- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
10 yıllık eviliyim 2 yaşında birde oğlum var. severek evlendik ama eşim çok değişti.ne bi sorumluluk var ne bi ilgi alaka evi otel gibi kullanır oldu.evde yapılacak hiç bişeyi yapmıyor çok eski bi evde oturuyoruz çatısı akıyor fareker var her yeri yıkık dökük varsa yoksa ben çalışıyorum yoruluyorum ben yatıcam ben dinlenicem hiç bişeye elini sürmüyor erkek işi herşeyide ben yapıyorum bende çalışıyorum işten geliyorum yemekti temizlikti çocuktu ben insan değilmiyim benim yokmu dinlenme uyuma hakkım öyle deyince milletin karıları nasıl yetişiyorsa sende yetiş diyor.on yıldır bi kere rahat bi günümüz geçmedi borç hiç bitmedi hep sıkıntı şuandada aynı bi dünya borç var araba alıyor krediyle sonra kredi ağır geliyor satıyor şu işi yapıcam diyor kartları kullanıyor sonra kartlara bi dünya borç oluyor ne olursa olsun hep destek oldum borç ödenir nasılsa diye çalıştım bende destek oldum.şuanda o kadar zordayızki hala en son sattığı arabanın kredisini ödüyoruz borç alarak getiriyoruz ay sonunu bıktım tükendim artık .her konuda yalan söylüyor artık hiçbir lafına inanmıyorum güvenmiyorum işten çıkıyor eve geç geliyor nerdeydin diyorum iş çıktı çalıştım diyor en son 2 ay kadar önce anlaşmalı boşanma dilekçesi yazdırdım aldı yırttı ben senden ayrılmam sensiz yapamam söz değişicem ne istersen yapıcam ağladı tamam dedim son bi şans vericem artık sorumluluk sahibi ol evde yapman gerekenleri yap eve geç gelme işe gidiyorum çalışıyorum deyip durma çocukla ilgiilen bende işlerimi yapayım dedim tamam dedi ama daha eve 1 çivi çakmadı hala geç geliyor hala yalan hala aynı aynı yani kusura bakmayın uzun oldu biraz ama çok bunaldım seviyormuyum bağımlımıyım neden bırakamıyorum ben bu adamı