Boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum kocamıda sewiyorum çıkmazdayım

Onların geleceği zaman kursa falan gidin evde olmayın yüzlerini görmezsiniz kendi işlerini kendileri yapınca zorlarına gider. Hem de sizin kafanız dağılır. Eşin de bir süre sonra bıkar herhalde. Ellerini de öpmeyiversin küserse küssünler böyle böyle alışacaklar.

Eşinde iş yok senin huzursuz olduğunu bile bile ailesine laf geçiremiyorsa hiç evlenmeseydi keşke. Kocana rest çek yapabileceksen yokssa daha nice yıllar bu mevzu sürer.

Aynen de öle yaptım restimi çektim bekliycem bakalım.

Eşim de sabretsen biraz daha sıksan dişini annem babam napıyım havalarında onu da bi güzel payladım öle bekliyorum bakalım...
o zaman eşin işten çıkıp anasına babasına bakacak. senin değil onun anası babası. sen de onlar gidene kadar kendi ailene git, kendi anne babana bak. kocana da aynı şeyi söyle: onlar da benim anam babam, idare et hayatım de.

Ve son durum kavga gürültü.
Sonuç ayrı ev olmuycak.
Ben köye yanınıza geleyim dedim oda olmadı şimdi. Ben ağlama krizlerine grdim ve umrunda değil.
Babamlara gideyim desem onada izin yok
Bikmiorum napıcam.
Boşanmakmı sabır mı bilmiorum

Babamlara gideyim desem ona da izin yok demişsiniz.

İzin ne zaman istenir?
Çocuksanız (18 yaş altı) ebeveynlerinizden izin istersiniz.
Çalışansanız patronunuzdan izin istersiniz.

Babaya gitmek için kocadan veya başka birinden izin istemek diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…