Boşanmak istiyorum, ama eşimden kurtulamıyorum, yapıştı KENE gibi !!!

alman ya galiba olduğun ülke...alaman polisine şikayet et bir üstüne bin katarak,sınır dışı etsinler

Bunlarin hepsi almanyada oluyor??? Evet anladim.
Sen önceden almanyada mi yasiyordun? Alman vatandasimisin ki istedigin gibi girip cikabiliyorsun?
Esin nasil geldi? Oda mi almanyada yasiyordu aslen? Alman vatandasi mi?

Türk vatandaşıyım :)

Oooo sen coook büyük atiyosun ama sekerim.

Diyelim ki senin eskiden almanyada oturumun vardi, bu durumda senin alti ayda bir giris cikis yapman lazim. Alti ayi bir günü birak bir saati gecir, almiyorlar direk ilk ucakla geri yolluyorlar. Iki defa aile icerisinde yasadim ben bu olayi.

Görümcem esinden dayak yemisti, gittik aldik. Burda gerekli yere gittik uzaklastirma karari rapor tutulmasiyla beraber 30 dakika da cikti. Görümcen sadece dayak yedigini, kendini güvende hisstemedigini bildirdi. Raporda görümceme, ve görümcemin ailesine yani kardeslerin anne babasinin evine bile 500 mt. fazla yaklasamama vardi

Canim gelip af dilesin tamam da çocuğu ilekl karısını döven adam mi bunlari yapiyo havai fisek filan niye bunu söyleme ihtiyacı duydun pek anlayamadım

Almanya da havai fisek patlatacak ve iki gun sonra salacaklar ha... Sacma geldi bana. Bir de Almanya ya gitmek bu kadar kolay mi ki hemen arkanizdan gelebilmis.

Havai fişek meselesini bliyorum ne kadar mümkün ama önceden eşinin ailesiyle Almanya'da yaşıyorlardı zaten, ayrılınca gitmedi yani.

Sizin konunuzu daha önce okumuştum sanırım. Çok üzülmüştüm çocuğunuzla şiddete maruz kalmanıza. Kendi hayatınızı kurmakla iyi bir karar vermişsiniz. Eşiniz beni bir dinle diye yalvarıyorsa dinleyin dinledikten sonrada affetmez geri hayatınıza devam edersiniz. Ha hala bırakmıyorsa o zaman yapacak bişey yok olduğunuz yeri sessizce terkedin başka bir yere yerleşin. En azından geçici olarak izinizi kaybettirin.

Türk vatandaşı diye giriş çıkış yapması gerekli diye bir kaidesi yok ki.

Oturumu (oturma izni) var ise örneğin 2 veya 5 yıllık giriş/çıkış olayı devre dışı kalıyor.

Türk vatandaşı diye giriş çıkış yapması gerekli diye bir kaidesi yok ki.

Oturumu (oturma izni) var ise örneğin 2 veya 5 yıllık giriş/çıkış olayı devre dışı kalıyor.

Ben kendim aile icinde yasiyorum bunu mecbur giris cikis yapiyor teyzem. Bazi durumlarda daha farkli ve uzun müsade aliniyor onu biliyorum. Ama simdi ögrendigime göre zaten almanyada yasiyorlarmis.

bana korkutucu geldı kafaya takanların neler yaptıklarını duyuyoruz acıl kaybolman lazım aynı cıvarlarda yasamaman lazım bence taşın ve kapıda gördugun anda polıs cagır birde cok yalnız basına cıkma bıyere ..

Ben dede kısmına takıldım. İnsan eski tanıdığı bi dedesinin yanına çocuğunu alıp gidemez heralde. Bide günlerce kalmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…