Amin ama onlar evliliklerine devam ediyor,kocalarinin hicbir seyden haberi olmadigi icin.Eşiniz de görüştüğü kadınlar da hakettiklerini bulsunlar en kısa zamanda .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ama onlar evliliklerine devam ediyor,kocalarinin hicbir seyden haberi olmadigi icin.Eşiniz de görüştüğü kadınlar da hakettiklerini bulsunlar en kısa zamanda .
Neyse gerilmeye gerek yok gece gece. Konu sahibine çok üzüldüm .Başka başka kanunlar da çıkmalı demek ki mağdur kadınlar ve çocuklar lehine.KK'da mesajlarıma filan cevap verdi de konu değilken, ona ithafen yazmıştım. Benim annemle ilgili probleme senin prens sevgilin sana düğün yapmayı layık mi gördü sözleşme yaptınız vs. diye konudan bağımsız bir şey yazmıştı.
Haklısınız, yeri değil de yazmadan duramadım.
Sizin bu yaşadıklarınıza eşiniz olacak hırtın abisi ne yorum yapıyor? Kardeşini destekliyor mu sizin için üzülüyor mu?Inanin zaten tek kelimem de gercek disi bir sey yok ne yazik ki hepsini yasadim,yasiyorum...
Sorun hukuk sisteminin işleyişinde.Neyse gerilmeye gerek yok gece gece. Konu sahibine çok üzüldüm .Başka başka kanunlar da çıkmalı demek ki mağdur kadınlar ve çocuklar lehine.
Çok da güzel yapmışsın, bir araba parası şimdi az mı?Parasini yiyin onu kullanin dediniz ya bunu 4 yil yapabildim herseye öğrendikten sonra is buldum araba alacak kadar birikim yapip onu evden kovdum ama onun parasina da ihtiyacim oldugunu da biliyorum ama bunu yapmazsam da olmazdi
Aldatma olaylarindan sonra benim hakli oldugumu evi benim üzerime yapacagini söylemis sagda solda ama esim kiyameti koparir da verdirtmez eminim.Sizin bu yaşadıklarınıza eşiniz olacak hırtın abisi ne yorum yapıyor? Kardeşini destekliyor mu sizin için üzülüyor mu?
E bu o kadar üzücü olayın içinde sevindirici bir detay. Keşke abisini kafalayabilseniz. Size bu bilgiyi kim getirdi?Aldatma olaylarindan sonra benim hakli oldugumu evi benim üzerime yapacagini söylemis sagda solda ama esim kiyameti koparir da verdirtmez eminim.
Çocukların üstüne verse keşke. Size vermese de olur o zaman.Aldatma olaylarindan sonra benim hakli oldugumu evi benim üzerime yapacagini söylemis sagda solda ama esim kiyameti koparir da verdirtmez eminim.
Konuyu karıştırdınız sanki?Ben çocuğa üzüldüm ya 1.sinif ve annesi dönem ortası evlilik yapmış çok zorlanmıştır
Yazı neden beklemediniz ki evlenmek için
Bir yüzük bile almamisken neden evlendiniz ki
Ne biçim dogulusuniz siz ya ?
Beni layık görmüyor diyorsunuz da asıl siz kendinizi hicbirseye layık görmemişsiniz
Benim annem bile 50sinden sonra evlilik yaptı 2 bilezik mehir şart koştu
Bu nasıl kör kütük aşık olmak![]()
Yanlış konu olmasınBen çocuğa üzüldüm ya 1.sinif ve annesi dönem ortası evlilik yapmış çok zorlanmıştır
Yazı neden beklemediniz ki evlenmek için
Bir yüzük bile almamisken neden evlendiniz ki
Ne biçim dogulusuniz siz ya ?
Beni layık görmüyor diyorsunuz da asıl siz kendinizi hicbirseye layık görmemişsiniz
Benim annem bile 50sinden sonra evlilik yaptı 2 bilezik mehir şart koştu
Bu nasıl kör kütük aşık olmak![]()
Güvendiğim akrabalarim ama bu aldatma olaylarin icinde esimin kizkardesi de var hatta bu aldatma isine esimi görümcem bulastirdi söyle ki esime gel bizim sehirde isyerimize ortak ol dedi isini birakip, esim beni iki cocukla bu sehirde tek basina birakip gitti ve orada beni aldatmaya basladi,isyerindeki evli kadinla iliskilerini destekleyip esimin o kadini kacirmasini istemis,sonrasinda kadini evine cagirip zina ettirmis bunlari yine telefonundaki mesajlasmalarinda gördüm vs o yüzden esimin ailesi yine de kizlarini savununca ben ailesinden hicbiriyle abisi dahil görüsmeme karari aldim.E bu o kadar üzücü olayın içinde sevindirici bir detay. Keşke abisini kafalayabilseniz. Size bu bilgiyi kim getirdi?
Çok sağolunAllah yardımcın olsun deyip gidiyorum. Düşünelim yarına bakalım aklımıza makul çözümler gelir mi. Herkese iyi geceler.
Ağzım açık okudum deccal ailesine bakın siz.Güvendiğim akrabalarim ama bu aldatma olaylarin icinde esimin kizkardesi de var hatta bu aldatma isine esimi görümcem bulastirdi söyle ki esime gel bizim sehirde isyerimize ortak ol dedi isini birakip ve esim de beni iki cocukla bu sehirde tek basina birakip gitti ve orada beni aldatmaya basladi,isyerindeki evli kadinla iliskilerini destekleyip esimin o kadini kacirmasini istemis ve sonrasinda kadini evine cagirip zina ettirmis bunlari yine telefonundaki mesajlasmalarinda gördüm vs o yüzden esimin ailesi yine de kizlarini savununca ben ailesinden hicbiriyle abisi dahil görüsmeme karari aldim.
Tabi hersey kanitliAğzım açık okudum deccal ailesine bakın siz.bu mesajların görüntüleri var mı elinizde inşallah çekmişsinizdir. Elinizde bulunsun.
Ah bu gece size dua edip uyuyacağım.Tabi hersey kanitli
Allah razi olsun,cok sağolunAh bu gece size dua edip uyuyacağım.İnşallah o evi bir şekilde kendi üzerinize alıp bu pislikten kurtulursunuz. Çocuklarınızla tertemiz bir sayfa açarsınız. Umarım o şerro da zina ettiği kadınların kocalarının gazabıyla tanışır en kısa zamanda.
Kardeşim 4 yıl oldu galiba hala boşanamadı. Adamın aleyhine elinde kanıtlar olmasına rağmen. Hala o pisliğin soyadını taşıyor. Hele ki boşanmada istinaf nedir?! Sanki c.nayet davasıSorun hukuk sisteminin işleyişinde.
Bu kadın kocasını boşamak istese belki de adam sırf süründürmek için 10 yıla uzatmaya çalışacak davayı eşi yılsın diye.
Ya 6 ayda çekişmeli dava bitecek şekilde hukuk sistemimiz olsaydı?
Peki o evli kadınların kocalarına söylemekle tehdit etseniz?Ne gibi bir seyler sakliyor olabilirim? Beni yillardir aldatiyor ve birkac yil önce telefonunda herseyi yakaladim kadinlarla mesajlasmalari,fotograflari elimde ve bu kadinlar kendi köylüleri,evli kadinlar o yüzden onu bosamakta hakli oldugumu biliyor.