Boşanmak istiyorum

Siz nerelisiniz eşiniz nereli?

Sormayın daha neler neler yaptı da inanın çoğunu hatırlamak bile istemiyorum kapı kilitliydi arkadan bıçak ile çevirerek açmış kilidi siz düşünün öyle bir psikopat
Ee yuh ama! Alacaksın o bıcağı elinden gözü dönmüş gibi yapıp korkutacaksın gözünü birkaç laf edip görecek kiminle dans ettiğini! Ama suçun büyüğü eşinizde. Anca af edersiniz m.l gibi kumar oynayıp borç yapsın. Kocalık nedir haberi var mı acaba?
Ayy o kayınvalideye de kocanıza da aşırı bilendim. Çekin gidin ailenizin yanına ya da evden def edin annesinin yanına. Bir de güzel, kayınvalidenize "al turşusunu kur oğlunun, kumarıyla borcuyla sen uğraş, dertten başka bir işe yaramıyprsunuz" diye de çemkirin lütfen.
Ailenize gitmeye de çekinmeyin. Anne baba onlar. Eminim sizin bu kadar üzülmenizi, o evde kalıp bunlara katlanmanızı istemezler.

Kültür çakışması değil o olsa olsa kültür çatışması olur. Bırakın sınırlarınızı ihmal etmeyi eşiniz ilk kumar oynadığında boşanmalıydınız. Ya gururunuzu kenara bırakıp baba evine döneceksiniz yada bir süre daha orda kalıp bi işe girip para biriktirip ayrı eve çıkacaksınız

Ailemin tabiki anahtarım bile var elalemin evi dedi
Çocuğunuzu alıp kendiniz gidebilirsiniz yazlığa.
Ailenizle konuştunuz mu hiç boşanmanıza nasıl yaklaşırlar?
Çocuğunuzu emanet edebileceğiniz biri var öı anneniz vs bakar mı ?
Sizin mesleğiniz var mı iş bulabilir misiniz ?

Ben iş güvenliği uzmanıyım şu an çalışmıyorum ama iş bakıyorum annem bakar çocuğa babam biraz tepki gösterebilir başta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…