Boşanmak istiyorum devlet avukat verir mi ? peki ya kızım ?

bebeği ni alamazlar ufak nafaka düşer size kanıtlama olursa tazminat alabilirsin baro anlaşmalI boşanmaya ücretsiz avukat veriyor bildiiğimsizin tek taraflı çekişmeli

Pazartesi bulunduğun ilin barosuna git

Avukat için belge vs istiyorlar ayarlayınca avukat görevlendiriyorlar

Çocuğu hakim başkasına vermez babasından nafaka bağlar

Avukat iki ayrıntılı konuşursun şartlar varsa tazminat vs talep edilir

Bazı avukatlar ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyorlar ama dava açacaksanız ücret talep ederler. Sizin ağır kusurunuz olmadığı sürece karşı taraf da Türkiye nin sayılı zenginlerinden değilse bebeginizi hiç kimse alamaz eğer anlaşmalı boşanmak istiyorsanız avukat tutmanıza gerek yok ama çekişmeli ise tutmanız gerekir diye biliyorum Allah yardımcınız olsun

Bir çok defa boşanmak istediğimi söylediğimde kızımı alacağını koymayacağını söylüyor beni bunla yanında tutuyor

Ağır bir kusurm vs. Yok şiddetli geçimsizlik ve psikolojik şiddet var direkli şahsıma küfürler ve hakaretler var. Üstümde ağır baskı kuruyor

Bir çok defa boşanmak istediğimi söylediğimde kızımı alacağını koymayacağını söylüyor beni bunla yanında tutuyor
Alamaz imkansız ucuz erkek numarası bebeğini kullanıyor seni yanında tutmak için eğer gerçekten boşanmak istiyorsan bir avukata danış

Ağır bir kusurm vs. Yok şiddetli geçimsizlik ve psikolojik şiddet var direkli şahsıma küfürler ve hakaretler var. Üstümde ağır baskı kuruyor
delil varsa mesaj gibi sunabilirsin alamaz eşinin evi aracı evlendi kten sonra alınan herşey in yarısında hakkın var bebek ve nafaka da hakkın

Bulundugunuz ildeki adliyede adli yardim bürosuna basvuracaksiniz.

Sizden bazi belgeler istenecek ve bu belgeleri saglayabiliyorsaniz adli yardimdan ücretsiz avukat yardimi alabilirsiniz.

Siz adli yardim bürosuna basvurun merak etmeyin sartlar uyuyorsa avukat yardimindan faydalanirsiniz.

Bebeginizin velayeti de size verilir.

Ayrica avukatlardan ücretsiz danışmanlık alamazsiniz. Danisma ücretlidir. Doktora gittiginizde doktor size ücretsiz bakiyor mu? Sonuc göstermek bile ücretlidir. Avukatlikta da danışma ücretlidir. Bu kisim size yazilmadi genel olarak danismanlikta ücret alinmiyor gibi bir kani var bu yuzden yazdim.

Sürekli bu şekilde psikolojik şiddet gördüğünü kanıtlayabilirsen şahit olanlar ya da telefon kayıtları falan tazminatını da alırsın

Devlet ucretsiz avukat veriyo bulundugun yerin barosuna basvur

Yada bi avukat bul mahkemede masraflari da istersin

Ücretsiz danışmanlık veren avukatlar var ben gittim avukatla yarim saatten fazla konuştuk ve ücret talep etmedi internetten bulmuştum aradım randevu aldım gittim

delil varsa mesaj gibi sunabilirsin alamaz eşinin evi aracı evlendi kten sonra alınan herşey in yarısında hakkın var bebek ve nafaka da hakkın
Delilim yok nasıl ispatlayacagim bilmiyorum evlendikten sonra ev aldık kredi ile bunun paylaşımı nasıl olacak hala kredi ödüyoruz

Tesekkur ederim cevabınız için pazarteesi gideceğim adliyeye neler istiyorlar bi ögrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…