- Emoji Skoru
- 6.414
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi kardelensjsj
-
Aynısını düşündüm. Okumak da cahilliği alıyor aslında, okumuş ama nasıl okuduğu belli olmayan insan çok…Kızına ev veren eğitimine de vermiştir bence yaa. Kızı ne kadar değerlendirebildi orası muamma.
Her zaman söylerim, okumak meslek sahibi yapıyor.Aynısını düşündüm. Okumak da cahilliği alıyor aslında, okumuş ama nasıl okuduğu belli olmayan insan çok…
çalışmıyorum,mesleğimde yok
en azından ayaklarının üzerinde dururKızına ev veren eğitimine de vermiştir bence yaa. Kızı ne kadar değerlendirebildi orası muamma.
Babaniz kocanizin borari icin evini mi satti ben mi yanlis anladim. Sizde buna müsade mi ettiniz.Arkadaşlar merhaba 2.5 senelik evliyim ve bir evladım var 1.5 yaşında çalışmıyorum,mesleğimde yok eşim ile başlarda aramız gayet iyiydi sevgi ve saygı vardı aramızda fakat doğum yaptıktan sonra aramız çok kötüleşti bana çok kötü davranmaya başladı hakaretler küfürler o zamanlar kendimi savunamıyordum. Çok çaresiz hissediyordum sadece ağlamakta çare buluyordum. Kumara başladı bağımlı hale geldi borç yüzünden babamın kiraya verdiği evini sattık yine yanında durdum belki düzelir diye ama düzelmedi eve gelmemeler sürekli alkol alması. En son annem rahatsızlandı ben annemlere geçtim kendisi gelmedi eve arkadaşlarını çağırıp alkol içmişler ve bana yalan söyledi bu konuda daha önce bu konudan rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen bu hareketlerine devam etti bu da son oldu ayrılma kararı aldım. Çekişmeli dava açıcam kesinlikle bir daha barışmam bu süreç nasıl işliyor haklarım neler lütfen yardımcı olur musunuz
Ne ne neee?! Bacım sen ve baban aklınızı peynir ekmekle mi yediniz?! Adamı bu kadar değerli kılan ne ki kumar borcu yüzünden babanın emekleri ile zorluklarla aldığı evi sarıyor? Aa ben burada okurken çok üzüldüm. Bırak kumar borcunu eşim bir işe girişecek olsa, para lazım olsa bile sattırmam babamın evini. Kendi ana babası yardım etsin, satsın versin neyse.borç yüzünden babamın kiraya verdiği evini sattık
Kumar icin babanizin kiradaki evi gitti mi şimdi cok üzücüArkadaşlar merhaba 2.5 senelik evliyim ve bir evladım var 1.5 yaşında çalışmıyorum,mesleğimde yok eşim ile başlarda aramız gayet iyiydi sevgi ve saygı vardı aramızda fakat doğum yaptıktan sonra aramız çok kötüleşti bana çok kötü davranmaya başladı hakaretler küfürler o zamanlar kendimi savunamıyordum. Çok çaresiz hissediyordum sadece ağlamakta çare buluyordum. Kumara başladı bağımlı hale geldi borç yüzünden babamın kiraya verdiği evini sattık yine yanında durdum belki düzelir diye ama düzelmedi eve gelmemeler sürekli alkol alması. En son annem rahatsızlandı ben annemlere geçtim kendisi gelmedi eve arkadaşlarını çağırıp alkol içmişler ve bana yalan söyledi bu konuda daha önce bu konudan rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen bu hareketlerine devam etti bu da son oldu ayrılma kararı aldım. Çekişmeli dava açıcam kesinlikle bir daha barışmam bu süreç nasıl işliyor haklarım neler lütfen yardımcı olur musunuz