- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Nasıl kibleniyor ben bilmiyorum. çok eski değilim forumda ??
konuyla ilgili cevap yazan herkese teşekkür ederim..gerçekten çok pişmanım.meslek sahibiyim, şu an iyi bi işim var ama zaten beni buraya da o soktu.onla böyle bir duruma girdiğimiz an da çıkartacaktır beni burdan.
beş kuruşsuz kalacak olmam da önemli değil şu an sığınma evlerine bakıyorum..en kısa zamanda da aileme anlatıcam herkes onun saf efendi suratının altında nası azılı sinsi bi manyak yattığını öğrenmiş olur ben de enayiliğimle kalmam.
hepiniz haklısınız..acilen gitmem kaçmam lazım..cesaretim yoktu zamanında gidemedim işte öyle de korkağım..sustum 3haftadır çünkü korktum derdimi anlatmaya dayak yemis sekilde insanların karsısına cıkmaya "anne-baba, koşa koşa yangından mal kaçırır gibi hiçbirinizi dinlemeden evlendiğim adam beni şimdi dövüyo yardım edin bana" demeye utandım..dayak yemiş şekilde polis olsun savcı olsun yalnız basıma insanların beni görecek olmasından utandım..yapamadım..ama her şey daha kötüye gidiyor..cesaretimi toplayıp buna bi son vericem..destek olan güzel dileklerini eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun..sağolun iyi ki varsınız..
sözlerinizi çürütüyorum ama siz söylediklerimin aksi bir şey söyleyemiyorsunuz anca klasik martavallar işte hidayet filan sanki biz dinsiziz de.. namazımızı da kılar orucumu da tutarım ama gördüğüm bir aksaklık varsa söylemekten de çekinmem sonuçta 1500 sene önce inmiş bir din bugüne uymayabiliyor.
sözlerinizi çürütüyorum ama siz söylediklerimin aksi bir şey söyleyemiyorsunuz anca klasik martavallar işte hidayet filan sanki biz dinsiziz de.. namazımızı da kılar orucumu da tutarım ama gördüğüm bir aksaklık varsa söylemekten de çekinmem sonuçta 1500 sene önce inmiş bir din bugüne uymayabiliyor.
arkadaslar sinirlenmeyın sakın olun..... yoksa konu kapanıcaksözlerinizi çürütüyorum ama siz söylediklerimin aksi bir şey söyleyemiyorsunuz anca klasik martavallar işte hidayet filan sanki biz dinsiziz de.. namazımızı da kılar orucumu da tutarım ama gördüğüm bir aksaklık varsa söylemekten de çekinmem sonuçta 1500 sene önce inmiş bir din bugüne uymayabiliyor.
kusura bakmada sen konuyu uzattıkca napmaya calısıyosun anlamadım amacın konuyu dagıtmak mı ılgıyı uzerınemı cekmek herkes dini kendı ıcınde yasar... senın acıklamalarını yeterınce anladık daha nıye uzatıyosunkıısevgililerinizin eşlerinizin hatasını görünce hemen değiştiriyormusunuz siz de bana din değiştir diyorsunuz?
sevgililerinizin eşlerinizin hatasını görünce hemen değiştiriyormusunuz siz de bana din değiştir diyorsunuz?
sevgililerinizin eşlerinizin hatasını görünce hemen değiştiriyormusunuz siz de bana din değiştir diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?