Çok Çok haklısınız!!!ama o bahsettiğiniz kişiler tıpkı SİZİN gibi dinin ne olduğunu bilmeden kulaktan dolma bilgilerle dine her türlü yakıştırmayı yapıp,önünde onca kaynak varken aklını(!) kullanma zahmetinde bulunup araştırmaya öğrenmeye bile zahmet etmeden atıp tutan kişiler işte!!!!
Senin elini öpmek istiyorum ablacım. iki kere beğenme hakkım olsa gene basardımmm
nisa 34 -
Nisa 34- Erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. İyi kadınlar, itaatkar olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın. Bunlar da fayda vermezse dövün. Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın. Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür.
elmalılı hamdi yazır çevirisi.
dindar adam bunu okuyup karısı döverse suç kimin?
Evet değil ama bunu buralara kadar getirene laf söyleyin lütfen. Ben ondan rica ettim laf söylemesin diye hatta sustum ama dinlemedi!Ya Allah aşkına sırf kendi fikriniz onansın diye konuyu nerelere getirdiniz yaa, kızın konusu pisi pisine kapanacak.
KONU DİN DEĞİL! DİN DEĞİL!
bu karı ayetlere saldırmaya kadar götürdü işi şahsım adına bu bir hakarettir..Dini inançlara saldırıdır..
Kib'liyorum
nisa 34 -
Nisa 34- Erkekler, kadın üzerine idareci ve hakimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. İyi kadınlar, itaatkar olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın. Bunlar da fayda vermezse dövün. Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın. Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür.
elmalılı hamdi yazır çevirisi.
dindar adam bunu okuyup karısı döverse suç kimin?
Aynen, ben kendisini görünce ya ölü taklidi yapıyorum, ya da baktım hakaret ediyor KİB liyorum.
hakaret filan yok ortada dinde kadına el kaldırma yok dedinz ben de var olduğunu kanıtladım olay bu demek ki dindar adamın karısını dövme hakkı varmış dine göre tamamını da okusanız aynı noktaya varıyorsunuz
hakaret filan yok ortada dinde kadına el kaldırma yok dedinz ben de var olduğunu kanıtladım olay bu demek ki dindar adamın karısını dövme hakkı varmış dine göre tamamını da okusanız aynı noktaya varıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?