pek bi değişiklik yapmayacaktır eşini iyi tanımAlısın çünkü çok hassas bi konu bu ve ne kadar seni sahiplendiğini ezdirmediğini göstermesi gerekir sana

Oğlu istemese gelmez..
Sizin istememenizi dillendiriyor oğlu ona göre..
O yüzden geliyor..
Ciddi ciddi böyle olmaz ev tutun Doğalgazlı o zaman diyecek esiniz..

Kızlar son durum bildirisi yapayım istedim.
Dün oturduk konşduk dedi kv biz dedi burda size yakın bi ev kiralayalım sende gider gelir sin arada olurmu dedi.
Tabi atladım nasıl olmaz diye ki bu bile bana yeter.

Tabi an itibari ile sevincim kursağımda kaldı ev kirala ev taşı bi ton masraf o parayı sana vereyim dilediğin gibi harca bzde 3 ay kalp gidelim.Tabi kabul etmedim olmaz diye sıraladım ve terk ettim o dayı şimdi ne olcak bilmiorum .

Ayrıca zerre kadar tamah edikmez sözüne oldu ki kabul ettim ki ASLA buğün yarın der gideceği güne kadar oyalar gidiceği gün kawga çıkarır ben avucumu yalarım

Sonra tüm yaz aramaz sormaz kış yaklaşınca yine günde 3.5 aramalar başlar bilmiorum bakalım ne olacakk .....offff

Net olarak istemiyorum deyin ve çıkın lütfen işin içinden.
İstemiyorum !
Var mı ötesi ?
Açmayın kapıyı mesela.
Eşine de söyle madem bu işe engel olunmuyor hep beraber oturun ama ben yokum de bakalım ne diyecek.

Aynen de öle yaptım restimi çektim bekliycem bakalım.

Eşim de sabretsen biraz daha sıksan dişini annem babam napıyım havalarında onu da bi güzel payladım öle bekliyorum bakalım...

Aynen de öle yaptım restimi çektim bekliycem bakalım.

Eşim de sabretsen biraz daha sıksan dişini annem babam napıyım havalarında onu da bi güzel payladım öle bekliyorum bakalım...
Valla herkesin annesi babası var.
Çagır aileni her kış sende kalsınlar bakalım 3 ay dayanabilecek mi.

köyde yakıp sobayı oturamıyorlar mı?
ne biçim insanlarmış.
oğullarının yuvasını yıkmadan pes etmeyecekler gibi.
valla işin çok zor.
ama bu ev işine asılın bir bakalım.
ama yakın olunca da yemeğe vs. hergün size geleceklerdir.

İnanın yakın olsun isterse yan daire olsun inanın onada razıyım onlar gelmwz ven giderim

Korkarım .Allah korusnda öle olucak çünkü gerçkten tükndim

Soba ile uğraşmak istemiyor .
Astım hastası onu bahane ediyor kötü oluyorum diye eee 40 yıldır napıodun ya.

Ki hastalık ila alakası yok ilk evlendiğim yıllarda küçük oğlum var şimdi yanımda ona dua et yoksa çoktan yerleşmiştim yanınıza diyen biri .
Oğlu ünv kazanıp gidincede allem kullem yapıyor yapacağını hastalık olduğuna inansamm belki bu kadar zoruma gitmez de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…