Boşanmak istiyorum bu aşamada bana yardımcı olabilecek

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
123
İzmir
Bu gün boşanmak istediğimi ve ailemi üzmekten korktuğum için bunlara boyun eğdiğimi farkettim ve ezilip hasta olacağıma boşanırım daha iyi siz bu süreçte nasıl paylaştınız ailenizle ben babama anlatmakta çekiniyorum annem panik atak hastası nasıl yaptınız boşanma sürecinde olan ve boşanmış arkadaşlar

Icinde bulundugunuz durumu ve nasil bir yardim istediginizi yazsaydiniz belki elimizden gelen bir seyler olurdu.Ben bosanmis bir ailenin cocuguyum evlilik yolunda gitmiyorsa duzeltilemeyecek bir noktaya geldiyse bosanma gayet normaldir Evlilik olayina nasil normal bakiyorsak bosanmayada oyle bakmaliyiz.Kendinize guvenin esiniz kabul ederse aile danismanina gitmeye calisin ama sizin muhakkak Psikologa gitmenizi tavsiye edebilirim hele ki yardima ihtiyaciniz oldugunu dusunuyorsaniz destek almalisiniz aslinda hepimizin destek almasi gerekiyor imkaniniz varsa muhakkak psikologa gidin bosanma sureci karsilikli anlasmali bile olsa destek gerekir umarim hersey yolunda gider istediginiz gibi olur

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…