Taşındığınız yeri söylemeyin diyorum arkadaşım
Siz okumuyor musunuz yazılanları
Taşının ve kimse bilmesin evinizi
O zaman nasıl gelecekler?
Sizin cözümünüz eşinin ailesi ile tüm köprüleri yakmasi demek. Buna konu sahibi tek basina karar veremez ki.
E
Eşim de benim gibi düşünüyor
Kv ile konuşdum sizin yüznüzden evlilipim bitecek dedim cvbı oğluma başka kızmı yok.
Eşimde konuşuyor kovsanuz gitmem bunca yıl boşuna mı okuttum mecbursun hawalarına giriyor
Surat astım oğluna daha çok yanaşıp yalanlar ile aramızı açtı
Allahım ya sabır deyip sıcak sewimli dawrandım bak artuk iyiyiz bnce biz artık gitmeyelim demeye başladı..
Aslnda orası da öyle sanırım esiyor gürlüyor ama annesi alltan girip üsten çıkıyor bi şekilde kandırıyor heralde işin aslı biraz çevrede baskı yapıyor madem istiyorlar kalsınlar ne zararları var çevre dedigmde kendi kardeşleri ya neyse
O biraz fazla olmaz mı ona sölemesek kardeşleri varkızları var elbet öğrenice yemin ediyorum bıunu da denedik ama gelip bizi alın diyip durdular hetgün ttlfınla biz istemiyoruz gelmeyin filan diyincearaba kiralamışlar pıllarını pırtlarını toplayıp gelmişler merkeze şöför aradı eşimi ailenizi getrdim ew ne tarafda diye mecbur gttk aldık gcn sene
Eşim de benim gibi düşünüyor dedi ya konu sahibi
Kocası da gelip bu kadar uzun kalsınlar istemiyormuş.
Kocası anne yuvamı yıkacaksın diyormuş ama annesi sana kız mı yok diyormuş.
Valla bana kalırsa kocasının hiç konu sahibinin yanında olduğu yok. Yuvasının yıkılmasından korktuğu da yok. Olsaydı konu sahibi resti çekerdi, şu an bu durumda olmazdı. Ama biliyor ki kocası anında onu bırakır, hemen başkasını da bulur, çaresizlikten buraya konu açıyor. Yapacak HİÇ bir şey yok. Sineye çekecek, bu şekilde yaşayacak. Çünkü kendisi kocasını seviyor ama kocası onu sevmiyor, konu sahibinin de bu gerçekle yüzleşmeye cesareti yok.
En güzeli suçu kv ve kp atmak. Bir de buraya konu açmak.
Niye mecbur gittiniz aldınız ki
Şoföre deseydiniz ya geri götürün aldığınız yere diye.
Yuvam yıkılacak kardeşim diyemiyor mu kocanız? Biraz yalnız kalmak istiyoruz diyemiyor mu? Kendi kardeşlerine sözü geçmiyor. Annesine babasına geçmiyor.
Kendisi bir aile olduğunun farkına varamamış bir erkek.
Kusura bakmayın. Böyle çekersiniz bunu siz.
Yani kndinizce haklı olabilrsinz bnde böyle bir durumun içinde olmasam aynı siz gibi düşünürdüm ama doğu kv ler hmde en hasından onlara böle şeyler çok normal geliyor ama işte size bize ters şimdi bn çıksam burda yüz kişiye sorsam kv haklı bulurlar çünkü böle görmüşler onlara göre normal bu ama bnce bu değil
Eşimde iki arada bir derede kalıyor beni dinleynce gaklısın diorum elime ayağıma kapanıyor tabiri caizse el üstünde tutuyor ama çevreden de çekiniyor o yüzden keskin adımlar atamıyor
Tamam iki farklı kültürün evliliği var anladım.
Ama siz bir adım gidiyorsanız öbür tarafa, onlar da bir adım size gelmeli
Hep fedakarlık yapan siz olursanız bugün değil yarın yıpranırsınız. Sinir hastası olursunuz. 35 yaşındayken 50 gibi görünürsünüz.
