- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger umut vaadetmiyorsa ki hafta bir ayni olayi yasadiginiza gore vaadetmiyor demektir bence uzatmak sadece daha cok yıpranmaniza yarayacak gibimerhaba hanımlar
inanın nerden başlayacağımı bilemiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum tarafsız olarak yorumlarınıza ihtiyacım var
ben 2.5 yıllık evliyim özel bir sektörde çalışıyorum eşim aslında iyi biri bana değer veren sevgisini her fırsatta gösteren biri ama çok kıskanç biri bu onun bütün iyilerini götürüyor bende
Eşim sürekli kafasında kurup sürekli beni arıyor günde belkide 20 defa konuşuyoruz iş yerinde çok sorun oluyor ama ona anlatamıyorum sürekli arayıp aklınca beni kontrol ediyor telefonu açmayım kıyamet kopuyor hemen kafasında kurmalar arkamdan bir iş mi çeviriyorsun, benden gizli bir şey mi yapıyorsun neden telefonu hemen açmadın tarzı şeyler söyleyip duruyor biraz daha ileri gidip hakaret vari konuşmalar başlıyor güzelce anlatmama rağmen anlamıyor o an transa geçmiş gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor. dışarda bile erkek geçsin yanımızdan ona mı baktın doğru söyle yemin edene kadar inanmıyor tv bile izleyemiyorum bazen açık bir sahne olsun hemen krizler geliyor
Bu durumları artık evliliğimize zarar verme noktasına getirdi ve eşim tedavi olmaya karar verdi şuan ilaç kullanıyor (okb hastası bazı temizlik gibi takıntıları da var ) bu süreçte onu yalnız bırakmadım hep yardımcı olmaya çalıştım her zaman anlayışla güzellikle cevap verdim ilaçlardan sonra biraz daha hafifledi kıskançlığı ama arada da olsa yine aynı olayları yaşatıyor ama bu sefer hakaretler daha fazla artmaya başladı güzellikle konuşuyorum anlatamıyorum sürekli hakaret ediyor siniri geçene kadar siniri geçtikten sonra hatasını anlayıp gönlümü almak için elinden geleni yapıyor haftada bir bu şekilde bir olay yaşıyoruz ya ben telefonlarını geç açtığımda ya da iş yerinde erkek sesi duyduğunda her şey başa dönüyor yine krizlere giriyor.
Eşim hep bu şekilde düzeleceğinden umudum kalmadı doktorda bu kıskançlık aile genlerinden gelen bir şey çok fazla umutlu konuşmadı (babası da aynı bu şekildeymiş k.v anlatıyor)
Ben hep boşanmayı düşündüm ama hiç cesaret edemedim aileme de anlatmadım ta ki en son babama saygısızlık yapana kadar siyasetten konu açıldı ve babama bağırarak ağır bir şekilde konuştu evimden kovmaya kalktı babamı ve ben o gün tüm sinirle her şeyi anlattım (aileme karşı ilk saygısızlığı değildi) boşanmak istediğimi söyledim ailemde senin arkandayız nasıl karar alırsan al biz hep yanındayız diyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum çok karışık oldu anlattıklarım boşanmak istiyorum ama neden vicdanım rahat değil bilmiyorum çocuğumuz da yok dayanacak gücümde kalmadı bunları yazarken bile yine kıskançlık krizlerindeki eşimle uğraşıyorum ona boşanmak istediğimi söyledim ama inanmıyor herhalde hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor ailenle de görüşmem bir daha da saygısızlık yapmam diyor bu kadar da rahat kafayı yemek üzereyim doğru karar verememekten korkuyorum lütfen yardımcı olun objektif gözle bir de siz yol gösterin bana
hakkınızı helal edin uzun oldu teşekkür ederim.
