Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olması beni frenliyor napmalıyım ?
Ailen sen öldugun zaman anlarlar ya da Allah korusun esinin arkadaslarina satildigin zaman.Arkadaslarinin surekli seni aramasini istemesinden bunu cikardim.Belki paronayakca ama cevremde oyle seyler gordumki bu tip hikayelerin sonu hep oraya gidiyo.
Allah kurtarsin ne diyim.InsaAllah fake konudur.arkadaşları değişik değil adam değişik kendini kesmeler falan evet benim aklıma da satma falan geldi. ailen aile değilmiş bacım sen kendine hayat kurmaya bak. bu durumda yapıcı olmak ne demek. kendini kesen adam seni haydi haydi keser.
Allah kurtarsin ne diyim.InsaAllah fake konudur.
Yaşadığım tamamen başımdan geçen şeylerAllah kurtarsin ne diyim.InsaAllah fake konudur.
Kocanızın psikolojisi yerinde değil intihar etmek ve bileklerini kesmek nedir yaaa....Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olması beni frenliyor napmalıyım ?
Çocuk da yok galiba arkana bakmadan kaç akrabaysa akraba sana ne canınla bir mi bildiğin psikopat, bu kadar değersizleştirme kendini ne aşk ne sevgi ne saygı var, ömür geçer mi, ne diye dönüyosun hayret bir şeysin ya ..
Düşünmüyorum şu an bile zor katlanıyorum annesi cahilliğinden yapıyor diyor iki ailede sürekli yapıcı Millet neler neler yaşıyor diyolar düzelir şu an çocuk ruhlu diyorlar sürekli pışpışlanıyorum istemediğimi söyleyince herkes düşman belliyor beniKocanızın psikolojisi yerinde değil intihar etmek ve bileklerini kesmek nedir yaaa....
ve size Evde Tek Başına bırakıp evi terk ediyor?! Sorumluluk sahibi değil Keşke 2 ay içerisinde tanıyıp evlenmeseydiniz. tek yapmanız gereken boşanmak bu şekilde böyle bir kocayla Ömür geçeceğini düşünüyor musunuz??
analar babalar hep aman evladimizin yuvasi bozulmasin milelt ne der kafasindalar herhelde. Olmaz oyle iş. Onlar kocanizlanayni evde yasamiyor siz yasiyor iskencesini de siz cekiyorsunuz. Psikolojik olarak sizde yipranacaksiniz. Kendini gozden cikarip kendine zarar verem insan yarin bugun siniriyle sizede zarar verebilir Allah korusun. Arkaniza bakmadan kaçın ve boşanin tek diyecegim bu,allah sabir versin sizedeDüşünmüyorum şu an bile zor katlanıyorum annesi cahilliğinden yapıyor diyor iki ailede sürekli yapıcı Millet neler neler yaşıyor diyolar düzelir şu an çocuk ruhlu diyorlar sürekli pışpışlanıyorum istemediğimi söyleyince herkes düşman belliyor beni
millet neler neler yaşıyor diyenler.. çoğunun kocası evde bileklerini kesmiyor.Düşünmüyorum şu an bile zor katlanıyorum annesi cahilliğinden yapıyor diyor iki ailede sürekli yapıcı Millet neler neler yaşıyor diyolar düzelir şu an çocuk ruhlu diyorlar sürekli pışpışlanıyorum istemediğimi söyleyince herkes düşman belliyor beni
ne kadar da cahilce laflar millet nelr neler yaşıyormuş yine de duruyormuş 10 çocuğum bile olsa eşim bana en ufak saygu-ısızlık yapsın bırak şiddeti aldatmayı en ufak söz söylesin anında terk ederim. Sen kendini değersizleştirmişsin kusura bakma kararlı ve iradeli değilsin kendi kendine karar veremiyosun ailenin eşinin ailesinin lafıyla hareket ediyosun o zaman konu açmana gerek yok devam et onları dinlemeye. Herkes düşman belliyormuş oldu canım düşman görmesinler diye canını namusunu ayaklar altına al ezdir kendini. Sinir oluyorum böyle kadınlar gördükçe güçlü olun kendinize saygınız olsun kukla mısınızDüşünmüyorum şu an bile zor katlanıyorum annesi cahilliğinden yapıyor diyor iki ailede sürekli yapıcı Millet neler neler yaşıyor diyolar düzelir şu an çocuk ruhlu diyorlar sürekli pışpışlanıyorum istemediğimi söyleyince herkes düşman belliyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?