• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum

kardelensjsj

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba 2.5 senelik evliyim ve bir evladım var 1.5 yaşında çalışmıyorum,mesleğimde yok eşim ile başlarda aramız gayet iyiydi sevgi ve saygı vardı aramızda fakat doğum yaptıktan sonra aramız çok kötüleşti bana çok kötü davranmaya başladı hakaretler küfürler o zamanlar kendimi savunamıyordum. Çok çaresiz hissediyordum sadece ağlamakta çare buluyordum. Kumara başladı bağımlı hale geldi borç yüzünden babamın kiraya verdiği evini sattık yine yanında durdum belki düzelir diye ama düzelmedi eve gelmemeler sürekli alkol alması. En son annem rahatsızlandı ben annemlere geçtim kendisi gelmedi eve arkadaşlarını çağırıp alkol içmişler ve bana yalan söyledi bu konuda daha önce bu konudan rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen bu hareketlerine devam etti bu da son oldu ayrılma kararı aldım. Çekişmeli dava açıcam kesinlikle bir daha barışmam bu süreç nasıl işliyor haklarım neler lütfen yardımcı olur musunuz

Size cok kötü davranan, küfürler eden adamın kumar borcu için babanız ev mi sattı.
Eh ne diyeyim yahu. Seçimler ve bedelleri.

Babanda da sıkıntı var.
Kumarbaz damat için ev satmak.
Kimbilir konu sahibi nasil acindirdi kendini cocugum babasiz buyumesin vs vs adam da evini satmak durumunda kaldi
Yoksa bir kiz babasinin yapacagi is degil bu
Birak gel bile demistir tahminimce ama konu sahibide bitiyor is
Simdi haklarim neler diyor
Kocasinin neyi var ki verecek
Borcu paylasalim mi demese iyi

Babanın evini satmak mı? Hep diyorum kadınlar manyağın birini buluyor ama ailelerine de musallat ediyorlar bu tipleri. Şöyle konular sinirimi çok bozuyor. Evlatta bir yere kadar ya. Bu kadar verici olmamak gerek. Sanki benim evim satıldı o kadar sinirlendim

Borca batmış bir kumarbazdan ne alacaksınız da haklarım neler diyorsunuz Allah aşkına biraz gerçekçi olun, babanızın binbir emekle aldığı evi yedirmişsiniz bir de elin itine, vallahi pes, yakanızı sıyırsanız kafi.

o baba o evi satıp kızının eğitimine harcayacak bir baba olsaydı
bugün kızı bu durumda olmaz o ev de satılmazdı
eğitime harcanmaz para ama evliliğe düğüne harcanır,yetmez kumar içki borcuna harcanır
zihniyetiniz batsın

o baba o evi satıp kızının eğitimine harcayacak bir baba olsaydı
bugün kızı bu durumda olmaz o ev de satılmazdı
eğitime harcanmaz para ama evliliğe düğüne harcanır,yetmez kumar içki borcuna harcanır
zihniyetiniz batsın
Kızına ev veren eğitimine de vermiştir bence yaa. Kızı ne kadar değerlendirebildi orası muamma.

Arkadaşlar merhaba 2.5 senelik evliyim ve bir evladım var 1.5 yaşında çalışmıyorum,mesleğimde yok eşim ile başlarda aramız gayet iyiydi sevgi ve saygı vardı aramızda fakat doğum yaptıktan sonra aramız çok kötüleşti bana çok kötü davranmaya başladı hakaretler küfürler o zamanlar kendimi savunamıyordum. Çok çaresiz hissediyordum sadece ağlamakta çare buluyordum. Kumara başladı bağımlı hale geldi borç yüzünden babamın kiraya verdiği evini sattık yine yanında durdum belki düzelir diye ama düzelmedi eve gelmemeler sürekli alkol alması. En son annem rahatsızlandı ben annemlere geçtim kendisi gelmedi eve arkadaşlarını çağırıp alkol içmişler ve bana yalan söyledi bu konuda daha önce bu konudan rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen bu hareketlerine devam etti bu da son oldu ayrılma kararı aldım. Çekişmeli dava açıcam kesinlikle bir daha barışmam bu süreç nasıl işliyor haklarım neler lütfen yardımcı olur musunuz
Eşimle aram iyidir, değer verir değer görürüm… ama benim babamın dişiyle tırnağıyla kazandığı evi sattıracak kadar tepemin üzerine çıkarmam. Üstelik kumar borcu için. Yazık değil mi hiç mi acımadınız babanıza ya. Gözünüz mü körleşiyor perde mi iniyor nedir ya! Herşeyin bir sınırı olmalı ya bugün iyiyiz hoşuz amenna yarın ne olacağını nereden bileyim ne münasebet ya benim babamın emeğini damadına yedirmek kumar için birde ay nasıl sinir bastı beni ya😡

Kızına ev veren eğitimine de vermiştir bence yaa. Kızı ne kadar değerlendirebildi orası muamma.
Aynen okumakla mantikli dusunebilme yetisi ayni bedende olmayabiliyor bazen
Gecen bi muhendis vardi konu acan
Şok olmustum okumus etmis is sahibi birinin nasil bu kadar aciz olabildigine
Bazilari okuyor adam olamiyor
Bazilarina da dersane kurs servet dokuyor aileler, icinde okuma hevesi yoksa yine olmuyor yani
Alakasiz baglanti kurmak

Aynen okumakla mantikli dusunebilme yetisi ayni bedende olmayabiliyor bazen
Gecen bi muhendis vardi konu acan
Şok olmustum okumus etmis is sahibi birinin nasil bu kadar aciz olabildigine
Bazilari okuyor adam olamiyor
Bazilarina da dersane kurs servet dokuyor aileler, icinde okuma hevesi yoksa yine olmuyor yani
Alakasiz baglanti kurmak
Valla görüyoruz yani ne doktorların mühendislerin çocuklarında iş yok. Adamlar çocuklara servet döküyor çocuklar boş geziyor.

Back
X