BOŞAN bundan bi cacık olmazmerhaba hanımlar
inanın nerden başlayacağımı bilemiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum tarafsız olarak yorumlarınıza ihtiyacım var
ben 2.5 yıllık evliyim özel bir sektörde çalışıyorum eşim aslında iyi biri bana değer veren sevgisini her fırsatta gösteren biri ama çok kıskanç biri bu onun bütün iyilerini götürüyor bende
Eşim sürekli kafasında kurup sürekli beni arıyor günde belkide 20 defa konuşuyoruz iş yerinde çok sorun oluyor ama ona anlatamıyorum sürekli arayıp aklınca beni kontrol ediyor telefonu açmayım kıyamet kopuyor hemen kafasında kurmalar arkamdan bir iş mi çeviriyorsun, benden gizli bir şey mi yapıyorsun neden telefonu hemen açmadın tarzı şeyler söyleyip duruyor biraz daha ileri gidip hakaret vari konuşmalar başlıyor güzelce anlatmama rağmen anlamıyor o an transa geçmiş gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor. dışarda bile erkek geçsin yanımızdan ona mı baktın doğru söyle yemin edene kadar inanmıyor tv bile izleyemiyorum bazen açık bir sahne olsun hemen krizler geliyor
Bu durumları artık evliliğimize zarar verme noktasına getirdi ve eşim tedavi olmaya karar verdi şuan ilaç kullanıyor (okb hastası bazı temizlik gibi takıntıları da var ) bu süreçte onu yalnız bırakmadım hep yardımcı olmaya çalıştım her zaman anlayışla güzellikle cevap verdim ilaçlardan sonra biraz daha hafifledi kıskançlığı ama arada da olsa yine aynı olayları yaşatıyor ama bu sefer hakaretler daha fazla artmaya başladı güzellikle konuşuyorum anlatamıyorum sürekli hakaret ediyor siniri geçene kadar siniri geçtikten sonra hatasını anlayıp gönlümü almak için elinden geleni yapıyor haftada bir bu şekilde bir olay yaşıyoruz ya ben telefonlarını geç açtığımda ya da iş yerinde erkek sesi duyduğunda her şey başa dönüyor yine krizlere giriyor.
Eşim hep bu şekilde düzeleceğinden umudum kalmadı doktorda bu kıskançlık aile genlerinden gelen bir şey çok fazla umutlu konuşmadı (babası da aynı bu şekildeymiş k.v anlatıyor)
Ben hep boşanmayı düşündüm ama hiç cesaret edemedim aileme de anlatmadım ta ki en son babama saygısızlık yapana kadar siyasetten konu açıldı ve babama bağırarak ağır bir şekilde konuştu evimden kovmaya kalktı babamı ve ben o gün tüm sinirle her şeyi anlattım (aileme karşı ilk saygısızlığı değildi) boşanmak istediğimi söyledim ailemde senin arkandayız nasıl karar alırsan al biz hep yanındayız diyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum çok karışık oldu anlattıklarım boşanmak istiyorum ama neden vicdanım rahat değil bilmiyorum çocuğumuz da yok dayanacak gücümde kalmadı bunları yazarken bile yine kıskançlık krizlerindeki eşimle uğraşıyorum ona boşanmak istediğimi söyledim ama inanmıyor herhalde hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor ailenle de görüşmem bir daha da saygısızlık yapmam diyor bu kadar da rahat kafayı yemek üzereyim doğru karar verememekten korkuyorum lütfen yardımcı olun objektif gözle bir de siz yol gösterin bana
hakkınızı helal edin uzun oldu teşekkür ederim.
Eşimde çok kıskançtır. Telefonu geç açsam ya da açmasan açana kadar arar ama asla hakaret etmez. Edemez zaten..
Ama eşimim geçmişinde aldatılma olayı var. Eski sevgilisi aldatmış öncesinde ya da ona karşı böyle değilmiş. Ben ondan sonra ki ilk ilişkisiydim. Güveni sonsuz ona ķarşı en ufak yanlışım olmadı ama geçmişini silemiyor. Biz de bir dönem tedaviye başlattık eşimi doktor geçmişine takıntılı olduğunu aklından bir türlü atamadığını ve yinr aldatılmaktan korkutuğunu aynı şeyleri yasamaktan korktuğu için böyle olduğundan bahsetti.
