boşanmak istiyorum dayanamıyorum.

hic biri normal degil. ailesine hic anlattinmi bu durumu?
anlattım ailesinede kızmış bagırmış. bana kendisi söyledi ben ailesine kendisini şikayet etmişim. ben haksız duruma düştüm. o bana sarılıyormuş ben ona sarılmıyormuşum duvara sarılır gibi oluyormuş. onun kalbine soracakmıssın neler yaşadığını. kaçdefa konuşmaya çalıştım bir türlü diyalog kuramadım hep monolog oldu cevap vermedi bana.

YANİ YATAK ODAMA ERKEK SOKUYOR DERKEN ARKADAŞI KALDI BİZDE ONU ODAYA SOKTU GARDIROPTAN KIYAFETİ KALACAK KİŞİ SEÇECEKMİŞ O YABANCI DEĞİLMİŞ. BEN ERKEK KARDEŞİMİ SOKMUYORUM ODAMADA ONLAR KİM DEDİM. ONDAN SONRA SOKMADI ODAYA KİMSEYİ
KOCALIK GÖREVİNİ YERİNE GETİRMİYOR DOGRU. ERKEKLEŞTİRDİ BENİ
canım benim inan bana bir insan yedisinde neyse yetmişin de de odur. bu konuları yıllarca çok konuşur yeni başlangıçlar yapar yeni kararlar alırsınız birlikte devam edersiniz. aradan yıllar geçer bi bakarsın ki hiç birşey değişmemiş. olan sana olmuş, gençliğin yılların gitmiş. o hayatını istediği gibi yaşıyor bana kalırsa anlattıklarına göre o insandan uzaklaşmalısın. hayata ikinci kez gelmeyeceksin. bu eziyete katlanmak zorunda değilsin bence.

anlattım ailesinede kızmış bagırmış. bana kendisi söyledi ben ailesine kendisini şikayet etmişim. ben haksız duruma düştüm. o bana sarılıyormuş ben ona sarılmıyormuşum duvara sarılır gibi oluyormuş. onun kalbine soracakmıssın neler yaşadığını. kaçdefa konuşmaya çalıştım bir türlü diyalog kuramadım hep monolog oldu cevap vermedi bana.

Eşinin gece 1 de sana içki masasına hizmet ettirdiğini baban biliyor mu?

Onun ailesi biliyor mu?

Benim babam olsa gelir beni alırdı ilk içki muhabbetinde. Sen bu içki muhabbetlerini çözsen bile adamın mayası bozuk, bozuk olmasa mahremine elin adamlarını sokmaz. Yani olayı çözsen de başka bir yerden yine kendini bitirecek bu adam. Bence ailesinden bozukluk geliyor. Armut dibine düşer.

Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye giderdi beni yanında götürmezdi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle gelirdi ağırlamak zorunda kalırdım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Arkadaşı yatmaya gelmişti bize bigün kendisi seçebilirmiş kıyafeti dolaptan istediğini giyebilirmiş diye Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu (*tabiki ben uyurken değil) ama o bile yanlış konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.
nasıl evlendin ya ben onu anlamadım zorla mı evlendırıldın bu adam evlenmeden ooncede içmiyormuydu arkadaşlarıyla yaa yemin ederim cinnet geçiricem

Acımayın, acınacak hale düşersiniz demekten başka bişey bulamadım.İnsan olarak iyiyse Allah görsün.Ama sizin karşınızda kendisinden başkasını düşünmeyen sizi mutsuzluğa iten bi adam var.Hala öncelik olarak onun mutluluğunu düşünmek saçmalık olur.

nasıl evlendin ya ben onu anlamadım zorla mı evlendırıldın bu adam evlenmeden ooncede içmiyormuydu arkadaşlarıyla yaa yemin ederim cinnet geçiricem
evlenmeden öncede içiyordu bende keyif için içerim arada ama bu b..k nu çıkarttı yani. bukadar olduğunu bilemedim . bekarken hayatı benı çok ilgilendirmiyordu ama artık evliyiz bazı şeylerin sorumluluğunu alması gerekirdi alamadı..

bence düşünecek hiç bir şey kalmamış ki... Bu adam seninle niye evlenmiş anlayamadım.. ne kadar beraberlik ardından evlendiniz ? ne fiziksel ne ruhsal bir değerin yok adamda ve ben olsam bir dakika bile kaldırmazdım.. değil beni istememesi eve sarhoş arkadaşıyla gelip odama rahatça sokması bile bitme sebebi

