- 7 Nisan 2016
- 1.157
- 2.014
- 133
- 43
Beni yanlış anlamazsanız birsey dicem, erkekler evlenecekleri kadının vücudunu cok güzel hayal ederek evlenirler, evlendikten sonra onu göremeyip hayal kirikligi yaşadıklarında aninda evlendiklerine pisman olurlar, böyle bir sorun olmus olabilir
Arkadaşlarıyla ortak bi geçmişimiz yok sadece onunla tanıdım ve onları çok sevdiği için görüşmemi istiyorduKolunu kesmesi ilk boşanma sebebi de arkadaş kısmını anlayamadim .Nasıl yani ailece görüştüğünüz kişiler var siz görüşmek mi istemiyorsunuz? Yoksa erkek arkadaşlarıyla tanıştırıp onlar da sizi mi arıyor?
Namus kavramı derken ne demek istediniz .Ailenize bunları da anların hala idare et diyorlarsa kendinize bi hayat kurun .Allah yardımcınız olsun .
Dikkat edin eşinizde madde bağımlılığı olabilir.Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olması beni frenliyor napmalıyım ?
Cnm senin eşin piskolojik olarak hiç iyi değil normal erkek eşine arkadaşlarımla gorusceksin konuşacaksın demez. Ne kadar erken bosanirsan senin için o kadar iyi olur aileyi çevreyi bosver dinleme canını kurtarArkadaşlarıyla ortak bi geçmişimiz yok sadece onunla tanıdım ve onları çok sevdiği için görüşmemi istiyordu
Benimde aklıma direk bu geldiDikkat edin eşinizde madde bağımlılığı olabilir.
Arkadaşları kendimce serseri diye tabir ettiğim kişiler benden önce bi ilişkisi olmuş ama kısa sürmüş onlar öyle oturaklı görüşebileceğim türden insanlar değillerÖncelikle Allah kolaylık versin.
Sizden önceki hayatı hakkında bişey biliyor musunuz? Aile tarafından onaylanmayan uzun bir ilişki mesela? "Aman oğlum düzelsin bi akrabanın kızını alalım" demiş olabilirler mi?
Arkadaşlarıyla iletişim kurun bence. Sorununuzu çözmekte yardımcı olabilecek, size destek olabilecek -düzgün ve en önemlisi saygılı- bir arkadaşıyla konuşursanız yararını görürsünüz mutlaka. Ben bütün arkadaşlarıyla konuşurum eşimin. Yaşça benden büyükler bile abla derler bana bazılarına da ben abi derim, saygı çizgimi koyarım çünkü. Ama 1-2 tanesiyle arkadaşlığım daha kardeşim diyebileceğim boyutta Ve gerçekten çok yardımcı oluyorlar sıkıntı yaşadığımız zamanlarda.
Arkadaşlarıyla hoşsohbet olmamı istiyor ama muhafazar biri olduğumu baştan biliyor ve kafalarımız uyuşmuyor arkadaşlarıyla, laubali insanlar en ufak bi şey için bile arıyorlar pek hoşuma gitmiyor konuşmaları çok çoçukça öylesine bile arıyorlar ama artık bitti mesele sadece arkadaşları da değil hiç aramaz sormaz bi yere gittim mi merak bile etmez ya hastaneye muayene olmaya gitmiştim beni hastaneye bıraktı hangi bölüme ne için gidiyorsun diye bile sormadı bariz çoğu şey ama boşanmak konusunda muallaktayım daha kötüleri de var diyorum bazen sonra bakıyorum benimki de pek iç açıcı değilNamus duygusu yok derken?
arkadaşları sizi hangi şartlarda niye arıyor da böyle bir şey söylüyorsunuz?
Beni de eşimin arkadaşları arar.
Ulaşamamış geçen eşime aradı biri.
Yada başka biri mesleki bir şey danışmak için aradı vs.
arkadaşları arayıp ne diyor size?
Bu kısmı meraktan sordum
ama konunun tamamına bakınca, yaşadığınız şey evlilik değil. Kendinizi zorlamayın hiç. Ailenize de söyleyin bir tane hayatım var, bu adama oyuncak etmek istemiyorum diye.
Bence hemen bosanmalısın...Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olması beni frenliyor napmalıyım ?
Aileniz yapıcı değil kusura bakmayın ama cahil. Evladım kendini kesen bir ruh hastası ile aynı çatı altında olacak gece uyku girmez gözüme.benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?