Boşanmak istiyorum korkuyorum yardimmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annene gidip destek alamazsan geri dönersin . Benimki hergin burnumdan getiriyor tek cocuk sıgintiyiz cok küçük diye çalışamıyorum ben bakmam diyor biraz daha dişimi sıkıp katlanacam is bulup kendi duzenimizi oturacam inan anne evinede sigamiyorsun .anne evi kocadan faŕksiz ayaklarınin ustunde durman lazim anne evine gideceksen hemen is bul git davani ac annende pasif bir kadinsa para ile ikna wt bir sure calisinca onada para ver ev giderlerinede oetak ol

Kadın sığınma evlerine gitseniz?
Onu da yapmaya çok korkuyorum karakolun önüne gittim orada 2 saat durdum dolandım oturdum belki bir tane polis beni görür bir şey sorar da ben anlatırım diye içeri giremedim ne soran oldu ne goren ben de çıktım gittim tekrar döndüm yani

İşte ben en çok da bu yüzden kaybediyorum çok kez anneme gittim eşyalarımı toplayıp ama hep adam iyi olur düzelir aileler araya girerek beni tekrar geri gönderdiler
O adam düzelmezzz. Kendi çocuğunu merak etmeyen insandan hayır gelir mi,düzelir mi ya? Bu insanlarıda anlamıyorum. Akraba evliliği olunca 2 katı zor bu işler. Çok iğrenç akrabaların var. Çek git annenin evine. Biri bi şey diyip,barıştırmaya çalışırsada ver cevabını. İşinize bakın de. Düzelecek insan şimdiye düzelirdi. Çocuğunu merak etmeyen baba mı olur de.

O adam düzelmezzz. Kendi çocuğunu merak etmeyen insandan hayır gelir mi,düzelir mi ya? Bu insanlarıda anlamıyorum. Akraba evliliği olunca 2 katı zor bu işler. Çok iğrenç akrabaların var. Çek git annenin evine. Biri bi şey diyip,barıştırmaya çalışırsada ver cevabını. İşinize bakın de. Düzelecek insan şimdiye düzelirdi. Çocuğunu merak etmeyen baba mı olur de.
Sanırım benim ilk işim o önünden döndüm adliyenin içine girip davayı açmak olacak

Onlar değil annen bakacak zaten. Hem büyük olan okulda diyosun küçük olanıda anaokulu almıyor mu? Yaşı müsait aslında. Almasada annen 1 tane çocuğa bakıversin sen gelene kadar. Bebek değil sonuçta.
Annede çocuk sevgisi olsa 16 yaşında kızını evlendirmezdi bence. Yetişmiş 16 yaşına gelmiş kızı atmış başından, 5 yaşında çocuğa hiç bakmaz. Bunun adı saflık cahillik değil, bildiğin bencillik kötülük. Bir genç kızın, hem de öz kızının yediği yemek yattığı yatak mı batmış gözüne de kardeşinin oğluyla nikahlamış. 16 yaş nedir yazık günah.

Hiç gelmedi telefonla da ben akşamları ararsam konuşuyorduk şu an bunları söylediğimde ben de cahildim diyor ama kendisi benden 11 yaş büyük
Cahillikle alakası yok dusunmesı gerek hıc mi merak etmiyor yanınıza gelip bır ıstegı var mı diye sormak bebegı belkı gorebılırım diye gelmeyi istemek.sanırım gamsız vurdumduymaz rahat bırı.

Onu da yapmaya çok korkuyorum karakolun önüne gittim orada 2 saat durdum dolandım oturdum belki bir tane polis beni görür bir şey sorar da ben anlatırım diye içeri giremedim ne soran oldu ne goren ben de çıktım gittim tekrar döndüm yani

Karakol mu? Koca bozuntusu size şiddet mi uyguluyor yoksa?

Annede çocuk sevgisi olsa 16 yaşında kızını evlendirmezdi bence. Yetişmiş 16 yaşına gelmiş kızı atmış başından, 5 yaşında çocuğa hiç bakmaz. Bunun adı saflık cahillik değil, bildiğin bencillik kötülük. Bir genç kızın, hem de öz kızının yediği yemek yattığı yatak mı batmış gözüne de kardeşinin oğluyla nikahlamış. 16 yaş nedir yazık günah.
Annede yanlış çok zaten. Ne olursa olsun ben 16 yaşındaki kızımı evlendirmezdim. Ama zamanında bi halt edip kızın başını yakmış madem. Şimdi istesede istemesede destek olmak zorunda.

