Ağır bir kusurm vs. Yok şiddetli geçimsizlik ve psikolojik şiddet var direkli şahsıma küfürler ve hakaretler var. Üstümde ağır baskı kuruyorBazı avukatlar ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyorlar ama dava açacaksanız ücret talep ederler. Sizin ağır kusurunuz olmadığı sürece karşı taraf da Türkiye nin sayılı zenginlerinden değilse bebeginizi hiç kimse alamaz eğer anlaşmalı boşanmak istiyorsanız avukat tutmanıza gerek yok ama çekişmeli ise tutmanız gerekir diye biliyorum Allah yardımcınız olsun
Alamaz imkansız ucuz erkek numarası bebeğini kullanıyor seni yanında tutmak için eğer gerçekten boşanmak istiyorsan bir avukata danışBir çok defa boşanmak istediğimi söylediğimde kızımı alacağını koymayacağını söylüyor beni bunla yanında tutuyor
Bir çok defa boşanmak istediğimi söylediğimde kızımı alacağını koymayacağını söylüyor beni bunla yanında tutuyor
delil varsa mesaj gibi sunabilirsin alamaz eşinin evi aracı evlendi kten sonra alınan herşey in yarısında hakkın var bebek ve nafaka da hakkınAğır bir kusurm vs. Yok şiddetli geçimsizlik ve psikolojik şiddet var direkli şahsıma küfürler ve hakaretler var. Üstümde ağır baskı kuruyor
Sürekli bu şekilde psikolojik şiddet gördüğünü kanıtlayabilirsen şahit olanlar ya da telefon kayıtları falan tazminatını da alırsınAğır bir kusurm vs. Yok şiddetli geçimsizlik ve psikolojik şiddet var direkli şahsıma küfürler ve hakaretler var. Üstümde ağır baskı kuruyor
Pazartesi adliyeye gideceğimAlamaz imkansız ucuz erkek numarası bebeğini kullanıyor seni yanında tutmak için eğer gerçekten boşanmak istiyorsan bir avukata danış
Delilim yok nasıl ispatlayacagim bilmiyorumdelil varsa mesaj gibi sunabilirsin alamaz eşinin evi aracı evlendi kten sonra alınan herşey in yarısında hakkın var bebek ve nafaka da hakkın
Tesekkur ederim cevabınız için pazarteesi gideceğim adliyeye neler istiyorlar bi ögrenicemBulundugunuz ildeki adliyede adli yardim bürosuna basvuracaksiniz.
Sizden bazi belgeler istenecek ve bu belgeleri saglayabiliyorsaniz adli yardimdan ücretsiz avukat yardimi alabilirsiniz.
Siz adli yardim bürosuna basvurun merak etmeyin sartlar uyuyorsa avukat yardimindan faydalanirsiniz.
Bebeginizin velayeti de size verilir.
Ayrica avukatlardan ücretsiz danışmanlık alamazsiniz. Danisma ücretlidir. Doktora gittiginizde doktor size ücretsiz bakiyor mu? Sonuc göstermek bile ücretlidir. Avukatlikta da danışma ücretlidir. Bu kisim size yazilmadi genel olarak danismanlikta ücret alinmiyor gibi bir kani var bu yuzden yazdim.
Yaklaşık 1 yıl olacak ev aldık sadece ev var.eşinin üstüne nesi var ?
kredi borcu ne kadar kalan ödenenDelilim yok nasıl ispatlayacagim bilmiyorumevlendikten sonra ev aldık kredi ile bunun paylaşımı nasıl olacak hala kredi ödüyoruz
Daha 4yılı var 5 yıllığına cekmistikkredi borcu ne kadar kalan ödenen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?