yan daireye razı olma canım ya:))İnanın yakın olsun isterse yan daire olsun inanın onada razıyım onlar gelmwz ven giderim
Korkarım .Allah korusnda öle olucak çünkü gerçkten tükndim
yan daireye razı olma canım ya:))
mümkün mertebe uzak olsun dicem de hiiç niyetleri yok gibi
Moral bozmak gibi olmasın ama yapabileceğiniz hiçbişey yok gibi geldi. Para olsa masraflarını karşılardınız evlerinde kalmaya mecbur bırakırdınız ama bu şekilde zor gibi. İşlerini yapmayacaksınız kendinizi yormamaya çalışacaksınız.
Eşimin tek bir kötü huyu yok diyorsan...
Yıllardır büyüyen yalanları...
Sarsılan güvenini...
Nereye koyuyorsun ?
Sizde ananizi babanızı çağırın beraber yaşayın 5 ay.
Gelicek insanlar olsalar keşke senede 1 yada 2 gelirler oda 10 gün tutucam diye göbeğim çatlar diken üstünde olurlar sizi raatsz etmiyelim diye
Masraf ile alakalı değil ki ...
Amaçları soba ile uğraşmamak mış mış..
Köydeki kömürlerini yakacaklarını dağıt dagıt bitmiyor .
O dağıtıyor tabi bz değil.
Ayrıca durumları da iyi
İsterlerse çok rahat kiralayabilirler.
Hatta alabilirler
Şöyle yapacaksın temizlik yapmayı bırak sabahları yürüyüşe felan çık kahvaltıyı hazırlama sorarlar sa ben tokum yedim siz yiyin saol anne dersin geldiğinde bir tek yemeğini ve çayını hazırla onun haricinde temizlik felan asla yapma çok yoruluyorum yetisemiyorum dersin esin sorarsa
iş eşinde bitiyor eşin yüz vermese bu kadar gelip kalamazlar
Hmm ben doğalgazı olmayan evden yola çıkarak söyledim. Eşinizi ikna edeceksiniz o zaman o izin verdikçe daha çoook gelirler. Ev bulsun onlara konuşun. Ne biliyim anne babalar böyle yaptıkça gelinlerin ortayı bulucam diye göbeği çatlıyor. Adalet mi bu
O zaman allah yardımcın olsun lohusayken bende kalmışlardı 15 gün hala onun psikolojisi ustum de ve 2. Bebeği istemiyorum sırf bu yüzden temizlik yapmayı bırakınca birde eşimle kavga edince gitmeyi akil ettiler gerçekten hic sevmiyorum çok kinliyim boyle olmak istemezdim dua ediyorum Allahım yüreğimde kini aldım sevgi koysun diye ama gıcık oluyorum işte 5 ay ne demek ya..Wallahi temzlik de yapmadım günlerce odamdan çıkmadın afedersinz onu bunu bahane edip huzursuzluklar çıkardım .iflah olma yok mecbursunz zihniyeti benliklerini ele geçirmişş
O zaman allah yardımcın olsun lohusayken bende kalmışlardı 15 gün hala onun psikolojisi ustum de ve 2. Bebeği istemiyorum sırf bu yüzden temizlik yapmayı bırakınca birde eşimle kavga edince gitmeyi akil ettiler gerçekten hic sevmiyorum çok kinliyim boyle olmak istemezdim dua ediyorum Allahım yüreğimde kini aldım sevgi koysun diye ama gıcık oluyorum işte 5 ay ne demek ya..
Burda bi ev var ikinciye lüzum yok derken? Orası sizin eviniz yani onların değil. "Bi ev" dedikleri şey yok yani. Yüzsüzlük artık buŞimdi de derdimiz o ya dün ikna oldular buğün yazık günah zaten bi ev var burda ikşncisine gerek yok boş masraf kışlar burda yazlar köyde gittiği yere kadar diyorlar.
Kendileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?