Boşanmak istiyorum galiba cesaretim yok :(

Olurlar kesinlikle. Hatta babam bu zaman kadar bu kavgalarımızı bilse çoktan boşatmıştı bizi. Elalem ne der vs asla umrunda olmaz. Kızım mutsızsa bitmiştir der.

O zaman nasil mutlu olacaksaniz onu yapin. Cocuklari zaten ya 1 saat goruyomus ya da sizin zorunuzla evde oturuyomus. Tum bunlar bence cok kırıcı.

Boyle adamlar niye evleniyor anlamıyorum. Ayni hayati annesinin evinde yasayabilir. Ustelik annesi kahveye gittigi icin kavga etmez, arabada yatmak zorunda da kalmaz

32 yaşında. İş stresini orada atıyorum diyor. Tek bahanesi bu zaten. Sende beni anlamıyorsun iş yükün çok ağır diyede acıtasyon yapar çok güzel
Eşinizi tanımıyorum, erkekleri de genelleme yapmak istemiyorum ama dip köşe bir oda temizlik yapsam akşama uyumaya bile dermanım kalmıyor. İş yükü çok ağır olan birinin nasıl takılmaya enerjisi kalır hayret valla.

Bazı adamlar arkadaşlarına çok bağlı oluyor, kaybetmekten korktuğu tek şey de arkadaşları oluyor. Bu adamlardan uzak durun
Size tavsiyem altınlara güvenmeyin. Altınları çocukların geleceği için bir yatırım olarak tutmak bana doğru geliyor veyahut acil durumlar için.
Şu an bir işe girme imkanınız yok mu?

Neden evleniyorlar, toplum baskısı yüzünden, evlilik kesinlikle yapılması gereken bir görevmiş gibi yapılıyor; aile birliğine kutsallık addediliyor. Eh bir de soyunu devam ettirme iç güdüsü var. Adama bak çocuklarına bir saat tahammül edemiyor, karısı gün boyu çocuklarla evle ilgileniyor. Olan da konu sahibi gibi kadınlara oluyor.

Hepsine katiliyorum ve ekliyorum: bisure sonra eşlerinden kendilerine annelik yapmasini bekliyolar. Yemegimi onume koysun, giysim temiz olsun, gittigim yere karismasin. E senin baba olarak, es olarak sorumluluğun yok mu? Karının dışarıda çay, kahve içmeye hakki yok mu? O cocuklarin anne babasiyla piknige, gezmeye gitme hakki yok mu? Hem sorumsuz hem bencil bir erkek konu sahibinin eşi

Hiç altın bozdurmayin.Bir işe girin.

Yok onu yapamaz. Kayınpederim zaten kendi verir kiramı eğer eşim vermezse. Maddi sıkıntım olmaz bitek çocuklar ilerde anne bu yüzden mi biz babasız büyüdük derler mi diye merak ediyorım

Çocukların sorusunun muhatabı siz değil babaları olacaktır. Bu konuda kendinizi suçlamayın. Yaşınız genç, neden bir ömrü böyle geçiresiniz.

Ayrıca boşanma söz konusu olunca kayınaileler de kendi çocuklarını ayırır öyle net bit şekilde düşünmeyin.

Bir an önce iş bulup ekonomik özgürlüğü elde edin. Onlara bağımlı olduğunuz sürece siz gölgede kalır yeni bir hayat kuramazsınız.

Keşke hayat böyle olsa ama maalesef değil boşanırken insanların hiç hayal etmediğiniz yüzlerini görürsünüz öyle çocukları bu evde kiramı mecbur verecek öyle bir şeye sakın güvenmeyin vermiyorum der vermez, ekonomi malum 2 çocukla nasıl bir altınlar ki bu 2-3 sene idare ediyor madem öyle bir altın var ortada mesleğiniz de yok bir şey yok bağlayın parayı faize pasif gelir olsun ki o paranın 500.000 ve üstü olduğunu düşünüyorum yoksa 3 sene hayal + 2-3 sene sonra 21-32 yaşında senelerdir tecrübesiz referanssız lise mezunu biri olacaksınız dışarıda işler kucak açmış beklemiyor artık zincir marketler bile üni mezunu arıyor + çocukların okul saatine uygun iş rüya gibi ve bakıcı tutarım deseniz maaş oto bakıcıya gidecek öyle git gel yapmış olacaksınız . Gerçekten boşanma niyetiniz varsa sağlam bir plan yapın

Yok onu yapamaz. Kayınpederim zaten kendi verir kiramı eğer eşim vermezse. Maddi sıkıntım olmaz bitek çocuklar ilerde anne bu yüzden mi biz babasız büyüdük derler mi diye merak ediyorım
Kayınpedere falan söylediniz mi bu durumu onlar konuşmadı mı bu adamla?

