Olur annem diyor hep düzelir kiminle evli dört dörtlük ki geçer sabret sen çok büyütüyorsun hiç yanımda olmuyor destek değil hep köstekDoğuma bile gelmeyen koca mı? Allah bildiği gibi yapsın onu ne denilebilir ki? Burada çok ilgisiz koca konusu okudum ama bu kadarınıda okumamıştım. Bu ne böyle? Annen neden izin verdiki 16 yaşında evlenmene? Hadi sen çocuktun,cahildin.
Ailenin evine dönüp bir işe girer,okuluda dışarıdan bitirebilirsin.
Çok korkunç ya. Hem çocukmuşsun,hem de akraba evliliği yapmışsın. Ne biçim insanlar bunlar. Diyecek bir şey bulamıyorum.Biz küçükken babamıza öldü için annemde pasif hiçbir şey karşılamıyor aile büyükleri dayımlar falan uygun gördüğü için oldu
Bu adamın düzelecek bir yanı mı kalmış ya? Annene gittikçe daha da sinir olmaya başladım şu an. Doğuma gitmeyen koca mı olur ya? O halde kadın tek başına hastaneye mi yollanır? İlk defa duyuyorum.Olur annem diyor hep düzelir kiminle evli dört dörtlük ki geçer sabret sen çok büyütüyorsun hiç yanımda olmuyor destek değil hep köstek
Adliyenin önüne gittim geri döndüm beni çocuklarımla tehdit ediyor vermem göstermemÇok korkunç ya. Hem çocukmuşsun,hem de akraba evliliği yapmışsın. Ne biçim insanlar bunlar. Diyecek bir şey bulamıyorum.
İkinci kızım 10 gün yoğun bakımda kaldı kaldığım hastanede annelerde orada kala biliyordu Suriyelilerin afedersiniz akrabaları gelip gidiyordu da ben orada yalnız bir başımaBu adamın düzelecek bir yanı mı kalmış ya? Annene gittikçe daha da sinir olmaya başladım şu an. Doğuma gitmeyen koca mı olur ya? O halde kadın tek başına hastaneye mi yollanır? İlk defa duyuyorum.
Onlar değil annen bakacak zaten. Hem büyük olan okulda diyosun küçük olanıda anaokulu almıyor mu? Yaşı müsait aslında. Almasada annen 1 tane çocuğa bakıversin sen gelene kadar. Bebek değil sonuçta.Adliyenin önüne gittim geri döndüm beni çocuklarımla tehdit ediyor vermem göstermem
Ama geçen gün hastaneye gittim ben gelene kadar 5 yaşındaki kızıma annesi bakamam iş evden kaçmış gitmiş okula ablasının yanına yani bu insanlar nasıl bakabilir ki ben yokken çocuklarıma
Boşanma sürecinden çok korkuyorum nasıl olacak nasıl yapacağım Bir de boşanmak da parayla adliyeye gidiyorsun bir dava açmaya bir sürü bir şeylerden para istiyorlarOnlar değil annen bakacak zaten. Hem büyük olan okulda diyosun küçük olanıda anaokulu almıyor mu? Yaşı müsait aslında. Almasada annen 1 tane çocuğa bakıversin sen gelene kadar. Bebek değil sonuçta.
O kısımları bende tam bilmiyorum ama sadece dava için para veriyosun sanırım. Sonrasında avukat tutacak paran yoksa sana bir avukat veriyolar. Adliyeye gidip ordan öğrenirsin,yardımcı olurlar.Boşanma sürecinden çok korkuyorum nasıl olacak nasıl yapacağım Bir de boşanmak da parayla adliyeye gidiyorsun bir dava açmaya bir sürü bir şeylerden para istiyorlar
Adam beni kapıdan dışarı koymuyor ki nasıl gideyim de bir yerde çalışayımBir yerde iş bulup daha sonrasında boşanın, hem mahkemede çocukların velayetini almanızda kolaylık olur hem de eve para getirirseniz anneniz de yanına dönmenize bir şey diyemez.
Adam beni kapıdan dışarı koymuyor ki nasıl gideyim de bir yerde çalışayım
Ya bu zamana kadar çok hayıflandım bundan sonrasında hayıflanmak istemiyorum cesaret edip bir adım atmak istiyorum yani adamın psikolojik baskılarından falan artık o kadar yıldım ki kaldıramıyorumVala birden olmaz senin hayatin .tahsilin yok az iş bul işe gir para biriktirip oyle yol yordam yap haybeye gökten mucize insin msji var ama olmuyor gercek hayattan .
bir yere bilasikci mi sekretermi temizlikcimi olursun bilemem ama parasiz olmuyor cocuklar icin biraz birikim yapman lazim tabi o kocam calismana izin verirse. Hayiflanarak ömrün geçer çocukların büyük okula vs gidip artan zamanda biri bakacak annem mi kv bilmem sende işe adam kapidan disari koymuyorsa oturup burdan hayiflanip duracan hayatin böyle gidecek maalesef
İşte ben en çok da bu yüzden kaybediyorum çok kez anneme gittim eşyalarımı toplayıp ama hep adam iyi olur düzelir aileler araya girerek beni tekrar geri gönderdilerPılınızı pırtınızı toplayıp çocuklarla anne evine gidin, boşanma davasını hemen adli yardım ile açın, sonra da ivedilikle iş bulun.
Hıc mı gelmedıİkinci kızım 10 gün yoğun bakımda kaldı kaldığım hastanede annelerde orada kala biliyordu Suriyelilerin afedersiniz akrabaları gelip gidiyordu da ben orada yalnız bir başıma
Hiç gelmedi telefonla da ben akşamları ararsam konuşuyorduk şu an bunları söylediğimde ben de cahildim diyor ama kendisi benden 11 yaş büyükHıc mı gelmedı
İşte ben en çok da bu yüzden kaybediyorum çok kez anneme gittim eşyalarımı toplayıp ama hep adam iyi olur düzelir aileler araya girerek beni tekrar geri gönderdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?