O zamanlar işte bunlar istemeye geldiği zaman benim de başka bir konuştuğum vardı açıkça söylemek gerekirse tamam hatadır ama gerçekten başka hiçbir hata yapmadım geldi bana dedi ki sen yoksa o oglanla yattın mı dedi bununla evlenmiyorsun o kadar zoruma gitti ki çok kötü oldum Ergen bir insana bir çocuğa bir genç kıza bu söylenemez yani ben de kendimi ispatlamak şeyini boyunu eydim kabullendim teyzemin oğluydu ama hiç görmemiştim o zaman yatılı kursta okuyordum bir hafta sonu geldim oğlanı gösterdiler ikinci hafta sonu imam nikahı kıydılar

O zamanlar işte bunlar istemeye geldiği zaman benim de başka bir konuştuğum vardı açıkça söylemek gerekirse tamam hatadır ama gerçekten başka hiçbir hata yapmadım geldi bana dedi ki sen yoksa o oglanla yattın mı dedi bununla evlenmiyorsun o kadar zoruma gitti ki çok kötü oldum Ergen bir insana bir çocuğa bir genç kıza bu söylenemez yani ben de kendimi ispatlamak şeyini boyunu eydim kabullendim teyzemin oğluydu ama hiç görmemiştim o zaman yatılı kursta okuyordum bir hafta sonu geldim oğlanı gösterdiler ikinci hafta sonu imam nikahı kıydılar
Ne vicdansız,iğrenç bir anne ya.

Biz küçükken babamıza öldü için annemde pasif hiçbir şey karşılamıyor aile büyükleri dayımlar falan uygun gördüğü için oldu
Şimdi o uygun gören insalara gidin deyin ki bu adam böyle böyle ben boşanmak istiyorum. Evlenmem için destek verdiğiniz gibi şimdi de boşanmak için destek verin bakalım.

En son geçen yıl oldu işte ben çok kötü oldum o halimden korktuktan sonra daha da uygulamadı yani dönmedi
Ben 20 yaşındaydım çocuklarımın ikisi de küçüktü tam o sırada işte verem hastası olmuştum hamile kaldım o da beni bırakıp köye gidiyorduk bak dedim köye gideceğim ne ya bu çocuğu aldıralım bir şey yapalım ben zaten hastalığın başındayım hiç iyi değilim iki çocukla hamile başıma hasta halimle beni bırakıp gitme dedin o da aldı süpürgenin metal borusunu sen de çok konuşuyorsun diye beni bir güzel dövdu her tarafımızın siyah etti çıktı gitti anneside izledi

Şimdi o uygun gören insalara gidin deyin ki bu adam böyle böyle ben boşanmak istiyorum. Evlenmem için destek verdiğiniz gibi şimdi de boşanmak için destek verin bakalım.
Uygun gören insanlar bir gün benim karşıma gelip de nasılsın iyi misin diye sordukları yok ki verdiler gittim işte daha gerisi

Ben 20 yaşındaydım çocuklarımın ikisi de küçüktü tam o sırada işte verem hastası olmuştum hamile kaldım o da beni bırakıp köye gidiyorduk bak dedim köye gideceğim ne ya bu çocuğu aldıralım bir şey yapalım ben zaten hastalığın başındayım hiç iyi değilim iki çocukla hamile başıma hasta halimle beni bırakıp gitme dedin o da aldı süpürgenin beter borusunu sen de çok konuşuyorsun diye beni bir güzel döv de her tarafımızın siyah etti
Allah o teyzenide,annenide,kocanıda bildiği gibi yapsın. İslah etsin. Teyzen pek kıymetli oğluna başka kız bulamamış mı da 16 yaşındaki yiğenini gelin olarak almış? Kocan desen ayrı iğrenç. Aramızda 11 yaş var diyosun,hiç mi demedi benim 16 yaşındaki çocukla ne işim var diye. Sübyancı pislikler. Annen desen en baş karaktersiz. El birliğiyle mahvetmişler hayatını yazık ya.

Uygun gören insanlar bir gün benim karşıma gelip de nasılsın iyi misin diye sordukları yok ki verdiler gittim işte daha gerisi

Allah o teyzenide,annenide,kocanıda bildiği gibi yapsın. İslah etsin. Teyzen pek kıymetli oğluna başka kız bulamamış mı da 16 yaşındaki yiğenini gelin olarak almış? Kocan desen ayrı iğrenç. Aramızda 11 yaş var diyosun,hiç mi demedi benim 16 yaşındaki çocukla ne işim var diye. Sübyancı pislikler. Annen desen en baş karaktersiz. El birliğiyle mahvetmişler hayatını yazık ya.
Şu son 9 yıl içinde yaşadığım o kadar çok şey var ki anlatsam yani kelimeler yetmez

Daha perşembe günü ya dedim ben mezarlığa gideceğim babamı ziyarete zaten bugüne kadar benimle hiç geldiği yoktu beni götürdü yoktu ama içten içe de yalnız bırakmaz ilk defa yalnız gideceğim diye ama hiç adamın umrunda bile olmadı giderken küçük kızı yanına bıraktım gittim geldim ya o kadar uzak yol bir de hiç sormadı nasılsın ne yapıyorsun gittin mi buldun mu yani bu kadar sorumsuz çok dokundu bana

25 yasına gelmıssın 2 çocuğun var kim ne der diye düşünme kendi yolunu çiz

Adliyenin önüne gittim geri döndüm beni çocuklarımla tehdit ediyor vermem göstermem
Ama geçen gün hastaneye gittim ben gelene kadar 5 yaşındaki kızıma annesi bakamam iş evden kaçmış gitmiş okula ablasının yanına yani bu insanlar nasıl bakabilir ki ben yokken çocuklarıma
Bu adama hangi hakim cocuk verir pardonda??!
5 yasında cocuk nasıl kacıp gidiyor ya Allahım sen koruuuu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X