Boşanmak istiyorum galiba cesaretim yok :(

Bunu kolay kolay demem ama önce hayatınızı rayına oturtun sonra bosanin. Önce eşinizden boşanmayı gerçekten istiyor musunuz onu sorun? Cevap evetse. Şimdiden 2 yıllık bir bölüm ya da direk iş hayatina atılın. Kp öder ya ile bu işler dönmez. Eşiniz gider başkası ile evlenir. Siz eski gelin olursunuz. Anladığım kadarı ile size karışmıyor. Böyleyse siz de o yokmuş gibi boşanmadan onsuz maddi-manevi düzeni kurun. Adama da tek laf etmeyin. Maddi olarak hazır hissettiğinizde gönderin gitsin.

Altınınızı yemeyin. O herif çocukları için nafaka vermek zorunda, çocuklar büyüyene kadar evinizin kirasını da ödesinler. Böyle anlaşın.
Keşke öyle yapılabilse ama bir erkeği ( süper zenginler hariç) kendisinden boşanmak isteyen eşinin hem kirasını hem de evin tüm masraflarını karşılamaya ikna etmek çok gercek dışı olur. Bahsedilen miktar ev kirasına göre en az 10 bin.

Benim kaynım ödüyor. Tabii ki sadece çocuklar büyüyene üniversite çağına gelene kadar ödeyecek.

Kirayı nafaka olarak almayı düşünüyor galiba konu sahibi.

Benim kaynım ödüyor. Tabii ki sadece çocuklar büyüyene üniversite çağına gelene kadar ödeyecek.
Çocuklar üniversite çağına gelene kadar eski eşinin hem ev kirasını hem de tüm evin masraflarını mi karşılıyor? Açık konuşmak gerekirse çocuk okula gidebilecek yaşa geldikten sonra sadece çocuğun masraflarının ve varsa eğer bakıcı masrafını karşılanması gerektiğini düşünüyorum ben. Lise çağına gelmiş çocuğun annesi dışarıda çalışabilir sonuçta.

400 bin liralık altınım var. Kira vermezsem beni 2 yıl idare eder bence. İki çocukla ne kadar mutfak masrafımız olur ki? Para için bile 1 sene daha katlanam bu adama
Bencede idare eder okula gitmeyen iki küçük çocukla zorlanmazsin iki sene kira vermedigin takdirde. Sen en iyisi madem parada sıkıntı çıkarmıyor kahveye gitmesi karşılığında sürekli fazla fazla al 100 tutan biseyse 200 de yanında paran olsun fazladan.

Yok onu yapamaz. Kayınpederim zaten kendi verir kiramı eğer eşim vermezse. Maddi sıkıntım olmaz bitek çocuklar ilerde anne bu yüzden mi biz babasız büyüdük derler mi diye merak ediyorım
3 yıl önce ayrıldım.Demiyorlar merak etme. En azından benimkiler demedi. Onların yaşları büyüdüğünde ve bana sorduklarında neden ayrısınız diye ben de dedim ki biz birbirimizin beklentilerini karşılayamadık. O beni yok saydı ben onu yok saydım. Böyle olacağına dost kalalım dedik en azından birbirimize saygımızı kaybetmeyelim dedim. Babalarını asla kötüleme. Adamın Ruhu duymuyor ama çocukların kalbi kırılıyor. Çocuklarım şimdi iyi ki ayrısınız, anne ne kadar iyi bir karar vermişsin diyorlar. Eskiden mutsuzdun şimdi enerjik, bakımlı ve pozitifsin. Sen mutlu olunca biz de mutluyuz diyorlar. Kuzularının, senin bir damla göz yaşını bile haketmeyen adama ömrünü verme canım. Harekete geç ve toksik evliliğini ciddi anlamda gözden geçir

Lütfen altinlarinizla idare etmeyin ailenize yakin bir yerden ev tutun ve çalışın cocuklarinizin bakimda yardimci olurlar sizinde kendinize olan öz güveniniz gelir daha mutlu olursunuz mutlu anne demek mutlu cocuklar demek bu adamla ne siz ne cocuklariniz mutlu yaşayamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…