Madem 2 ay daha boşanmayacaksın bırak gitsin kahveye
Bari gözünün önünde durup sinirini bozmaz

400 bin liralık altınım var. Kira vermezsem beni 2 yıl idare eder bence. İki çocukla ne kadar mutfak masrafımız olur ki? Para için bile 1 sene daha katlanam bu adama

Biz aynı ülkede mi yaşıyoruz. Ne kadar mutfak masrafı olur ki derken? Marketin önünden geçsen cebinden 100 tl çıkıyor. Çok iyimsersiniz gerçekten. Biraz daha gerçekçi bakın olaylara. Yoksa hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Zira etin kilosu 300tlyi geçmş hem tek masrafınız mutfak mı olacak. Bu çocuklar hiç mi bi şeyler görüp istemeyecek

Allah allah.ne çok aynı konular açılıyor.bizde olmayıp, da bu arkadaşlarda olan ne var allah aşkına.aslında tam tersi bizde olan ama onlarda olmayan var ama... ben anlamadım, bu işi anlayamıyorum.aileyi, çoluğu çocuğü gözü görmeyecek kadar ne zevk alınıyor bu arkadaşlardan. Ne yapıuor bu adamlar da bu kadar vazgeçilmez oluyor? Bize de öğretseler bari.bu nasıl yüksek bir zevk demek ki ki sonuç bu oluyor.heriflerde cinsel istek de yok hee. Ihtiyacımı nasıl karşılayacağım da demiyorlar.bir gün otur bir gün çık.ya da 2 saat daha fazla otur.istediğimiz bu kadar ya.bunu bile çok görmek geeçekten ağır şerefsizlik ve saygısızlık.bir arkadaşın dükkanına gidip yanında oyalanmak nasıl bir zevk verebilir insana

Son düzenleme:
32 yaşında. İş stresini orada atıyorum diyor. Tek bahanesi bu zaten. Sende beni anlamıyorsun iş yükün çok ağır diyede acıtasyon yapar çok güzel
Erkek evin reisi değil mi gündüz nafakasını kazanacak akşam da ailesinin gönlünü hoş edecek. Buna mecbur. Kolay mı öyle reislik. Bizim ülke de evin reisi denince erkek emreder istediğini yapar kadın ve çocuklar boyun eğer. Bu anlaşılıyor

Eve bağlamanız için evde kahvede olduğundan daha mutlu olması lazım dicem de tek sorununuz da bu değil ki

400 bin liralık altınım var. Kira vermezsem beni 2 yıl idare eder bence. İki çocukla ne kadar mutfak masrafımız olur ki? Para için bile 1 sene daha katlanam bu adama
O kadar parayı çarçur etmek yerine kendi işinizi kurmayı düşünmez misiniz

Baba hiç olmamış yalnız bu zaten büyük bir sorun.

Gerçekten tam boşamalık adam. Eğer aileniz de destek olacaksa boşayın kesinlikle. Yani yine eliyle münasebet kuracaksa neden evlenmiş acaba? Çok saçma. Normal de değil.
Zaten bu zamanda kıro gibi kahveye giden adama saygı da duymam ben de gelişmemiş herif.

Evli barklı 2 çocuk sahibi adam ne işi var her gün kahvede ne istiyor böyle adamlar hem evli gözükeyim hem de bekar hayatı yaşsıyayım kimsede karışmasın. Böyle düşünceye sahip erkekler evlenmemeli olan kadına ve çocuklara oluyor. Çocuklarınız çok mu küçük biri kreş yaşına geldiyse birini kreşe verseniz diğeri nede anneniz baksa siz şimdiden işe girip çalışsanız boşanmayıp uzatsanız bile en azından altınlarınızı ellememiş olursunuz. çocuğun kreş parasını da eşinize ödetirsiniz tabi boşanacaksanız da işinizde hazır olmuş olur eşinizde nafaka ve kira yardımı yaparsa ki umarım inşallah yapar sizde biriktire bilirseniz biraz daha kenara bir şeyler atıp çocuklarınıza belki küçük bir ev alırsınız gerçi bu zamanda geçim derdinden bir mülk almak çok zorda gene de bilinmez birikiminiz olsun da.

Vallahi kimseye çok guvenme, yarın birgün kocan yeniden evlenir bu kez derler onun kirasını neden ödeyelim, kimse işin rengi değiştiğinde aynı kalmaz...sen kendini garantiye almaya bak, ailen destek madem onlar çocuğa bakar sen çalışırsın gerçekten boşanmayı düşünüyorsan

Allah kolaylık versin gerçekten o kahve alışkanlığı nasıl bisey anlıyorum eşim de son zamanlar çok gitmeye başlamıştı sinir krizi geciriyordum akşam bi çıkıyordu gece 1 2 ye kadar evle alakası kesilmişti resmen

Hazıra dayanmıyor hayat pahalı
..hazıra güvenmeyin.evliyken iş bulun biseyler yapın ve sadece kendinize güvenerek yola cikin

Yanlış adamlar...yanlış kararlar. Gencecik insanların çoğunun durum el vermediği için bu adamlara katlanması içimi yakıyor. Cinsellik olmaması daha kötü. Birbirinizle paylaşacağınız bir şey kalmamış ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…