Boşanmak istiyorum !!

Minakoca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
20
2
1
32
merhaba arkadaşlar.Evet başlıktaki gibi artık boşanmak istiyorum.Maddi durumum elverişli olmadığı için yapamaıyorum ama artık çekemiyorum da.Aileme gelin konuşalım bitirelim diyorum gelmiyorlar evi terk etmekte istemiyorum.daha once terk etmediğim halde terk etti denildiği için.eşim çalışmıyor eve bakmıyor ailesinin parasını alıyor bana karşı ilgisiz ve sürekli kahveye gitmeyi bahane edip evden çıkıyor ailemi istemiyor görüşmemide istemiyor ama hep kendi ailesinle olalım istiyor bıktım artık fikir bekliyorum..bu arada evlilik terapisini bile denedim

bence gayet makul sebepler bunlar kaldı ki bir ilişkide evlilik olsun sevgililik olsun, hisler bittiyse bile ayrılık sebebidir bana göre amaa; bunlar haricinde başka da problemler var mı peki?

Tabikide ille ki çok muhim şeyler olmasına gerek yok.ama sevgi bittiysede bence konuşmak ve bunu karsıdakine gurur kırmadan anlatmak lazım bence.Her ilişkide problemler olacak tabikide ama bunlar aşılamadıgı zaman ufacık birsey olsa ne fayda.

Bir iş bulabilir misiniz? Çalışsanız belki daha kolay olur her şey. Boşanmak istiyorsanız sevgi kalmamış demektir. İnşallah mutlu olursunuz. Tüm kadınlar mutlu olsa keşke.

merhaba arkadaşlar.Evet başlıktaki gibi artık boşanmak istiyorum.Maddi durumum elverişli olmadığı için yapamaıyorum ama artık çekemiyorum da.Aileme gelin konuşalım bitirelim diyorum gelmiyorlar evi terk etmekte istemiyorum.daha once terk etmediğim halde terk etti denildiği için.eşim çalışmıyor eve bakmıyor ailesinin parasını alıyor bana karşı ilgisiz ve sürekli kahveye gitmeyi bahane edip evden çıkıyor ailemi istemiyor görüşmemide istemiyor ama hep kendi ailesinle olalım istiyor bıktım artık fikir bekliyorum..bu arada evlilik terapisini bile denedim

Aileniz neden gelmiyor peki..
Sizin mutsuz oluşunuzu umursamıyorlarmı acaba,yada eşinden boşanmış diye lafa sözemi tepki veriyorlar..

İş bulurum tabiki yeter ki alnının akıyla namusunla çalış.cocugum var ufak ve bakacak hiç bir insanım yok şu an.bakıcıyada asla güvenemiyorum haberleri izledikce iyice korkuya kapılıyorum tecavüzler öldürmeler.Allaha şükür okumamış insan degilim ama nereye bırakayım evladımı

Büyük ihtimal ki ondan birde maddiyat car sonuçta işin içinde nasıl bakacaklar bana cocuguma

Gerçekten ayrılmak istiyorsanız bu kararınızın arkasında durmayı deneyin,gidin ailenizin yanına bir süre beraber yaşayın.
İşe girin maddi olarak rahatlayınca imkanınız olursa ayrı bir eve çıkın.

Ailenizin gelmesi gerekiyor , gelmemek ne demek.
Kalaylayın telefonda bir güzel bence, gelsin ne yapılması gerekiyorsa yapsınlar.

Boşver bırak gitsin.benimde seninle hemen hemen aynıydı durumum biraz zor bir süreç elalemin lafı sözü oluyo ama hayat benim dedm millet için mi yaşıycam dedim.ben boşanma davamı açtım kafam çook rahat oh be diyorum.hakkında hayırlısı tabiki.

Back
X