Eşiniz bilmiyor muydu sizin kültürünüzü evlenirken? Anne babasını bilmiyor muydu? Dengeyi kurması gereken kişi eşiniz.
Bence eşinizle konuşun bu konuyu. Evet sizin kültürünüzde bu böyle ama sen sizin memleketten bi kızla evlenmedin. Benimle evlendin. Şimdi beni mutsuz ediyorsun. Lütfen çözümü bul. Beni de kırmadan aileni de kırmadan
doğuyla ilgisi yok. biz karadenizliyiz. kv arsızdı. oğlumun evi tabi ki kalırım diyordu. son restleşmemizde polis çağıracağım mahkemelik olacağız deyince vazgeçti. 10 yıldır rahatım. eşim de bana destek çıktı.Doğu kültürü biraz daha farklı ya o yüzden o çevreden çekiniyor keskin adımlar atamıyor o da en az bnim kadar mutsz ve üzgün grüyorum
Söylüyorum konuşuyorum haklısın diyor ama laf geçirme olayında tıkanıyoruzzzz
Ah ahhhhhh keşke gelip tanısanız da öyle yorum yapsan arkadaşım eşim rest de çekti en alasından bayramlarda elini bile öpmüyor ama laf geciremiyor
Benim kndi babamda öle sölüyor gel sende bizde kal o gidene kadar diye ama eşimi bunla bırakkırsam ıf offf ıf zehirler kocamı biliorum yakında değil ailem ben ülkenin ben doğunun en ücra köşesinde onlarda ege nin göbeginde yakın olsa bu kadar skntı etmez sabah gider akşm gelirdim
Eşinle aranı bozma canım benim annem hala babaannemle oturuyor kışları babaannem tek kışın hasta olur üşür vs diye annem gidip getiriyor köydenŞimdi bi önceki konumdan bilen bilir eşimin ilk yıllarda söylediği ufak tefek yalanlar büyüdü büyüdü cığ oldu oturdu böğrüme.
Güvensarsıldı çok dikkat etsede artık güvenemiyorum birşey sorduğumda acaba yine mi yalan düşünveleri çıkmıyor aklımdan ...
Hadi bu bir yanabizim evimiz 2÷1 biz merkezde eşimin anne babası köyünde oturuyor bulunduğum şehrin yaklaşık 2 saat filan.
Neyse k.v her fırsatta bize yerleşmek istiyor tabi kabul etmiyorum
Bu sefer zırtı pıtrtı bahane edip gelirler 15 .20 gün kalır giderler.
Ama ne 15 ne 20 kawga fitne fesat sokarda öyle gider .
Hadi yazlar ite kaka geçiyor kış aylarında bizim ev doğalgazlı diye gelip tüm kışı geçirirler 3 yıldır.
Ayrıca zati 3 yıldır ewliyim.
Kawga gürültü yine.
Artı biz kredi ödüyoruz zerre katkıları yok.
Gecen sene çok büyük kawga ettik aileler girdi işin içine yani olay bayağı büyüdü.
Ölüceğimi bilsem bu kış izin vermem diyordum.
Sınuç 20 gündür yerleştiler bi 5 aylığına .
Kalkıp kendi işlerinide görmezler tabiri caizse bardağı şurdan alıp şuraya koymazlar.
Çünkü ben gelinim ay pardon köle hizmetçiyim onlara göre.
Ayrıca yaşlar 66 54 okadar büyükde değil yani.
Kaç gündür tadım tuzum yok ağlıyorum bi akıl bi fikir lütfennn.
Eşime olan kırgınlığımda inanın sadece ilk başda bahsettiğim yalanları.
Inun dışında say deseniz sayabilecegim tek kötü huyu yok allah war yukarda günahını alamam ....
Nasıl çıkıçam bu işin içinden.
Ayrıca da bwn temzliğe ewimin derli toplu olmasına çok önem veririm kv ve özellikle kp de tam tersi ....
Aaaaaaaaaaa kafayı yiyeceğim bi akıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?