bence düşünecek hiç bir şey kalmamış ki... Bu adam seninle niye evlenmiş anlayamadım.. ne kadar beraberlik ardından evlendiniz ? ne fiziksel ne ruhsal bir değerin yok adamda ve ben olsam bir dakika bile kaldırmazdım.. değil beni istememesi eve sarhoş arkadaşıyla gelip odama rahatça sokması bile bitme sebebi
4 sene üzerine evlendim ama tanıyamamışım kendisini evlenicek adam değilmiş.. Konuyu nasıl açıcam bilmiyorum. ben her akşam eve geldiğinde kapıda güler yüzle karşılıyorum belki değişir diye. eve geliyor nasılsın diyor yarım saat benimle aynı odada oturuyor konuşmadan sonra mutfaga bilgisayarına koşuyor gece 3 e kadar orda takılıyor. ben işe gittiğim için 11,30 gibi uyuyorum. beni aldatıyormu onuda bilmiyorum. ama bir erkek 3 ay yanında yatan kadına dokunmadan durabilir mi?

4 sene üzerine evlendim ama tanıyamamışım kendisini evlenicek adam değilmiş.. Konuyu nasıl açıcam bilmiyorum. ben her akşam eve geldiğinde kapıda güler yüzle karşılıyorum belki değişir diye. eve geliyor nasılsın diyor yarım saat benimle aynı odada oturuyor konuşmadan sonra mutfaga bilgisayarına koşuyor gece 3 e kadar orda takılıyor. ben işe gittiğim için 11,30 gibi uyuyorum. beni aldatıyormu onuda bilmiyorum. ama bir erkek 3 ay yanında yatan kadına dokunmadan durabilir mi?
başka bir kadına dokunuyorsa diyeceğim e seninle niye evlendi o halde ? cinsel dürtüleri yok diyeceğim ya da tercihler mi değişti ? akla türlü şeyler geliyor ama içkili değilken sakinken konuş kararlı ol dediğim gibi böyle devam etmez ama bence düzelmezde.. evlendikten sonra arkadaş çevresinden dolayı soğumuş olabilir senden..

uuuuff daraldım ya evlenemden öncekı hayatı nasıl ılgilendirmez ki seni vallaa delircem ...hadi ben evlenemden önce de gördüm düzelir dedim..sonra boşandım...sen kac yaşındasın

daha yenı evlısın şimdi evliliğinin en güzel zamanları olmalıydı yuva bozmak kolay degıl ama bence sen artık bu yuva yı biter tabı ortada yuva varsa :( senın için cok ama çok uzuldum 4 sene içinde demek ki hiç tanıyamamıssın..evlılık kumar gibi kimisi 1 ayda tanır evlenir musmutlu yaşar...kimisi 4 sene tanır evlılik hayatını bilmez

O bilgisayarı alıp kırmaman alkol şişesini lavaboya boşaltmaman eve geç geldiğinde eve alman susman güler yüzle karşılaman afedersin adamın bi taraflarını kaldırmış
Sen bilmiyon mu iyilikten maraz doğar
Mazoşistmisin bas tekmeyi
Birini insan olarak sevmek için insanı vasıfları olması lazım

Hemen ayrıl. Hemen hemen hemen hemen...
Allaha çok şükür çocuk falan olayı olmamış. Dikkatli ol ve biran önce kurtul bir an bile düşünme sakın!

Konunun gerçek olduğuna inanmadım ama yorum yapayım yine de.
Öncelikle eşinize höstt demek istiyorum.
Yatak odanızda başka birinin ne işi var ya.Kadın ya da erkek farketmez.
Herif hiçbir yönden sizi tatmin etmiyor siz hala ne yapayım diyorsunuz.
Oturun çay demleyin.:KK51:

Arkana bile bakma bu nasıl bi koca ya sen uzulecegine bırak o uzulsun neyi düşünüyorsun ki daha

Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye giderdi beni yanında götürmezdi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle gelirdi ağırlamak zorunda kalırdım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Arkadaşı yatmaya gelmişti bize bigün kendisi seçebilirmiş kıyafeti dolaptan istediğini giyebilirmiş diye Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu (*tabiki ben uyurken değil) ama o bile yanlış konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.
Senin durumunu yaşayan bi tanıdık vardı. Boşandı. Sonra bikaç sene içinde başkasıyla evlendi, bebek yaptı ve çok mutlu. Demek istediğimi anlamışsındır :)

uuuuff daraldım ya evlenemden öncekı hayatı nasıl ılgilendirmez ki seni vallaa delircem ...hadi ben evlenemden önce de gördüm düzelir dedim..sonra boşandım...sen kac yaşındasın
bende 26 yaşındayım.. evliliğin sorumluluğu ağır gelmiş cebine para kalsın diye ben kendi üstüme başıma bişey almadım kendisi herhafta dışarı çıkmazsa olmazmış :)

tüm yorum yazan arkadaşlara ayrı ayrı çok teşekkür ederim beni kaile alıp yorum yapmanız bile çok iyi geldi resmen içim ferahladı. daha fazla uzatmadan bu işi bitireceğim.

Back
X