Boşanmak istiyorum, ama eşimden kurtulamıyorum, yapıştı KENE gibi !!!

asıl siz bizimle alay ediyosunuz gibi geldi bana.

madem yukarda söylediklerimi yapmadınız. alın sizi akıl; yapın işte.

ayrıca büyük harflerle yazmak yasa. düzeltin isterseniz.
Konu sahibesi yalan konuşuyor hanımefendicim, siz boşuna parmaklarınızı yoruyorsunuz. Kabahatler kanunda gürültü yapmak diye bir kabahat vardır, TR'de bile kaç tane düğün sahibi bu yüzden Karakolluk oldu. Almanya'da sadece uyarıp gitmezler, Tr'de bile konuşmuyorlar, karakola götürüyorlar.
Bu hanımın ben boşanma davası açtığına inanmıyorum; çünkü en son konularında herkes "senin çektiğin sana müstahak, bir daha senin konularına yazmayacağız." dedi, kimse ilgilenmemeye başladı. O da tepkileri azaltmak için boşanıyorum demeye başladı. Şimdi de kocam bunları yapıyor diyerek, milletin bir şans ver demesini bekliyor, sonra "affettim." diyecek. Sonra gelsin dövmeli-hakaretli-kaynanalı konular.
 
Bayanın konularını bilmiyorum ama yazım şekli uslübu abartılı geldi sanki var bir problem
 
Bayanın konularını bilmiyorum ama yazım şekli uslübu abartılı geldi sanki var bir problem
Sadece hayalini anlatıyor o yüzden abartılı geliyor. En son konusunda şikayet edip, çocuğunu ondan aldırtmayı düşünenler de vardı, korktu bu yalanı uydurdu.
 
Dede dediğiniz şahsın evinde kalmasanız daha iyi edersiniz. Niyetinin ne olduğunu bilemezsiniz. Eşinizden kaçarken hem kendinizi hem bebeğinizi çok zor duruma düşürebilirsiniz. Bana birşey olmaz demeyin. Çok şeyler görüyoruz.
 
Bu nasıl konu ? Almanya değilde vietnam uganda falan deseydin bari.
adam canı istedikçe havai fişek patlıyo polis konuşup gidiyo .

Sen seni rahatsız ettiği için değil sesten rahatsız olduğun için şikayet ediyosun.

Halan var ama eski ev sahibi dede de kalıyosun offf çok yorucu
 
Ay bir tek konu bana mı uydurmasyon geldi? Almanya gibi bir yerde adam böyle taşkınlık yapacak sürekli, polis de konuşup 2 gün ceza verip gönderecek. Türkiye'de bile sürekli bunu yapan bir adama ceza verilir kaldı ki Almanya, sizi sınırdışı ederler valla. Bu konu sahibinin konularını hatırlıyorum bebeğe dayak atan adam kapıda havai fişek patlatıp gül yaprakları serecek kadar romantikleşme aşamasına henüz gelmemiştir. Bence millet "Boşanma" desin diye böyle hayallerde yaşadığın bir konu açtın, hala da o adam ve kayınvalidenle beraber oturuyorsun. Kendini kandır kardeş, bize ne, hayat senin hayatın. Tek üzüldüğüm o minnak bebeğin.
 
Abartılı gerçekten
 
Kendini kandırmak maksatlı ya, bırak Almanya'ya gitmeyi o evden ayrılmadığına bile eminim.
Ne kadar doğru bilemiyorum ama konu sahibinin problemli biri olduğu gördüm ben konusunda
Sanki bir yanlışı diğeriyle kapatmak ister gibi
Yazık problemi ne olursa olsun kurtulmasını dilerim
 
Ne kadar doğru bilemiyorum ama konu sahibinin problemli biri olduğu gördüm ben konusunda
Sanki bir yanlışı diğeriyle kapatmak ister gibi
Yazık problemi ne olursa olsun kurtulmasını dilerim

O kadar dayak yiyip, psikolojik şiddet görüp, üstüne bebeğimi istismara uğratsam ben de problemli olurum, normal. Ama kimsenin yardımını istemeyip, hikayelerle kendini kandırıp bu hayata mahkum yaşamak isteyen birine de kimse yardım edemez. Keşke kendinden ziyade bebeği kurtulabilse.
 
Almanyada yasalar çok sert uygulanıyor şöyle ki kadın şikayetçiyse kocası asla ona yaklaşamaz bakın asla diyorum. Hatta devlet ona ev ve yiyecek içecek için para bile öder. Yani ya ben almanyada yaşamıyorum yada konu sahibi. Oturmayan şeyler var.
 
Psikolojik sağlık beden sağlığından daha önemlidir bana kalırsa tedavi ve desteğe ihtiyacı var kendini kandırmasına değil bizi kandırdı diyelim arkamızı dönünce unutacağız peki insanın kendini kandırması?
konu sahibinin destek ve tedavi gibi bir şansı varda red mi ediyor? Belki en büyük lüxü buraya yazmaktır. Bilmiyoruz
Bebeğin sağlığı ile anneninki bir bütündür. Bebeği içinde olsa kurtulmasını sağlığına kavuşmasını dilemek lazım istemesi lazım
 


Iste bende onu diyorum, eger kadin sikayetci olsa gercekden birak havayi fisek patlatmayi, o sokaga bile giremez. Ayrica bu durumda ilk önce komsular sikayetci olurlar.
Ne sandi konu sahibi anlamiyorum ki," ayyyy kocan cok pismannnn, yazikkkkk, affeeetttt" dememizi bekledi herhalde.

Ayrica almanyada bosanma davasi acmak icin ikametini falanda degistirmen gerekiyor. Öyle basit degil.
 

Şöyle bir durum var. Psikolojik sağlık dediğiniz gibi elbette önemli ve anneyle bebeğin sağlığı bir bütün. Hatta aileyle bütün sırf anneyle değil. Hani burada bazı kadınlar diyor ya "Boşanmak istiyorum ama çocuğum için katlanıyorum" falan. Ebeveynleri ve ailesiyle ilişkisi iyi olmayan çocuklar mutlu olamaz, bu yüzden "Çocuklarım mutlu olsun" diye bir şey yok. Çocuk zaten mutlu değil.

Zorla kimseye psikolojik destek veremiyoruz, grip oldum ilaç alayım düzeleyim gibi bir şey değil. İnsan istemedikçe ruh sağlığını düzeltemiyor. Konu sahibi de eski konularından hatırladığım kadarıyla destek almak istemiyor, imkansızlık değil istemiyor. Sayfalarca çözüm önerisi sunuldu, hepsine ya bahane buldu ya da cevap vermedi. Şimdi böyle konu açılınca haliyle diyorsun ki "Bana ne niye yalan konuyla bir şeyler ispatlamaya çalışıyorsun ki? Kocan böyle ya da değil, her türlü bunu çekecek olan sensin." O yüzden bir şey diyemiyorum, burada maddi manevi imkansızlıkları, 3 çocuğuna rağmen sığınma evine başvurup kendine yeni hayat kuran kadınların konusunu da okudum. Konu sahibi yurtdışında yaşıyor, istedikten sonra her imkana ulaşabilir. Ulaşmak istemiyor.
 
Haklısın biliyorum


Konu sahibi okuyorsundur biliyorum kendin için bebeğin için güzel bir gelecek için yalan ise yalanlar ardına sığınmayı bırak arkadaşın dediği gibi kendin için birşeyler yap
 
Valla uydurduysan dahi bu dedeyi sevdim ben...

Keşke benim olsaydı!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…