Eşim tedaviden sonra büyük oranda düzeldi bebeğimiz doğduğundan beri sorun kalmadı artık tamamiyle aştı. Ama ben çok sabrettim ve hep destek oldum.
Eşinizim geçmişinde bu tarz bir tranvası olabilir mi? Bazılarında kalıcı hasar bırakıyor malesef.
önce psikologa gittik. Doktor bey bizi 4 ya da 5. seanstan sonra psikiyatriste yönlendirdi. Iyi bir kaç psikiyatrist önerdi. Zaten seanslardan sonra biraz tutumu değişmeye başlamıştı ama yine de bazen sinir atakları geliyordu. Yani en kötüsü eşim sadece bana değil çevresindeki herkese böyle. yolda araç kullanırken yani tahmin edebileceğiniz her yerde birden en ufak seye sinirlenirdi. Psikiyatristle 2 3 seans görüştükten sonra en düşük dozla ilaca başladık. Çok kısa sürede olumlu yanıt aldık. Sonra ben hamile kalınca eşim hep ilaçlarla yaşayamam bir daha böyle bir durum yaşatmicam falan dedi. Doktorda artık bebeğimizin olacağını onun bir meyvr olduğunu ve aşılamasını bizim yaptığımızdan bahsetti. O günden beri azaltarak ilacı bıraktı. Şimdi eskiye oranla çok daha sakin kendini frenliyor. Sinirlenince o ortamı terk ediyor. Gibi gibi... olumlu dönüş çok aldık.Sizin adiniza cok sevindim. Birsey sorabilirmiyim? Doktor derken psikologami gittiniz? Tam olarak nasil cözdünüz bu sorunu, terapi konusmalarla vs mi?
önce psikologa gittik. Doktor bey bizi 4 ya da 5. seanstan sonra psikiyatriste yönlendirdi. Iyi bir kaç psikiyatrist önerdi. Zaten seanslardan sonra biraz tutumu değişmeye başlamıştı ama yine de bazen sinir atakları geliyordu. Yani en kötüsü eşim sadece bana değil çevresindeki herkese böyle. yolda araç kullanırken yani tahmin edebileceğiniz her yerde birden en ufak seye sinirlenirdi. Psikiyatristle 2 3 seans görüştükten sonra en düşük dozla ilaca başladık. Çok kısa sürede olumlu yanıt aldık. Sonra ben hamile kalınca eşim hep ilaçlarla yaşayamam bir daha böyle bir durum yaşatmicam falan dedi. Doktorda artık bebeğimizin olacağını onun bir meyvr olduğunu ve aşılamasını bizim yaptığımızdan bahsetti. O günden beri azaltarak ilacı bıraktı. Şimdi eskiye oranla çok daha sakin kendini frenliyor. Sinirlenince o ortamı terk ediyor. Gibi gibi... olumlu dönüş çok aldık.
Ama şöyle bir durum vardı. Eşim bu durumdan kendide rahatsızdı ve kurtulmak istiyordu bu ruh halinden. Böyle giderse beni kaybedecekti ve o bunu hiç istemedi.
Eğer eşiniz istemezse çok zor değişim. Hala daha eşimde ufak ataklar var. Eskiye nazaran kendini çok yeniledi.
Inşallah eşinizede istek gelir. Allah yardımcınız olsun. Bu öyle bir hastalık ki hem hastayı hem de çevredekileri tüketiyor resmen. Allah herkese şifa versin.
eşinizin iyileşmek için bir çabası varsa bence sabredin. Ne de olsa bu da bir hastalık ve hayat arkadaşınıza destek olmalısınız. Ha eğer yoksa bunu çekmemelisiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun.Cok tesekkür ederim aydinlattiginiz icin. Uzun uzun yazmissiniz Allah razi olsun. Sizin adiniza gercekten cok sevindim. Hep mutlu olun insAllah :)
Aynen dediginiz gibi kisi önce bunu kendisi istemesi lazim. Ve yardim da alirsa gerisi gelir diye düsünüyorum.