Tanıştığı vakit 2222 yaşında 6 yılık evlilik nedir ya. Bu adamla kaç yaşında evlendiniz?
Belirtmiş ya 22 diye22 yaşında 6 yılık evlilik nedir ya. Bu adamla kaç yaşında evlendiniz?
Belirtmiş ya 22 diye
22 yaşında evledim şuan 27 yasindayim22 yaşında 6 yılık evlilik nedir ya. Bu adamla kaç yaşında evlendiniz?
Bence o yaş kısmını düzelt çok yazan olur22 yaşında evledim şuan 27 yasindayim
İkinci çocuğumu beklemiyordum açıkçası onlemimide almistim ailem sonuna kadar arkamda durur lise bitti mesleğim yok universite sınavlarına hazirlanacamSana gelene kadar duygularını tüketmemiş; böyle gergin, ruhsuz, özensiz bi ayıcık olduğu için diğerleriyle de bitmiş muhtemelen.
Niye peşpeşe iki çocuk ya, sizler ya çok akılsızsınız, düşünmeden hareket ediyosunuz ya da çok cesursunuz. O mutsuzluk ve hengamede sevişmek ayrı olay, bir de çocuk yapmak?
Ben boşanacağını sanmıyorum nedense.
Eğitim, meslek, iş var mı? Ailen destek olur mu böyle bi durumda?
Üniversite sınavına gir tabii de o uzun vadeli bi plan. Önce bi iş falan bulmaya çalış derim. Ailen de arkandaysa daha kolay olabilir.İkinci çocuğumu beklemiyordum açıkçası onlemimide almistim ailem sonuna kadar arkamda durur lise bitti mesleğim yok universite sınavlarına hazirlanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?