Boşanmak istiyorum

Boşan bacım

Sizin gibi boş yorum yapanlara da muhalifim evet.
Hayır, ama insanların belli ki bir derdi var. Akıl verir gibi yorumlar yapmışsınız yüksek perdeden. Aynı şeyleri yaşadığım için değil belki empatim yüksek olduğu için. İnsanların yorumlarınızdan incinebilecegini de ongorebilseniz keşke. Neyse bir atasözü der ki aynı ayakkabiyi giyip aynı yolu yuremedigin insanların ne yaşadığını anlayamazsin. Çünkü sen onunla aynı yolu aynı ayakkabı ile yurumedin.

Yaşadıklarım Edirne'den Kars'a yol olur biliyor musunuz ama anlatmayı tercih etmem. Daha iki gün önce çok sevdiğim bir insanı toprağa verdim ve onun acısını yaşıyorum. Keşke bizim eleştirilerimiz buradaki bazı insanlara ders olsa ama olmuyor işte. Ben iki eleştirir geçerim ama o insan ömür boyu yaptığı hataların bedelini öder. Ben öyle çokta sivri dilli bir üye olduğumu da düşünmüyorum, kelimeleri mümkün olduğunca dikkatli seçmeye çalışıyorum ama gözünüze iliştim sanırım.

böyle kadınları yetiştirdiği adamlar , sorumsuz , ne h*lt yediğini bilmez herifler oluyor. Bakınız örnek
Ama kuzusu

bende evlenirken ailem çok razı değildi , büyükler bir şey biliyor görüyor seziyor.
Adamı boşadım , bende çocuk yok tabi
döndüm yanlarına , şuan hayatımın en konforlu halini yaşıyorum çoğunlukla da şehir dışında oluyorlar zaten

gururluk hiç bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…